Maak uw last-minute kerstkaarten met Microsoft Word

Dus de cadeautjes zijn ingepakt, maar al je familieleden komen over een paar dagen langs en je hebt geen mooie kaarten uitgekozen... maar wees niet bang, je kunt Microsoft Word tevoorschijn halen en indruk maken op de familieleden met een aangepaste kaart voor elke persoon , of ga gewoon met de generieke stand-by voor iedereen.

Opmerking: u kunt desgewenst kaarten op gewoon papier afdrukken, maar ze zien er niet zo mooi uit. U kunt het beste wat wenskaartpapier bij de plaatselijke kantoorboekhandel halen. Ik heb altijd Avery gebruikt, maar er zijn veel merken om uit te kiezen.

Word 2007 gebruikenHet zal je misschien verbazen, maar Word 2007 heeft veel opties voor het maken van kwaliteitsvolle kerstkaarten en is een vrij eenvoudig proces. Klik eerst op de Office-knop en selecteer Nieuw, waardoor het venster Nieuw document verschijnt.

Onder Sjablonen willen we Wenskaarten selecteren en vervolgens Feestdagen.

maak-je-last-minute-vakantiekaarten-met-microsoft-word-foto 1

Dit zou verbinding moeten maken met de Office Online-site van Microsoft, die tal van sjablonen heeft om uit te kiezen, of u kunt rechtstreeks naar de site in uw browser gaan en ze daar downloaden.

Feestdagensjablonen bekijken op Microsoft Office Online

Als u een voorbeeld van de sjablonen in Microsoft Word bekijkt, kunt u een voorbeeld van elk van de sjablonen bekijken, ze rechtstreeks downloaden of zelfs zien met welk type papier ze zullen werken. Voor ons voorbeeld klikken we op de knop Downloaden.

De enige ergernis is dat u de eerste keer het Office Genuine Advantage-validatiedialoogvenster krijgt en mogelijk de nieuwste editie van OGA moet downloaden voordat u de sjabloon kunt downloaden.

maak-je-last-minute-vakantiekaarten-met-microsoft-word-foto 3

Zodra de sjabloon is gedownload, bent u klaar om het af te drukken zoals het is, of meer waarschijnlijk uw eigen aanpassingen toe te voegen, zoals de berichten, lettertypen of kleuren.

maak-je-last-minute-vakantiekaarten-met-microsoft-word-foto 4

Natuurlijk kun je je kaarten altijd helemaal personaliseren met foto's om ook je mooie familie te laten zien! (een collega stuurde me deze humoristische foto...)

Het is altijd handig om voor deze gelegenheden wat karton naast uw printer te hebben liggen.

Meer verhalen

Green Computing: bespaar inkt en papier met GreenPrint World Edition

Ook al hebben we technologieën zoals PDF's, e-mail en SharePoint-sites die het mogelijk maken om een ​​papierloos kantoor te realiseren, het lijkt erop dat er een oneindige stroom van printen gaande is, vooral in de kantooromgeving. Vandaag laten we u kennismaken met GreenPrint, een gemakkelijke en gratis manier om

Gebruikersaccounts verwijderen van het aanmeldingsscherm in Windows Vista

Als u meerdere gebruikersaccounts op uw computer heeft, vindt u het misschien vervelend om elke keer dat u de computer opstart op het pictogram voor uw gebruikersnaam te moeten klikken. Om dit probleem te verhelpen, kunt u een van de gebruikersaccounts verwijderen, of u kunt deze gewoon verbergen met een registerhack.

Back-up en herstel van hardwarestuurprogramma's op de gemakkelijke manier met dubbele driver

Een van de meer vervelende aspecten van het opnieuw installeren van een besturingssysteem is het opnieuw vinden van alle stuurprogramma's voor uw hardware. Vaak heb je de cd voor een nieuw hardwareapparaat misschien niet, en zelfs als je dat wel hebt gedaan, zijn de stuurprogramma's op de schijf waarschijnlijk verouderd.

Virtuele desktops krijgen op Windows XP

Dit gastartikel is geschreven door Emma van Laptopical.com, een site met nieuws en recensies voor laptops.

Geek Reviews: speel en neem internetradio op met Screamer Radio

Afgelopen weekend kwam ik een heel cool internetradio- en opnameprogramma tegen met de naam Screamer Radio. Dit programma is extreem licht op systeembronnen en biedt een heleboel muziek- en programmeerbronnen, inclusief opname met één druk op de knop.

Een wachtwoordhersteldiskette maken en gebruiken in Windows 7 of Vista

Het vergeten van uw wachtwoord kan een uiterst frustrerende situatie zijn, en we hebben al verteld hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen met de Ultimate Boot-cd en de System Rescue-cd, maar u kunt de situatie volledig voorkomen door een wachtwoordhersteldiskette te maken.

Snelle tip: eenvoudig schakelen tussen handtekeningen in Outlook 2007

Er zijn veel mensen die een groot deel van de dag in Microsoft Outlook leven. Mogelijk wilt of moet u uw e-mailhandtekening regelmatig wijzigen, afhankelijk van de persoon die u e-mailt of het account dat u gebruikt, en er is een heel eenvoudige manier om dit te doen die misschien niet voor de hand ligt.

Weekendplezier: neem internet-tv op op de drie grote platforms met Miro

Voortbordurend op onze serie die verschillende manieren laat zien om online televisie en andere videoprogramma's te kijken, brengen we u deze week Miro. Zie Miro als een TiVo voor uw computer die internetprogramma's zal downloaden en opslaan. Miro is beschikbaar voor alle drie de belangrijkste platforms, OS X, Windows en verschillende

Beveilig uw Gmail-account met SSL-codering zonder Gmail Notifier te breken

Welke firewall u ook gebruikt, als u online verbinding maakt met services zonder codering te gebruiken, bestaat de kans dat uw gegevens worden gekaapt, vooral als u verbinding maakt via een draadloos netwerk. Vandaag laten we u zien hoe u SSL voor Gmail inschakelt terwijl u de Gmail-melding nog steeds toestaat

De nieuwe Hyper-V-functie in Windows Server 2008 begrijpen

Dit artikel is geschreven door MetroTek Geek van Metrotek Solutions, een leverancier van computerhulp in het DC-gebied.