Lenovo introduceert back-to-school-laptops voordat de school zelfs maar uit is

lenovo-debuteert-terug-naar-school-laptops-voor-school-en-039;s-even-out foto 1 Lenovo

Nu de lente overgaat in de zomer, moeten pc-fabrikanten beginnen na te denken over het verharden van onze collectieve buzz door over de herfst te praten. Lenovo kondigt bijvoorbeeld zijn nieuwe laptopreeks aan voorafgaand aan het Back To School-seizoen, en herinnert ons er allemaal aan dat goed weer en heldere luchten slechts vluchtig zijn. Sic transit gloria mundi.

Aan de onderkant van het spectrum heeft het bedrijf zijn IdeaPad-reeks van 14, 15 en 17-inch laptops vernieuwd. De machines zijn ontworpen om goede prestaties te leveren met een slanker, dunner en minder rommelig ontwerp. Er zijn tal van aanpassingsopties beschikbaar, te veel om hier in detail te beschrijven, maar voor het grootste deel krijg je een Windows 10-machine die alles kan uitvoeren tot een Core i7 CPU. De prijzen voor deze apparaten beginnen bij $ 440 voor de 15-inch IdeaPad 320 en lopen helemaal op tot $ 970 voor de 14-inch IdeaPad 720S.Op een plank in het mythische laptopmagazijn van Lenovo staat een paar nieuwe Lenovo Flex 5-modellen, die respectievelijk 14 en 15 inch meten. Beide Yoga-achtige modellen worden geleverd met Windows 10 en NVIDIA GeForce GT940MX-graphics met 2 GB DDR5. Optionele extra's zijn onder meer een 4K-scherm en actieve penondersteuning, met prijzen voor de kleinste van de twee vanaf $ 720, terwijl de grotere je minstens $ 830 kost.

lenovo-debuteert-terug-naar-school-laptops-voor-school-en-039;s-even-out foto 2

De lijst wordt aangevuld met Lenovo's eersteklas Legion Y920, een 17-inch VR-ready laptop die volledig gericht is op de gamingmarkt. De desktopvervanger wordt geleverd met NVIDIA's GeForce GTX 1070 met 8 GB DDR5, 17,3-inch scherm en een mechanisch toetsenbord met achtergrondverlichting. Houd er rekening mee dat het niet voor bangeriken of portemonnees zal zijn, aangezien de Y920 begint bij een redelijk solide $ 2.700. Dat model zal, net als bij de IdeaPads, vanaf juni te koop zijn, terwijl de Flex-modellen ergens deze maand in de verkoop gaan.

Aanbevolen verhalen

HTC Vive en Lenovo ontwikkelen zelfstandige Daydream VR-headsets

Je hebt geen Android-telefoon nodig om deze Daydream VR-headsets van HTC Vive en Lenovo te gebruiken.

SAP introduceert Blockchain, IoT, Machine Learning Tech bij Sapphire Now

SAP legt zijn visie uit voor versnelde bedrijfsinnovatie, door opkomende technische services te koppelen aan bedrijfsprocesbeheer via SAP Cloud Platform en SAP Leonardo.

De beste zakelijke laptops van 2017

Zakelijke laptops zijn dunner en krachtiger dan ooit. Ons koopadvies en productaanbevelingen helpen u uw volgende mobiele werkpartner te vinden.