Download de MakeUseOf eBook-gids om Windows gratis te versnellen

krijg-de-makeuseof-ebook-gids-om-windows-gratis-foto te versnellen 1Onze vrienden bij MakeUseOf.com hebben weer een ander eBook uitgebracht in hun reeks gidsen voor, nou ja, zo ongeveer alles. Deze geeft u enkele tips om uw Windows-pc te versnellen.

De gids heeft een heleboel verschillende tips, en hoewel ik niet per se zou zeggen dat je elke tip tot op de letter opvolgt (aangezien de setup van iedereen anders is), geeft het je veel geweldige ideeën om je pc te versnellen, evenals als koppelingen naar bronnen en instructies voor het uitvoeren van verschillende opruimtaken.

De beste tips? Zorg ervoor dat je pc crapware-vrij houdt, upgrade je RAM als je bijna leeg bent, scan op virussen en voer regelmatig een soort schijfopruiming uit.Download de MakeUseOf Windows on Speed ​​Guide (PDF) [Directe downloadlink]
Windows op snelheid [MakeUseOf]

Meer verhalen

Vrijdagpret: Ghost's Revenge

De game van deze week biedt een griezelig verhaal naast de verschillende uitdagingen die je op elk niveau tegenkomt. Kun jij deze geest helpen het mysterie te ontrafelen van de man die haar heeft vermoord?

De 50 gezichten van Mario Death [Infographic]

Hoe vaak heb je Mario gespeeld, in de tientallen games waarin hij is verschenen, en heb je nooit stilgestaan ​​bij het aantal verschillende manieren waarop je hem de dood in hebt gestuurd? Maak de balans op met deze leuke infographic.

Internet Explorer 9 RC nu beschikbaar: dit zijn de meest interessante nieuwe dingen

Gisteren kondigde Microsoft de release candidate van Internet Explorer 9 aan, die heel dicht bij het eindproduct staat. Hier is een screenshot-rondleiding van de meest interessante nieuwe dingen, evenals antwoorden op uw vragen.

De interface van Google Agenda opschonen in Chrome en Iron

Onlangs hebben we een manier gedeeld om de interface van Gmail op te schonen met de Minimalist Gmail-extensie voor Chrome en Iron. Vandaag presenteren we de begeleidende extensie die dezelfde schoonmaakwonderen zal uitvoeren in Google Agenda.

Deze week in de geschiedenis van geek: Gmail wordt openbaar, Deep Blue wint bij schaken en de geboorte van Thomas Edison

Elke week brengen we je een momentopname van de week in Geek History. Deze week nemen we een kijkje in de publieke release van Gmail, de eerste keer dat een computer won van een schaakkampioen en de geboorte van de productieve uitvinder Thomas Edison.

GNOME Shell 3 Live-cd's voor OpenSUSE en Fedora beschikbaar om te testen

Met al het recente gepraat over Ubuntu's nieuwe Unity UI, begin je je misschien af ​​te vragen hoe het met GNOME Shell 3 gaat. Als je nieuwsgierig bent en de nieuwe versie van GNOME Shell eens wilt proberen, dan heb je geluk. ...

Project M brengt klassieke Super Smash Bro-stijl gameplay naar de Wii

Als je een fan bent van Super Smash Bros. Melee en vond dat de gameplay te onevenwichtig was en de Wii-release Super Smash Bros. Brawl radicaal veranderde, is Project M een gratis en ambitieuze mod die klassieke gameplay naar de Wii brengt.

Hier is een supereenvoudige truc om valse antivirusmalware te verslaan

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we een screenshot hebben van wat AVG Anti-Virus lijkt te zijn, maar in feite een nep-antivirusmalware is die je computer gegijzeld houdt totdat je ze betaalt. Hier is een heel eenvoudige tip om dit soort malware te verslaan, en een snel overzicht van andere opties.

Gebruikt u Facebook al met een versleutelde sessie?

Als je een nerd bent en al het technische nieuws bijhoudt, weet je waarschijnlijk al dat Facebook een SSL-functie heeft toegevoegd, maar voor alle anderen: je kunt je Facebook-profiel veiliger maken door deze optie in te schakelen, en hier is hoe het te doen .

Wees creatief door Hex- en RGB-codes te gebruiken voor Crayola Crayon-kleuren op uw volgende web- of kunstproject [Geek Fun]

Kleurpotloden zijn een van de beste aspecten van het kind zijn, dus waarom zou je al het plezier missen nu je volwassen bent? Als je goede herinneringen hebt aan het kleuren van foto's met kleurpotloden tijdens je kindertijd, dan is deze set Hex...