Logitech Powerplay betekent niet meer draadloos opladen van de muis

De draadloze muis is de afgelopen jaren niet zo veel veranderd, afgezien van incrementele verbeteringen. De levensduur van de batterij werd langer, de precisie werd beter en de ontwerpen werden interessanter en extravaganter. Wat hetzelfde bleef, is de noodzaak om ze regelmatig op te laden of de batterijen te vervangen. Vandaag heeft Logitech die behoefte weggenomen.

Logitech heeft vandaag niet één, maar twee nieuwe stukjes technologie geïntroduceerd. De eerste is Logitech G Powerplay, een draadloze oplaadoplossing voor muizen. De tweede is Logitech G Lightspeed, een draadloze verbinding met een responsiviteit die volgens Logitech zelfs sneller is dan bekabelde muizen. Samen hoopt Logitech u de ultieme gamemuiservaring te bieden.Zoals de video hierboven uitlegt, verwijdert Powerplay de noodzaak om ooit een draadloze muis op te laden, omdat deze altijd stroom krijgt. De muismat wordt het bedrade deel van de vergelijking. Je zult echter een compatibele muis moeten gebruiken, en op dat front leverde Logitech voorspelbaar twee nieuwe modellen: de G703 en G903.

De basisspecificaties van beide muizen zijn hetzelfde en bieden ondersteuning voor Windows 7, 8, 8.1 en 10, tussen 200-12.000 dpi tracking, 50 miljoen click-rated buttons en een garantie van twee jaar.

Verwant

  • De beste computermuizen van 2017De beste computermuizen van 2017

Waar de G903 verschilt, is door aanpassing mogelijk te maken die beter bij uw hand past, met 11 in plaats van zes programmeerbare knoppen, met de mogelijkheid van een bekabelde verbinding, klokafstemming, mechanische draaiknoppen en programmeerbare RGB-verlichting. Daarom betaal je $ 149,99 voor de G903 in vergelijking met $ 99,99 voor de G703.

Wat Lightspeed betreft, het belooft responstijden van één milliseconde voor deze draadloze muizen. De Powerplay-muismat maakt gebruik van een sensor met ingebouwde Lightspeed, dus het combineren van Powerplay met een G703- of G903-muis zou voor een geweldige game-ervaring moeten zorgen. Natuurlijk, aangezien het Powerplay-systeem alleen $ 99,99 kost, betaal je minstens $ 200 om het te gebruiken, of $ 250 als je de G903 wilt. De Powerplay zal in augustus beschikbaar zijn, maar je kunt de G703 en G903 later deze maand ophalen.

Eerder deze maand toonde Corsair een Concept Zeus-muis die een soortgelijk systeem gebruikte. Dus hoewel de oplossing van Logitech duur is, zal het waarschijnlijk niet te lang zo blijven als andere bedrijven al concurrerende producten hebben. En als de latentie zo laag is als Logitech stelt, dan zou dit binnenkort de norm kunnen worden voor draadloze muizen.

Aanbevolen verhalen

Werken op een vlucht zonder laptop

Het verbieden van laptops op vluchten in 2017 is een krankzinnig idee, maar hier is hoe te handelen als het gebeurt.

Mensen kunnen AI helpen sneller games te leren

Een door mensen getrainde AI kan zijn eigen leraren verslaan bij 'Space Invaders' (maar niet bij 'Ms. Pac-Man').

Google verovert meer van je slimme huis met Logitech en Wink

'Ok Google' bestuurt veel meer van die connected home-apparaten.

Ondernemer zijn betekent winst vinden in je passie

Je brengt meer dan de helft van je leven door op je werk, dus je kunt net zo goed iets doen wat je leuk vindt, aldus deze zakenvrouw.