Lijst met spywarebeveiligingssoftware die compatibel is met Windows 7

Als u een van de vele mensen bent die de bètaversie van Windows 7 test, moet u er toch voor zorgen dat u uw computer veilig houdt. Onlangs hebben we een lijst gemaakt met antivirussoftware die compatibel is met Windows 7, en vandaag behandelen we een lijst met compatibele hulpprogramma's voor spywarebeveiliging.

Opmerking: bekijk zeker onze screenshot-walkthrough van de Windows 7 Beta als je dat nog niet hebt gedaan, aangezien Microsoft bètasleutels weggeeft die pas op 1 augustus verlopen.

Als u een commerciële beveiligingssuite heeft, zoals Norton of McAfee, bevat deze waarschijnlijk anti-malwarebescherming en als u besluit een afzonderlijk antispywarepakket uit te voeren, moet u waarschijnlijk het andere uitschakelen. Dit wordt zelfs vermeld in het Windows 7 Action Center-scherm als u er meer dan één installeert:lijst-van-spyware-bescherming-software-compatibel-met-windows-7 foto 1

Zonder verder oponthoud, op naar de lijst…

Windows Defender

Inmiddels ben ik er zeker van dat u bekend bent met Microsoft's Windows Defender anti-malwarehulpprogramma dat wordt meegeleverd met Vista en Windows 7. Het is een redelijk solide hulpprogramma en het zal duidelijk prima werken in Windows 7.

lijst-van-spyware-bescherming-software-compatibel-met-windows-7 foto 2

U moet Windows Defender uitschakelen als u besluit een ander antispywarepakket te gebruiken. Dit kan in sommige gevallen ook de prestaties verbeteren, zoals The Geek opmerkte in dit Lifehacker-artikel.

Spybot zoeken en vernietigen

Ik dacht dat we dit aftrappen met Spybot Search & Destroy, een persoonlijke favoriet. Ik kon zonder problemen installeren, updaten, immuniseren en scannen en het coole Easter Egg is er nog steeds!

lijst-van-spyware-bescherming-software-compatibel-met-windows-7 foto 3

Advertentie bewust

Ongetwijfeld de meest populaire anti-spyware applicatie, het eerder genoemde Lavasoft Ad-Aware 2008 werkte ook perfect.

lijst-van-spyware-bescherming-software-compatibel-met-windows-7 foto 4

Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes is een ander beveiligingshulpprogramma waar ik vaak naar wordt gevraagd en ook dit werkt met succes in Windows 7. Dit is een geweldig scanprogramma dat gratis is, tenzij je realtime bescherming wilt, dat kost je $ 24,95.

lijst-van-spyware-bescherming-software-compatibel-met-windows-7 foto 5

Spywareblaster

Spyware Blaster is anders dan de andere hulpprogramma's voor het detecteren van spyware in de manier waarop het werkt. Zie het als een schild tegen bekende spywarebedreigingen die u niet continu hoeft te laten draaien. In wezen hoeft u het alleen maar uit te voeren wanneer u de database wilt bijwerken (wat ik zou aanraden vrij vaak te doen). Voor automatische updates moet u een licentie aanschaffen voor $ 9,99.

Het schakelt een lijst met spyware gerelateerd aan Active X-besturingselementen uit en markeert ze in het register zodat een bijbehorend spionageproces niet kan worden uitgevoerd, en haakt in op uw browser om downloads te controleren.

lijst-van-spyware-bescherming-software-compatibel-met-windows-7 foto 6

Alles wat ik heb getest lijkt zonder problemen te werken. Het is goed om te weten dat we op deze vertrouwde hulpprogramma's kunnen vertrouwen voor de 7-bèta totdat Microsoft hun gratis beveiligingsoplossing in de tweede helft van dit jaar uitbrengt.

Antimalware-suites

Er zijn een aantal suites die bescherming bieden voor alles, inclusief spyware, en sommige hebben we eerder getest in Windows 7 tijdens onze lijst met compatibele antivirussoftware voor Windows 7.

