Lichtschakelaar dimt alles behalve media-elementen in Firefox

lichtschakelaar-dimt-alles-behalve-media-elementen-in-firefox foto 1Firefox: Light Switch is een lichtgewicht add-on die alles op een pagina dimt, behalve het media-element waarmee u communiceert, zoals een video of game.

Alleen omdat de pagina waarop u zich bevindt rommelig is, betekent niet dat u naar de rommel moet staren. Installeer Light Switch en elke video en game heeft dan een kleine lichtschakelaar ernaast. Druk op de schakelaar en Light Switch dimt alles op de pagina behalve dat element.

Of je nu videoclips bekijkt of flashgames speelt, het is supereenvoudig om de achtergrond te maskeren en zonder afleiding van je media te genieten. Binnen de Light Switch-opties kunt u de dekking van het masker overal aanpassen, van een vage grijze overlay tot een volledig zwart masker dat alles verbergt.Light Switch is gratis en werkt overal waar Firefox dat doet.

Lichtschakelaar [via Ghacks]

Meer verhalen

SuperCopier is een razendsnelle alternatieve Windows-bestandskopieermachine

Als u op zoek bent naar een alternatief voor de native Windows-bestandskopieermachine, SuperCopier is razendsnel, aanpasbaar en bevat functies zoals bestandsprioritering.

Mijn foto's zien er anders uit op internet! Hoe kan ik ze repareren?

Heb je ooit lang aan een foto gewerkt om hem vervolgens te uploaden en erachter te komen dat hij er in je browser heel anders uitziet? Laat How To Geek uitleggen waarom en hoe u het probleem eenvoudig kunt oplossen met Photoshop of GIMP.

Een extern GPS-apparaat gebruiken met uw iPad of iPhone

Als je een iPad met alleen Wi-Fi hebt gekocht en je wilt nu dat je er GPS mee kunt gebruiken, dan is dit de gids voor jou. Volg mee om uw iPad aan te sluiten op een externe GPS-eenheid en/of een smartphone met GPS-functionaliteit.

On Air verandert de opslag van uw Android-telefoon in een Wi-Fi-schijf

On Air is een gratis Android-applicatie die de opslag van je Android-telefoon verandert in een Wi-Fi-toegankelijke schijf voor eenvoudige bestandsoverdracht, synchronisatie en meer.

Desktopplezier: Steampunk-aanpassingsset

Steampunk-romans, films en role-playing games zijn geweldige instellingen om je fantasie de vrije loop te laten als je denkt of droomt hoe de dingen in een alternatieve tijdlijn kunnen zijn geweest. Nu kun je deze wondere wereld van avontuur uit het Victoriaanse tijdperk naar je desktop brengen met onze Steampunk Customization-set.

Hoe u uw computer kunt plannen om op specifieke tijden wakker te worden met DD-WRT

Als u uw thuiscomputers niet altijd aan de gang houdt, kunt u ze op afstand inschakelen met Wake-on-LAN. Handmatig dingen doen is lastig, maar je kunt computers plannen om elke dag automatisch wakker te worden met DD-WRT.

Wanneer moet u uw thumb drive op de juiste manier uitwerpen?

Wanneer verwijder je een apparaat veilig? Sommige gebruikers zijn voorzichtig met de wind en rukken elk apparaat uit, terwijl anderen elke keer religieuze rituelen uitvoeren. Hier zijn enkele tips en richtlijnen voor het veilig verwijderen van schijven.

Vraag het HTG: bestandssynchronisatie in één richting, ontbrekende opstartmanagers en iTunes-naar-Android-synchronisatie

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag en beantwoorden we uw prangende technische vragen. Vandaag kijken we naar eenrichtingssynchronisatie van bestanden, ontbrekende opstartmanagers en hoe u uw iTunes-verzameling kunt synchroniseren met uw Android-telefoon.

DSLR-controller maakt op Android gebaseerde Canon-camerabediening mogelijk

DSLR-controller is een veelzijdige afstandsbedieningstool voor Canon DSLR-camera's die totale controle over de camera in de palm van je hand geeft.

SendToReader stuurt webpagina's en Google Reader-artikelen naar je Kindle

Als je een artikel online leest en het liever comfortabeler en op een later tijdstip op je Kindle leest, zal SendToReader het artikel opmaken en rechtstreeks naar je Kindle verzenden.