Een aangepaste bladwijzerpagina maken in Firefox

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om uw favoriete bladwijzers in webpagina-indeling weer te geven en te openen? Nu kunt u beide doen met MyBookmarks voor Firefox.

Opties

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd en uw browser opnieuw hebt opgestart, moet u eerst naar de opties gaan om te zien of er aanpassingen of wijzigingen zijn die u wilt aanbrengen.Hier kunt u het aantal kolommen specificeren, de titellengte voor bladwijzernamen, opties kiezen voor het openen van links, faviconweergave, indien gewenst het opnemen van Live Bookmarks, activering van lay-outwijziging en de op te nemen mapgroepen.

maak-een-aangepaste-bladwijzers-pagina-in-firefox-foto 1

Als u het idee leuk vindt om aan te passen hoe uw MyBookmarks-pagina eruitziet, kunt u allerlei aanpassingen maken in het stijlblad voor de extensie. Merk op dat er een resetknop is als er iets in de war raakt of als je besluit dat je de standaardlook het beste vindt (geweldig!).

maak-een-aangepaste-bladwijzers-pagina-in-firefox-foto 2

Hier kunt u zelf de mappen (en submappen) selecteren die u wel of niet wilt opnemen in uw MyBookmarks-pagina (zeker leuk!).

Opmerking: getoonde mappen komen uit de bladwijzerbibliotheek van onze browser.

maak-een-aangepaste-bladwijzers-pagina-in-firefox-foto 3

Hoe ziet de MyBookmarks-pagina eruit?

Dit is hoe onze MyBookmarks-pagina eruit zag toen we deze bezochten (heel erg leuk!). Het mooie van deze extensie is dat je de MyBookmarks-pagina kunt instellen als de startpagina van je browser (of als een van meerdere startpagina's).

Opmerking: om MyBookmarks als startpagina toe te voegen, gebruikt u about:mybookmarks als adres.

U kunt uw MyBookmarks-pagina ook openen via het bladwijzermenu...

maak-een-aangepaste-bladwijzers-pagina-in-firefox-foto 5

Conclusie

MyBookmarks biedt een leuke en creatieve manier om uw bladwijzers weer te geven en te openen. Dit is absoluut een aanbevolen add-on voor iedereen die zijn persoonlijke stijl wil uiten en wil genieten van bladwijzertoegang.

Links

Download de MyBookmarks-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de MyBookmarks-extensie (Extension Homepage)

Meer verhalen

Digitale media delen met andere computers op een thuisnetwerk met Windows 7

Met Windows Media Player 12, dat bij Windows 7 wordt geleverd, kunt u uw machine eenvoudig veranderen in een mediaserver om muziek, films en foto's naar andere computers en apparaten in uw thuisnetwerk te streamen. Vandaag laten we u zien hoe u streaming instelt en gebruikt.

Verwijder hardnekkige malware met SuperAntiSpyware

Tijdens onze serie over hoeveel een probleem Malware kan zijn, hebben we drie van de beste hulpprogramma's bekeken die het kunnen elimineren. We zouden echter nalatig zijn als we niet een andere vertrouwde topkeuze zouden behandelen, genaamd SuperAntiSpyware, die meer dan een miljoen bedreigingen kan detecteren en verwijderen.

Vervang Windows Live Messenger door Emesene

Ben je het opgeblazen gevoel van Windows Live Messenger beu en zou je willen dat er een eenvoudigere en schonere vervanging was waarmee je je live.com- en hotmail.com-accounts zou kunnen gebruiken? Zoek niet verder, nu kun je al die boodschapper-goedheid hebben met Emesene!

Vrijdagpret: Sloopstad

Weer een week achter de rug en het is tijd om te ontspannen en een flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Voor de Friday Fun van vandaag bekijken we het leuke en uitdagende physics-spel Demolition City.

Hoe de Windows 7 RC te upgraden naar RTM (definitieve release)

De definitieve versie van Windows 7 is gisteren uitgebracht voor MS Technet-abonnees, maar u kunt niet rechtstreeks upgraden vanaf een pre-releaseversie - tenminste, niet zonder een snelle en gemakkelijke oplossing, en we hebben u gedekt.

Eenvoudig bestanden versnipperen met Moo0 File Shredder

Heeft u een kleine maar effectieve app nodig om bestanden op uw computersysteem te vernietigen? Nu kunt u klein en effectief zijn met Moo0 File Shredder.

Miro 2.5 verbetert snelheid en prestaties voor Windows-, Linux- en Mac-versies

Als u op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke desktoptoepassing voor het beheren van online audio- en video-inhoud, is het de moeite waard om de nieuwste versie van Miro te bekijken. De laatste keer dat we naar de Open Source-videospeler en podcastclient keken, was iets minder dan een jaar geleden en sindsdien hebben ze het veel verbeterd.

Verwijder malware van een geïnfecteerd systeem met Ad-Aware 2009

Eerder deze week hebben we je laten zien hoeveel een probleem spyware eigenlijk is, en daarna hebben we je laten zien hoe je het kunt opruimen met Spybot - en in de les van vandaag laten we je zien hoe je de rommel had kunnen opruimen met Ad-Aware 2009.

Tijdelijke oplossingen voor mislukte installatie van extensies en thema's in Firefox

Heb je ooit geprobeerd een extensie of thema in Firefox te installeren en kreeg je de irritante foutmelding Invalid file hash (mogelijke downloadcorruptie)? Nu kunt u werken aan het oplossen van dat probleem met de volgende tijdelijke oplossingen.

Vernietig malware efficiënt met Spybot Search & Destroy

Eerst hebben we u laten zien hoe gemakkelijk uw computer geïnfecteerd kan raken met spyware, crapware en andere ongewenste software - en vandaag laten we u zien hoe u uw systeem kunt opschonen met Spybot Search & Destroy.