Loopscore berekent de factor voor voetgangersvriendelijkheid in een buurt

walk-score-berekent-een-buurt-en-8217;s-voetganger-vriendelijkheid-factor foto 1

Als lopen voor goede koffie, lekker eten en een cheque bij uw plaatselijke bank belangrijk voor u is, dan maakt Walk Score de cijfers op een rij en laat u zien hoe voetgangersvriendelijk een buurt is.

Om de service te testen, heb ik drie straten uit mijn stad uitgekozen en aangesloten. Twee straten in de buitenwijk scoorden in de lage jaren 60 vanwege hun afstand tot commerciële vestigingen, parken en andere openbare voorzieningen, waar als een straat midden in de hart van de binnenstad scoorde een 89 dankzij de nabijheid van winkels, restaurants, banken en andere openbare voorzieningen zoals bibliotheken en musea.Klik op de onderstaande link om je eigen adres te scoren of om gebieden te bekijken waar je zou willen verhuizen.

Loopscore [via Re-Nest]

Meer verhalen

Hoe blokkeer je vervelende sms-spam?

De afgelopen dagen is mijn mobiele telefoon overspoeld met sms-spam. Ja, het is een verdachte timing, aangezien Facebook net is begonnen onze telefoonnummers aan app-makers te geven, maar hoe dan ook, hier zijn enkele tips voor het blokkeren van vervelende sms-spam.

Hoe u uw eigen geluidsclips in portaalstijl kunt maken

Als je Portal ooit hebt gespeeld, dan weet je hoe heerlijk griezelig de stem van GlaDOS kan zijn. Hier leest u hoe u uw eigen geluidsclips met GlaDOS-thema kunt maken, zodat u de op Portal gebaseerde horror kunt verspreiden.

Apps installeren die niet in de Play Store op uw Android-apparaat zijn gevonden

Hoewel de Google Play Store duizenden en duizenden applicaties biedt om uit te kiezen, wil je soms loskomen en applicaties installeren die niet beschikbaar zijn in de officiële winkel van Google. Lees verder om te leren hoe.

Vraag de lezers: heeft u virtuele besturingssystemen op uw computer geïnstalleerd?

Virtualisatiesoftware is een geweldige manier om nieuwe besturingssystemen uit te proberen of dubieuze software te testen zonder uw belangrijkste besturingssysteem te beschadigen. Deze week willen we weten of je virtuele besturingssystemen op je computers hebt ingesteld.

Pictogrammen voor iOS en Mac OS X van Apple zijn bezaaid met kleine hints en verwijzingen naar Apple's basis van operaties, Steve Jobs, en computer- en programmeergrappen.

Kongregate Arcade zet honderden games op je Android-telefoon

De razend populaire sociale gaming-site Kongregate heeft een mobiele gaming-app voor Android-telefoons uitgebracht. Vanuit de enkele app heb je toegang tot meer dan 300 games, kun je ze downloaden voor offline spelen en meer.

Het notoir moeilijke pengereedschap in Photoshop gebruiken en beheersen

Photoshop en Illustrator hebben beide een duister punt dat veel gebruikers liever vermijden: de beruchte Pen Tool. Het kan intimiderend zijn, maar het kan worden beheerst en het is zeker niet onmogelijk om te gebruiken. Blijf lezen voor tips en video's om te helpen.

Bedien XBMC vanaf uw iPhone of iPod Touch

U hoeft niet meer door uw mediacentrum te navigeren alsof het de 20e eeuw is. De toekomst is nu en je kunt door je media zippen en XBMC bedienen met het touchscreen van je iOS-apparaat.

Heatmapper brengt uw wifi-signaalsterkte in kaart

Als je een kraal probeert te krijgen op de zwakke plekken in de wifi-dekking van je kantoor of thuis, maakt de gratis Windows-applicatie Heatmapper korte metten met het genereren van een heatmap van de signaalsterkte voor je locatie.

Minder dan 0,4% van de Android-gebruikers met het huidige besturingssysteem

Meer dan 90% van de iPhone-gebruikers gebruikt het meest recente besturingssysteem, maar slechts 0,4% gebruikt de nieuwste versie van Android. De ongelijkheid benadrukt de slechte praktijken van OEM's en telefoonmaatschappijen.