Firefox-extensies compatibel maken nadat Firefox-update ze zonder goede reden heeft verbroken

Ik was niet van plan om vanavond nog een Firefox-artikel te schrijven, maar na het herstarten van Firefox liep de automatische updater zonder mijn toestemming en brak mijn favoriete extensie. Ik zou natuurlijk de extensie kunnen openen en het probleem handmatig kunnen oplossen, maar het is gewoon belachelijk om dat te moeten doen.

Short Rant: Waarom moet een x.x.x.1-release een van mijn extensies breken? Dat is gewoon volkomen belachelijk. Ik realiseer me dat de extensie-ontwikkelaars een beter versienummer hadden kunnen kiezen om dit aan te pakken, maar het werkte prima met 2.0.0.5, dus het zou moeten werken met 2.0.0.6.

Terug naar het onderwerp ... je hebt op dit moment een paar opties:  • Open de extensie in uw profielmap en wijzig het versienummer in het bestand extensions.rdf.
  • Installeer de Nightly Tester Tools waarmee u de incompatibiliteit kunt overschrijven.

Nadat u de Nightly Tester Tools-extensie hebt geïnstalleerd en Firefox opnieuw hebt gestart, opent u uw map Add-ons, klikt u met de rechtermuisknop op de incompatibele extensie en kiest u de optie Compatibel maken in het menu.

maak-firefox-extensies-compatibel-na-firefox-update-breekt-ze-voor-geen-goede-reden foto 1

Zodra u Firefox opnieuw start, zou uw extensie weer normaal moeten zijn en goed moeten werken.

Second Rant: Thema's installeren, plug-ins, opties wijzigen, opnieuw opstarten vanwege geheugenlekken ... Het opnieuw opstarten van Firefox begint me aan Windows 98 te doen denken.

Installeer Nightly Tester Tools van Oxymoronical

Installeer Nightly Tester Tools van Firefox-add-ons

Meer verhalen

Geschiedenis wissen van Totem Movie Player in Ubuntu

Als je de standaard filmspeler in Ubuntu hebt gebruikt om video's af te spelen, is het je misschien opgevallen dat er in de applicatie geen manier is om de recente geschiedenis van bekeken films te wissen. Dit kan problemen veroorzaken als je een video opent waarvan je niet wilt dat andere mensen ze in je lijst zien.

Tijdelijke oplossing voor Vista-taakbalkminiatuurvoorbeelden worden niet correct weergegeven

De nieuwe taakbalkvoorbeelden in Windows Vista zijn behoorlijk gelikt, maar ze lijken na een tijdje niet meer te werken voor mij. Dit is geen permanente oplossing, maar het lost het probleem wel tijdelijk op.

De sneltoets 'Omhoog' voor Windows 7 of Vista Explorer

Het nieuwe Verkenner-venster in Windows 7 en Vista heeft geen knop Omhoog, wat me helemaal gek maakt. Gelukkig vond ik een vervanging voor een sneltoets.

Back-up of herstel van opgeslagen netwerkgebruikersreferenties in Windows Vista

Telkens wanneer u gebruikersreferenties invoert in Internet Explorer, een schijf toewijst aan een externe server of verbinding maakt met een Windows-domein, krijgt u de mogelijkheid om uw wachtwoord op te slaan. Wat u zich misschien niet realiseert, is dat u een back-up kunt maken van de lijst met die inloggegevens of deze kunt herstellen met behulp van een grotendeels verborgen besturingselement

Systeemherstel gebruiken in XP

Windows staat erom bekend dat het stuurprogramma- en .dll-conflicten heeft, evenals allerlei soorten software die problemen met uw computer veroorzaken. Gelukkig is er een systeemherstelfunctie die je computer terug kan zetten naar een bekende werkende configuratie, zolang je een herstelpunt hebt gemaakt.

Green Computing: compacte fluorescentielampen

Ik ben de IT-beheerder bij een elektriciteitscoöperatie. Omdat wij nerds constant met elektronische componenten werken, zou het zonde zijn als ik de compacte fluorescentielamp (CFL's) niet zou afdekken. CFL's zijn die gekke spiraalvormige lampen die je elke dag meer en meer ziet. Deze lampen zijn zeer

iTunes Verwijderen Probleem

Het volledig verwijderen van iTunes van uw computer is een enorm gedoe. Als je toevallig de versie met de iPhone-update hebt gedownload, is dat nog meer het geval. Het programma klauwt zich graag diep in je systeem. Het volgende is een reeks schermafbeeldingen die het gedoe demonstreren. Dit is het verwijderen van

iTunes verlaten en een nieuwe muziekspeler kiezen

Zoals ik in mijn vorige post schreef; Apple heeft me behoorlijk van streek gemaakt met zijn iPhone-update. Ook laten de vreselijke prestaties van iTunes op Vista niets te wensen over. De iPhone-update was voor mij de laatste druppel. Ik heb besloten om iTunes te dumpen voor een nieuwe muziekspeler. Om te lezen over de nachtmerrie van

Schakel het openen van bestanden met één klik uit in KDE

Nadat ik onlangs van Ubuntu naar Kubuntu was overgestapt, was het eerste dat me om alle redenen irriteerde dat één keer klikken op een bestand of map het bestand onmiddellijk opent in plaats van het te selecteren. Aangezien ik dagelijks Windows en Ubuntu gebruik, is het frustrerend dat het anders werkt in

Firefox meerdere rijen met tabbladen laten gebruiken

Als je een krachtige Firefox-gebruiker bent zoals ik, dan heb je waarschijnlijk de hele tijd tientallen tabbladen open. Na een aantal verschillende opties te hebben geprobeerd, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om meerdere rijen tabbladen als de beste optie te gebruiken.