Maak extern bureaublad sneller

Als u op kantoor of thuis haastig op een computer moet werken, kan het wijzigen van een paar opties voordat u verbinding maakt de verbindingssnelheid verbeteren. We maken alleen verbinding met de computer om een ​​probleem op te lossen of om problemen op te lossen, zodat de graphics op de externe machine er niet fancy uit hoeven te zien.

Start Remote Desktop en plaats de externe computer waarmee u verbinding wilt maken en druk vervolgens op de knop Opties.

maak-remote-desktop-snellere foto 1Wanneer het menu Opties wordt geopend, verkleint u de grootte van het externe bureaublad en kiest u een lagere kleurinstelling.

maak-remote-desktop-sneller foto 2

Ook onder het tabblad Ervaring schakel ik alles uit, behalve Opnieuw verbinden als de verbinding wordt verbroken. Druk nu op Verbinden.

maak-remote-desktop-snellere foto 3

Uw externe sessie gebruikt veel minder bronnen en zou uw sessie moeten versnellen terwijl u werkt aan het oplossen van een probleem.

maak-remote-desktop-snellere foto 4

Meer verhalen

Eenvoudig een e-mailbericht opnieuw verzenden in Outlook 2007

Vaak proberen mensen op de werkplek creatieve manieren om onwetendheid over belangrijke zaken te claimen ... Excuses zoals ik heb uw e-mail niet gekregen, komt bij u op. In Outlook 2007 kunt u het betreffende bericht eenvoudig opnieuw versturen.

Groen computergebruik: overschakelen naar lcd-flatscreenmonitoren

Ik weet niets over u, maar wanneer ik een CRT-monitor meer moet gebruiken, krimp ik gewoon ineen. Ja, er zijn nog steeds CRT-monitoren van hoge kwaliteit, maar het zijn zulke dinosaurussen. CRT's zijn zo groot, onhandig en in de weg. Ik ben een grote fan van het besparen van ruimte in mijn computerwerkgebied en flatscreens

Verwijder verkeerde AutoComplete-vermeldingen in Windows Vista Mail

Als u het verkeerde adres in de Windows Vista Mail-client hebt ingevoerd, kunt u problemen ondervinden bij het verwijderen van de verkeerde autocomplete-vermeldingen in de lijst. Er zijn een aantal dingen die u kunt proberen om de vermeldingen in de lijst te verwijderen.

How-To Geek Bounty: $ 103,24 (betaald!) voor Active Desktop voor Vista

Update: deze premie is geclaimd.

Taakbeheer vervangen door Process Explorer in Vista

Als je niet bekend bent met het hulpprogramma Sysinternals Process Explorer, moet je het echt eens proberen ... het geeft je zoveel meer informatie dan de standaard taakbeheerder, inclusief een boomstructuur van alle processen, zodat je kunt zien welke processen andere processen hebben gestart. Je kunt er vrij veel naar kijken

Het eerste dat u in Access 2007 uitschakelt

Ik ben net begonnen te spelen met Access 2007 en tot nu toe zijn mijn gedachten onverschillig. Ik weet niet zeker hoe goed het lint gaat spelen. Ik werk veel in Access Databases met mijn werk en ik ben redelijk comfortabel met de manier waarop de dingen zijn geweest. Ik ben gewend geraakt aan het lint in Word,

Veilig inloggen gebruiken in Firefox

Als u Firefox toestaat uw wachtwoorden op te slaan, maakt u zich mogelijk zorgen over de recente beveiligingslekken in de wachtwoordbeheerder. De oplossing voor deze problemen is om de Secure Login-extensie te gebruiken om te voorkomen dat Firefox automatisch wachtwoordvelden invult, maar u tegelijkertijd de

Het How-To Geek Bounty-programma

Update: Het Bounty-programma heeft een nieuwe startpagina.

Lokale beveiligingsverificatieserver

Vandaag had een lezer een zeer goede vraag over lsass.exe is het Microsoft-beveiligingsbeheerproces voor domeintoegang en lokaal beveiligingsbeleid. Simpel gezegd beheert het wie zich aanmeldt op uw pc en/of server. Er zijn een paar virussen die dit proces nabootsen. Het Sasser-virus was een van de meer

Aankondiging van de How-To Geek-forums

In de volgende logische uitbreiding van deze site heb ik een forum toegevoegd zodat de lezers met elkaar kunnen communiceren. De nerds achter How-To Geek zullen alle vragen beantwoorden die je zou kunnen stellen, en hopelijk zullen andere lezers ook deelnemen aan het beantwoorden van vragen.