Maak een back-up van Windows Agenda

Zovelen van ons vertrouwen op agenda-applicaties tijdens onze drukke dag. Sommigen vertrouwen op de Outlook-agenda, Gmail-agenda en ja, zelfs sommige mensen gebruiken de ingebouwde Windows-agenda in Vista. Vandaag laat ik je zien hoe je een back-up van de kalender maakt.

Het eerste dat u wilt doen, is ervoor zorgen dat al uw bekende afspraken, vergaderingen en functies in de agenda zijn ingevoerd. Wanneer u nu klaar bent om op te slaan, klikt u op Bestand exporteren. Dit brengt u naar het dialoogvenster Exporteren. Kies gewoon een locatie om het *.ics-bestand op te slaan. ICS-standaard is een tekststandaard die door Apple is ontwikkeld voor het eenvoudig importeren van kalendertekstgegevens.

maak-een-back-up-van-windows-kalender foto 1*Sla het bestand op verwisselbare media zoals een cd of flashdrive op en breng het naar een andere computer om het te importeren in andere agendahulpprogramma's!

Nu kunnen we dit bestand importeren in vele soorten online agenda-applicaties zoals Yahoo of Google Agenda. Als voorbeeld zal ik je laten zien hoe je het 'save Window' importeert in Google Agenda.

Navigeer naar uw Google Agenda en klik op de vervolgkeuzelijst Toevoegen en Agenda importeren. Voer de locatie van de back-upkalender in en klik op Importeren.

maak-een-back-up-van-windows-kalender foto 2

Een ander ding om te onthouden is dat het ICS-bestand een momentopname van de kalender is. Dit betekent dat eventuele wijzigingen die u aanbrengt niet automatisch in het bestand worden opgeslagen. Als u sterk afhankelijk bent van uw agenda, zorg er dan voor dat u er regelmatig een back-up van maakt.

Meer verhalen

Google verwerpt de antitrustclaims van de EU tegen AdSense en Shopping

Het kan mensen niet veel beïnvloeden, omdat ze handelaren niet meer alleen via zoeken vinden.

Singapore streeft ernaar om 's werelds eerste 'smart city' te worden

Er zijn maar weinig plaatsen die beter gepositioneerd zijn om een ​​'slimme stad' te worden dan Singapore. Dat is een makkelijke verklaring om te rechtvaardigen. Singapore is een eilandstadstaat op slechts 30...

De VR-missie 'Call of Duty' is gratis voor PSVR-bezitters

Gratis goodies voor PlayStation 4-bezitters.

Er komt een game over butt-sniffin'-mopsjes naar PS4 en pc

Butt Sniffin Pugs is een stadssimulator voor honden die in het eerste kwartaal van 2018 uitkomt.

Valve test DualShock 4-ondersteuning in het bètakanaal van Steam

Nu is er een meer traditionele Steam Controller.

'Watch Dogs 2'-webapp probeert geheimen in je selfies te onthullen

Maar geen paniek.

Hoe de vulgreep in Excel uit te schakelen?

Als u veel opeenvolgende waarden invoert in uw Excel-werkbladen, kan de vulhendel u helpen tijd te besparen door cellen automatisch te vullen met verhoogde waarden. Wat als u merkt dat de vulgreep niet werkt?

Indie-lieveling 'Bastion' komt volgende maand naar Xbox One

Heb je Bastion nog niet gespeeld? Het is tijd om dat recht te zetten.

Jouw gids om sterker te worden, je beter te voelen en terug te stuiteren na een mislukking

Het is niet de fout die telt, maar hoe je terugkaatst.

Bedrijfsplannen: een stapsgewijze handleiding

Verbeter een businessplan met stapsgewijze handleidingen over marketing, financiën, investeringen en het plannen van artikelen.