Een automatisch antwoord bij afwezigheid maken in Outlook

Als u weet dat u een paar dagen niet op kantoor bent, kunt u de Afwezigheidsassistent zo instellen dat deze automatisch antwoordt, zodat mensen weten dat u van uw vakantie geniet terwijl zij aan het werk zijn. U kunt ook regels toevoegen om berichten door te sturen op basis van verschillende criteria.

Open Outlook en klik op Extra Afwezigheidsassistent.

een-out-of-office-autoreply-in-outlook-foto maken 1Controleer vervolgens of ik momenteel niet op kantoor ben en stel een bericht op voor de afzender. U kunt zo weinig of zo veel informatie in dit vak opnemen. In dit voorbeeld heb ik een vrij algemeen antwoordbericht geschreven.

een-out-of-office-autoreply-in-outlook-foto maken 2

Na het invullen kunt u gewoon op OK klikken of u kunt doorgaan met het toevoegen van specifieke regels aan het bericht. Klik hiervoor op de knop Regel toevoegen.

een-out-of-office-autoreply-in-outlook-foto maken 3

Als u wilt dat de regel alleen van toepassing is op een kleine set contacten, kunt u contacten of een contactenlijst toevoegen door op de knop Van te klikken en ze daar te selecteren. Als u wilt dat de regel van toepassing is op elke inkomende e-mail, selecteert u een combinatie van zowel Rechtstreeks naar mij verzonden als Gekopieerd (Cc) naar mij.

U kunt verschillende acties kiezen die u voor deze regel wilt ondernemen. Als het bericht bijvoorbeeld van je baas komt, wil je misschien dat het bericht wordt doorgestuurd naar een ander account, zoals je mobiel. Of misschien wilt u dat het antwoordt met een ander sjabloon. In dit voorbeeld heb ik ervoor gekozen om ze naar mijn Inbox-map te sturen.

Als u klaar bent, klikt u op OK. U kunt dan nog een regel toevoegen als u dat wilt, denk eraan dat de eerste overeenkomende regel in de lijst wordt uitgevoerd, maar de rest van de overeenkomende regels wordt uitgevoerd als u de optie Volgende regels niet verwerken niet aanvinkt. (Let op de opties om de regels omhoog en omlaag te verplaatsen in het laatste scherm)

Wanneer u alles hebt voltooid, keert u terug naar het venster Afwezigheidsassistent. Als je alles hebt geverifieerd, klik je op OK.

een-out-of-office-autoreply-in-outlook-foto maken 4

Elke keer dat u een e-mail ontvangt van een opgegeven adres, krijgt de gebruiker automatisch uw automatisch antwoord. Dit is erg handig op kantoor en in zakelijke omgevingen. Zo weten uw klanten en collega's dat u niet beschikbaar bent en met wie ze contact kunnen opnemen als ze verdere hulp nodig hebben.

Meer verhalen

Maak Windows Vista-afsluitservices sneller

Hoe meer toepassingen u in Windows installeert, hoe langer het duurt om de computer uit te schakelen. Dit geldt met name voor toepassingen die een service installeren die wordt uitgevoerd wanneer de computer opstart, en nog meer voor services die weigeren snel af te sluiten of een time-out hebben wanneer ze worden afgesloten.

Schakel het paneel met favoriete koppelingen uit in Windows Vista Verkenner

Als u het nieuwe paneel Favoriete koppelingen in het Windows Vista Verkenner-paneel niet leuk vindt, realiseert u zich misschien niet dat het echt het navigatiedeelvenster wordt genoemd en dat het uiterst eenvoudig uit te schakelen is.

Start het zoekvak van uw startmenu in Windows Vista

Vista Start Menu Gezondheid Zonder Start++

Wijzig de standaard feedlezer in Firefox

Als u de standaard feedreader voor Firefox heeft ingesteld, heeft u niet langer de optie om een ​​voorbeeld van een feed te bekijken voordat u deze toevoegt aan uw feedreader naar keuze. Dit kan een beetje frustrerend zijn als je snel naar een feed wilt kijken zonder deze daadwerkelijk toe te voegen.

Toon aantal processors op Linux

Als je net je Linux-box hebt geüpgraded, of als je je afvraagt ​​hoeveel processors een externe server heeft, is er een snelle en vuile opdracht die je kunt gebruiken om het aantal processors weer te geven.

Bestanden ouder dan x dagen verwijderen op Linux

Het find-hulpprogramma op linux stelt je in staat een aantal interessante argumenten door te geven, waaronder een om een ​​ander commando op elk bestand uit te voeren. We zullen dit gebruiken om erachter te komen welke bestanden ouder zijn dan een bepaald aantal dagen en vervolgens de opdracht rm gebruiken om ze te verwijderen.

Gebruikersaccountbeheer uitschakelen (UAC) Alleen voor beheerders

Als u de prompts van Gebruikersaccountbeheer niet kunt uitstaan, maar u toch een klein beetje beveiliging wilt behouden, kunt u dit alleen voor beheerdersaccounts uitschakelen. Wat we gaan doen, is in feite Windows Vista wijzigen om het privilegeniveau voor beheerders automatisch te verhogen zonder te vragen.

Wijzig de aan/uit-knoppen van Windows 7 of Vista in Afsluiten/Slaapstand/Sluimerstand

De standaardactie voor de aan / uit-knop in het startmenu in Windows 7 is afsluiten en in Vista is Slaapstand, wat niet per se voor iedereen nuttig is, dus we zullen hier uitleggen hoe u dit kunt wijzigen.

Slow-Motion Aero-animaties inschakelen in Windows Vista

Deze tip is niet echt handig, maar het is een interessante hack om je vrienden te laten zien. U kunt een Slow Motion-animatie inschakelen die alleen wordt geactiveerd als u de Shift-toets ingedrukt houdt terwijl u een venster minimaliseert/herstelt/sluit/opent.

Tekst op bureaubladpictogram verbergen in Windows 7 of Vista

Sommige pictogrammen zijn zo duidelijk dat niemand tekst eronder nodig heeft om te vertellen waar het pictogram voor is. Een goed voorbeeld hiervan is het icoon voor Internet Explorer. We zijn er nu allemaal echt aan gewend, en de tekst maakt het alleen maar lelijk.