Maak Aero Peek Display direct (of schakel het uit) in Windows 7

Aero Peek is een van de handigere nieuwe functies in Windows 7 ... beweeg je muis gewoon een halve seconde naar de taakbalk en al het andere wordt verborgen zodat je het bureaublad of het toepassingsvenster kunt zien. Maar waarom duurt het een halve seconde?

Er is een eenvoudige kleine registerhack die de hoeveelheid tijd zal veranderen tussen het bewegen van uw muis over de knop voor het weergeven van bureaublad in de rechterbenedenhoek en het verschijnen van het Aero Peek-scherm. Hetzelfde zou moeten werken als u de muisaanwijzer op een toepassingsvenster op de taakbalk houdt.En natuurlijk, als je Aero Peek volledig wilt uitschakelen, hebben we dat ook voor je - ga gewoon naar de taakbalkeigenschappen (klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en gebruik Eigenschappen), verwijder vervolgens het selectievakje uit Aero Peek gebruiken om een ​​voorbeeld te bekijken het bureaublad.

make-aero-peek-display-direct-of-disable-it-in-windows-7 foto 2

Als je Aero Peek voor alles wilt uitschakelen, inclusief de miniaturen van de taakbalk, moet je naar Systeemeigenschappen gaan in het Configuratiescherm (zoek naar Geavanceerde systeeminstellingen weergeven) en vervolgens het selectievakje daar uit Aero Peek verwijderen:

make-aero-peek-display-direct-of-disable-it-in-windows-7 foto 3

Handmatige registerhack om Aero Peek Delay aan te passen

Als je de hoeveelheid tijd wilt wijzigen om Aero Peek te activeren en het aan je eigen voorkeuren wilt aanpassen (misschien wil je niet direct, maar je wilt het sneller), moet je de handmatige registerhack gebruiken. De instant variant is hieronder te downloaden.

Open regedit.exe via het zoek- of uitvoervak ​​van het startmenu en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced

make-aero-peek-display-direct-of-disable-it-in-windows-7 foto 4

Aan de rechterkant moet u de sleutel voor DesktopLivePreviewHoverTime vinden (of een nieuwe DWORD maken als deze niet bestaat) en dubbelklikken om deze te bewerken - zorg er wel voor dat u het keuzerondje Base omdraait naar Decimal voordat je maakt bewerkingen (tenzij je in hex denkt).

De waarde is in milliseconden, dus als je 1 seconde wilt, zou je 1000 of 500 voor een halve seconde gebruiken, enz. Als je het direct wilt maken, zet je het gewoon op 0 (wat ook goed werkt in hex). De standaardwaarde is 500 of een halve seconde.

Houd er rekening mee dat u zich moet afmelden en vervolgens weer moet aanmelden om het van kracht te laten worden.

Downloadbare registerhack om Aero Peek direct te maken

Dus je hebt de makkelijke weg gekozen? Ik zal het je niet kwalijk nemen. Gewoon downloaden, uitpakken en dubbelklikken op het bestand InstantAeroPeek.reg om de informatie in het register in te voeren. Gebruik het andere bestand om het terug te draaien.

Houd er rekening mee dat u zich moet afmelden en vervolgens weer moet aanmelden om het van kracht te laten worden.

Download InstantAeroPeek Register-hack

Meer verhalen

ChromePlus – Verbeterde versie van de Chromium-browser

Ben je dol op het gebruik van Google Chrome, maar zou je willen dat er wat extra functies ingebouwd waren? Nu kun je nog steeds genieten van al die Chrome-goedheid en meer met ChromePlus.

Vrijdagpret: Saunavihta Yetis

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om de chaotische werkweek te beëindigen met een leuke flashgame. Vandaag bekijken we Saunavihta Yetis, een uitdagend en leuk op fysica gebaseerd spel.

Nieuwe functies in WordPad en Paint in Windows 7

WordPad en Paint worden vaak over het hoofd gezien als accessoires die sinds 95 in alle versies van Windows zijn opgenomen. Ze zijn nog steeds inbegrepen in Windows 7 en hebben nu een nieuw uiterlijk met enkele verbeterde functies. Hier zullen we enkele van de nieuwe verbeteringen bekijken.

Onze kijk op de nieuwe Microsoft Office Web Apps

Met Microsoft Web Apps kunt u MS Office-documenten via internet bewerken, bekijken en delen met dezelfde functionaliteit als hun desktopsuite. Ze hebben onlangs een beperkte technische preview voor gebruikers gelanceerd vorige week en vandaag zullen we kijken naar wat ze tot nu toe te bieden hebben.

Verberg Flash-animaties in Google Chrome

Op zoek naar een gemakkelijke manier om met die vervelende flash-elementen op webpagina's om te gaan tijdens het browsen met Chrome? Dat kan nu met het BlockFlash2-gebruikersscript.

Assistent voor programmacompatibiliteit uitschakelen in Windows 7 en Vista

Als u een beheerder bent en uw werk snel gedaan wilt krijgen, kan het vervelend zijn dat de Assistent voor programmacompatibiliteit constant verschijnt. Vandaag bekijken we hoe u deze functie kunt uitschakelen als u de zeurderige berichten beu bent.

Een aangepaste bladwijzerpagina maken in Firefox

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om uw favoriete bladwijzers in webpagina-indeling weer te geven en te openen? Nu kunt u beide doen met MyBookmarks voor Firefox.

Vrijdagpret: ga retro met Pacman

Als je oud bent zoals ik, weet je nog hoe opwindend het was toen Pacman werd geïntroduceerd en de daaropvolgende razernij die daarmee gepaard ging. Vandaag maken we voor Friday Fun een trip down memory lane en beleven we een aantal coole Pac-man-games opnieuw.

Krijg een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle

Ben je het zat om altijd veel plug-ins toe te voegen aan pas geïnstalleerde audiospelers om de functionaliteit te krijgen die je wilt? Geniet van het gebruik van een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle.

Eenvoudig een lijst met tekstbestanden van de inhoud in een map afdrukken of maken

Heb je ooit gemerkt dat je een afdrukbare lijst of tekstbestand nodig hebt van de inhoud in een bepaalde map of locatie op je computer? Nu heb je die lijst of dat tekstbestand in een mum van tijd met Directory Print!