Maak een elektronisch visitekaartje in Outlook 2007

Tijdens een werkdag kunnen dingen zeker overweldigend lijken, omdat de hoeveelheid gegevens die we naar verwachting zullen opnemen in zo'n snel tempo toeneemt. In deze snelle omgeving kan het gemakkelijk zijn om een ​​belangrijk contact kwijt te raken of een ander hetzelfde te laten doen als jij het belangrijke contact bent.

Een manier waarop Microsoft het gemakkelijk heeft gemaakt om zakelijke en vriendelijke contacten te onthouden, is de mogelijkheid om elektronische visitekaartjes te maken in Outlook 2007. U kunt deze kaarten aan het einde van uw e-mailberichten toevoegen als een handtekening. De elektronische visitekaartje moet alle essentiële informatie bevatten die nodig is om contact met u en/of uw bedrijf op te nemen.

Eerst moet je een nieuw contact van jezelf maken. Open Outlook en ga naar Nieuw contact.maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 1

Dit opent het venster Nieuwe contactpersoon waar u kunt beginnen met het invoeren van de basisinformatie voor het elektronische visitekaartje. Op dit punt kunt u ook een afbeelding toevoegen.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 2

Terwijl u de informatie invoert, ziet u een voorbeeld in de linkerbovenhoek van het Contact-scherm. Dit is de algemene weergave, maar hiermee kunt u controleren of de ingevoerde informatie correct is.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 3

Nu is het tijd om wat creatiever met de kaart om te gaan. Klik in het gedeelte Opties op het pictogram Visitekaartje om het dialoogvenster Bewerken te openen.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 4

Hier kunnen aanvullende wijzigingen worden aangebracht in de lay-out en het type informatie op de kaart. u kunt de achtergrondkleur, de uitlijning van de afbeelding, verschillende lettertypen en kleuren wijzigen en informatievelden toevoegen of weghalen. U kunt ook de volgorde van de informatie wijzigen onder de sectie velden. Nadat je denkt dat alles er goed uitziet, klik je op Opslaan en sluiten in het gedeelte Acties van The Ribbon.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 5

Dit is hoe mijn kaart eruit ziet na een paar bewerkingen in de vorige stap.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 6

Open een Nieuw bericht om op te stellen. Klik in het lint in het gedeelte Opnemen op Visitekaartje Andere visitekaartjes

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 7

Selecteer het visitekaartje dat u zojuist hebt gemaakt in uw lijst en klik op OK.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 8

Het elektronische visitekaartje verschijnt nu in het bericht dat ik aan het opstellen ben en u zult het bestand mysticgeek.vcf in het veld Bijgevoegd zien. Het vCard-formaat is een internetstandaard en de persoon die uw Card ontvangt, hoeft Outlook 2007 niet te gebruiken om deze te zien.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 9

Waarschijnlijk is het het beste om de kaart als uw handtekening te gebruiken. Voor meer informatie over het maken van een handtekening in Outlook kun je mijn eerdere how-to lezen. Het enige verschil met dat artikel is dat u uw visitekaartje plaatst door op die knop te klikken en deze te selecteren.

maak-een-elektronisch-visitekaartje-in-outlook-2007 foto 10

Als u niet veel tijd wilt besteden aan het maken van uw eigen ontwerp voor elektronische visitekaartjes, kunt u sjablonen downloaden van de Microsoft Office-site. Dit is een coole en gemakkelijke manier om te gaan, omdat je de sjabloon kunt openen en er verschillende aanpassingen aan kunt doen. Er zijn ook verschillende sites op het web waar u ze kunt downloaden.

Meer verhalen

Maandag Plezier Met NoiseGames

Wie wil er zelfs maar aan denken om op maandag aan het project TPS Report te werken? Neem de tijd en speel wat met Noisegames om de rand eraf te halen. Dit zijn erg cool, hersenloos maar leuk interactief webspeelgoed.

Een nieuwe computer bouwen - Deel 4: Windows installeren en stuurprogramma's laden

Nu we de computer in elkaar hebben gezet en de BIOS-opties hebben ingesteld, moeten we aan de slag: het besturingssysteem installeren. Voor de doeleinden van dit artikel zullen we ons concentreren op Windows Vista, maar we zullen proberen ook kort in te gaan op XP.

Verborgen XP-hulpprogramma: Verifier

Eerder deze week hebben we het proces van het terugdraaien van een apparaatstuurprogramma in XP besproken. Een stap die we kunnen nemen om te controleren of het stuurprogramma dat we downloaden zal werken, is het gebruik van een weinig bekend XP-hulpprogramma genaamd Verifier.

Problemen oplossen met Firefox 3 die vastloopt of vastloopt

Met alle fanfare rond de release van Firefox 3 en het vestigen van een nieuw wereldrecord voor downloads, leek het feit dat veel mensen problemen hebben met Firefox-instabiliteit verloren te gaan in de shuffle ... dus besloot ik een lijst op te stellen met het oplossen van problemen methoden die kunnen helpen bij het oplossen van

Gmail-contacten importeren in Thunderbird

Gmail is een geweldige e-mailservice en Thunderbird is een geweldige gratis e-mailclient. Het toevoegen van uw Gmail-account aan Thunderbird is heel eenvoudig en ongecompliceerd. Thunderbird 2.0 heeft er een specifieke optie voor.

Defragmentatie toevoegen aan het rechtsklikmenu voor een schijf

Nadat ik vorige week het artikel had geschreven over het toevoegen van Schijfopruiming aan het contextmenu voor een schijf, ontving ik verschillende verzoeken om in plaats daarvan een ander menu-item voor Defrag toe te voegen. Met een eenvoudige registerhack kunnen we precies dat doen.

Voeg uw Gmail-account toe aan Thunderbird

Als je de optie om je Gmail in Thunderbird in te stellen tijdens de eerste installatie hebt gemist, kun je dit als volgt snel en gemakkelijk instellen.

Een Verkenner-venster openen vanuit de huidige map van de opdrachtprompt

Heb je ooit iets op je computer gedaan zonder er echt over na te denken, maar de persoon naast je heeft een verbaasde en verwarde blik op zijn gezicht? Als dat zo is, heb je misschien een Stupid Geek Trick uitgevoerd. Vandaag laten we zien hoe u een Verkenner-venster opent vanaf de huidige opdrachtprompt

Apparaatstuurprogramma terugdraaien in XP

Soms komt in Windows XP, wanneer u een apparaatstuurprogramma bijwerkt, de nieuwe stuurprogrammaversie niet noodzakelijk overeen met de XP-configuratie. Als u de hardware van uw systeem bijwerkt en plotseling dingen niet correct lijken te werken, is een stap voor probleemoplossing het terugdraaien van het huidige stuurprogramma naar het vorige

Regel hoe vaak Thunderbird controleert op nieuwe berichten

Als je een e-mailjunkie bent, wil je waarschijnlijk al je e-mailberichten zo snel mogelijk ontvangen. Door een paar instellingen in Mozilla's e-mailclient Thunderbird te wijzigen, kunnen we instellen hoe vaak servers worden gecontroleerd op nieuwe berichten.