  • AVG vrij
  • Avira AntiVirus
  • Norton AntiVirus 2009
  • Avast! Antivirus
  • Kapersky Anti-Virus 2009

Welke andere anti-spyware softwarepakketten ken je die ook werken? Laat het ons weten!

Meer verhalen

Veilig computergebruik: identificeer en elimineer spyware met Comodo BOClean

Terwijl we de Secure Computing-serie hebben doorlopen, hebben we ontdekt dat Comodo een aantal geweldige producten heeft. Tot nu toe hebben we hun antivirus bekeken en hebben we lof uitgesproken voor de Comodo Firewall. Vandaag zullen we Comodo BOClean bekijken, een mooie set en vergeten Anti-Malware-hulpprogramma.

Snelle tip: verberg Outlook 2007 indien geminimaliseerd

Op sommige dagen heb je misschien zoveel applicaties draaien dat je ze niet allemaal bij kunt houden. Een van de programma's die ongetwijfeld ruimte in beslag nemen, is Outlook. Vandaag behandelen we een snelle tip waarmee u meer ruimte op uw taakbalk krijgt als u Outlook geminimaliseerd hebt.

Verspil tijd met de meest geekiest Flash-game ooit

Rond middernacht stuitte ik op een nieuwe flashgame die was gepost door dillon, een van onze forumleden... ongeveer 3 uur later realiseerde ik me dat ik nog steeds aan het spelen was, en niets had geschreven voor vandaag... maar maakt niet uit, ik geef dit door productiviteitsmoordenaar waar iedereen van kan genieten!

Analyseer en beheer de ruimte op de harde schijf met WinDirStat

Er zijn een paar hulpprogramma's ingebouwd in Vista en XP waarmee u de gezondheid van de harde schijf kunt controleren, zoals ons vorige artikel over het genereren van een volledig systeemgezondheidsrapport. We hebben ook tools van derden behandeld, zoals DriveSpacio, en vandaag zullen we door het gebruik van WinDirStat lopen om de ruimte op de harde schijf te visualiseren.

Gemakkelijke, onbeperkte en veilige online back-up met Carbonite

Het hebben van een externe back-up van uw gegevens is altijd een essentieel onderdeel van een solide strategie voor gegevensback-up. Tot nu toe hebben we verschillende gratis online opslagservices behandeld die een beperkte hoeveelheid beschikbare ruimte hebben. De gratis oplossingen zijn misschien goed genoeg voor veel gebruikers, maar de krachtige pc-gebruiker vereist:

Snelle tip: gemakkelijk Outlook-gegevensbestanden comprimeren

Als u Microsoft Outlook gebruikt, wordt al uw e-mail opgeslagen in een bestand met persoonlijke mappen (.pst), dat in de loop van de tijd groter wordt. Als u een beetje ruimte op de harde schijf wilt besparen en misschien Outlook wilt versnellen, kunt u dat bestand eenvoudig comprimeren.

Weekendplezier: bekijk online video's met Babelgum

Dit weekend gaan we verder met onze serie over TV kijken op je pc met Babelgum, een dienst die kwaliteit boven kwantiteit lijkt te stellen. Deze service biedt iets meer dan 60 kanalen, wat misschien niet veel lijkt, maar er zijn duizenden kwaliteitsvideo's op volledig scherm die professioneel worden geproduceerd.

Hoe u uw gecrashte of hangende Vista-zijbalk kunt repareren

Als je veel verschillende Vista Gadgets installeert, kan het zijn dat je Vista Sidebar niet meer correct werkt, of mogelijk zelfs crasht of (vaker) gewoon blijft hangen. Je kunt de zijbalk terugzetten naar de standaardinstellingen met een heel eenvoudige aanpassing die we zullen

Veilig computergebruik: gratis virusbescherming met Comodo AntiVirus Beta 2.0

Als we verder gaan in onze serie over gratis antivirusprogramma's, moeten we Comodo AntiVirus eens bekijken, van dezelfde mensen als de populaire Comodo Firewall. We zullen hun bètaversie bekijken die onder Windows XP draait, hoewel deze compatibel is met Vista.

Hoe sites te controleren zonder een RSS-feed met Firefox

Download Update Scanner van Mozilla Add-ons