Maak eenvoudig een back-up van gegevens met Karen's Replicator

Het maken van een back-up van gegevens is een van de meest cruciale taken om uit te voeren, hoewel velen van ons zich niet altijd herinneren dit zo vaak te doen als zou moeten. Om er zeker van te zijn dat er vandaag een back-up van uw gegevens wordt gemaakt, kijken we naar Karen's Replicator, een gratis set-it en vergeet het maar een back-uphulpprogramma.

Karen's Replicator gebruiken

Deze back-uptoepassing maakt deel uit van Karen's Power Tools-suite (gratis voor persoonlijk gebruik) die verschillende andere handige hulpprogramma's bevat. Het installeren van Karen's Replicator gaat snel en eenvoudig volgens de installatiewizard.gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 1

Wanneer u de toepassing voor het eerst uitvoert, moet u een back-uptaak ​​toevoegen door op Instellingen bewerken te klikken.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 2

Het scherm Instellingen bewerken verschijnt waar u op de knop Nieuwe taak wilt klikken.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 3

Ga nu naar binnen en stel de nieuwe taak in door de bron voor back-up, de back-uplocatie en andere instellingen voor de taak te selecteren.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 4

Verkenner wordt geopend wanneer u op Bladeren klikt om de doel- en bronmappen voor de back-up in te stellen.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 5

U kunt het back-upschema naar wens wijzigen en aanpassen.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 6

Als je hulp nodig hebt bij een van de categorieën tijdens het opzetten van een taak, klik je gewoon op de knop Show Tips om de details te krijgen.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 7

Nadat u uw back-uptaken hebt ingesteld, moet u op Wijzigingen opslaan en sluiten klikken.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 8

Nu ziet u in het hoofdscherm de taak die u hebt gemaakt en selecteert u om deze meteen te laten uitvoeren.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 9

Om ervoor te zorgen dat al uw taken volgens hun schema worden uitgevoerd, moet u de toepassing minimaliseren en deze niet verlaten.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 10

Een andere handige functie is het kunnen bekijken van verschillende back-uplogboeken.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 11

Er zijn ook verschillende extra opties die u naar uw eigen smaak kunt aanpassen.

Als u op zoek bent naar een gratis en gemakkelijke manier om geplande back-ups voor uw gegevens uit te voeren, kunt u Karen's Replicator eens proberen. Het werkt met Windows 2000, XP, Vista en ik had er geen problemen mee op Windows 7. Dit hulpprogramma is gratis voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

gemakkelijk-back-up-gegevens-met-karen-en-8217;s-replicator foto 13

Download Karen's Replicator

Meer verhalen

State of the Geek 2009: Achter de schermen en andere geekery

Als je goed hebt opgelet, heb je waarschijnlijk de laatste tijd veel veranderingen op de site opgemerkt, dus vandaag gaan we je alle details geven en wat verwarring wegnemen.

Versleutel vertrouwelijke gegevens in documenten met ScrambleOnClick

Soms heeft u een document met persoonlijke informatie dat vertrouwelijk moet blijven, maar de rest van het document moet worden gezien. Vandaag zullen we ScrambleOnClick bekijken, dat geselecteerde delen van een document versleutelt.

Geek Fun: Frets on Fire

Als je geen genoeg kunt krijgen van Guitar Hero tijdens het spelen op je thuisconsole, dan is Frets On Fire een geweldige manier om een ​​vergelijkbare ervaring op je computer te krijgen. Frets on Fire is een platformonafhankelijk Open Source-project.

Dagelijkse e-mails automatisch naar specifieke mappen in Outlook verplaatsen

Als u zich abonneert op dagelijkse e-mailnieuwsbrieven, kunnen ze snel een inbox vullen. Misschien wilt u ze opslaan om ze later te lezen of te raadplegen. Het bewaren van deze e-mails in specifieke mappen is een goede manier om georganiseerd te blijven. Vandaag zullen we bekijken hoe u een regel in Outlook kunt maken om automatisch

Hoe dood ik alle iexplore.exe-processen tegelijk?

Dus je hebt in taakbeheer gekeken en er zijn een tiental iexplore.exe-processen vermeld! Klikken op de knop Proces beëindigen voor elk duurt veel te lang ... dus hoe kunnen we ze allemaal in één stap doden?

Maak een snelkoppeling of sneltoets om de monitor uit te schakelen

Heb je ooit op een sneltoets willen drukken om de monitor uit te schakelen? Natuurlijk kun je de Win + L-combinatie gebruiken om het scherm te vergrendelen, maar dan blijft je monitor aan ... en degenen onder ons met meerdere monitoren vinden het lastig om de hele tijd op de aan / uit-knoppen te jagen.

Verander eenvoudig audiobestandsindelingen met XRECODE

Ben je ooit het probleem tegengekomen dat je muziekbestanden hebt die niet compatibel zijn met je draagbare of software-muziekspeler? Als dat zo is, zullen we vandaag XRECODE bekijken, een krachtig gratis hulpprogramma voor het converteren van bijna elk formaat naar een ander.

Vrijdagpret: Speel verdomde vogels

Stel je voor dat je een standbeeld bent dat constant wordt gebombardeerd door vogelpoep... nu neemt het standbeeld wraak met een pistool om die verdomde vogels neer te schieten.

Hoe prijswinnende sperziebonen te kweken?

Dit zijn slechts een paar tips die ik de afgelopen 25 minuten als boer heb geleerd.

Stomme geektrucs: op internet surfen vanuit Outlook

De meesten van ons brengen een pijnlijke hoeveelheid tijd door in Microsoft Outlook, lezen e-mails van de puntharige bazen en sturen TPS-rapporten rond. Aangezien u al in Outlook bent, waarom zou u niet een beetje op internet surfen?