Lenovo Flex 11 combineert een Chromebook en een tablet

Voor de minder technisch onderlegde mensen die er zijn, kan kiezen voor het gebruik van een Chromebook of tablet in plaats van een goedkope laptop of desktop-pc veel hoofdpijn wegnemen. Hetzelfde geldt ook als u technische ondersteuning voor die gebruikers wordt. Lenovo besloot dat het zou proberen al deze gebruikers met één apparaat te bedienen, en dus krijgen we vandaag de Lenovo Flex 11 Chromebook.

Het is echter meer dan alleen een typische Chromebook, zoals de Flex-naamgeving suggereert. Lenovo biedt een toestel aan met een 11,6 inch touchscreen en vier standen (laptop, tablet, horloge en tent) dankzij een 360 graden scharnier. Je kunt hem dus zowel als laptop als tablet gebruiken, of instellen voor het bekijken van media.Binnenin vind je een 2,1GHz quad-core ARM-processor, 4GB DDR3 RAM, 32GB eMMC-opslag, een 720p webcam en 802.11 a/g/n/ac draadloos. Het scherm is een 11,6-inch 1.366 x 768 IPS ontspiegeld multitouch-paneel. Hij weegt 1,35 kg en Lenovo claimt een batterijduur van 10 uur op basis van de Google Chrome Power_LoadTest-batterij leeglooptest.

Omdat dit een Chromebook is met een ontwerp om van modus te veranderen, heeft Lenovo een aantal duurzaamheidsfuncties toegevoegd. Ze hebben een waterbestendig toetsenbord, een verzegeld touchpad, versterkte poorten en de Flex 11 is valbestendig tot 29,5 inch (75 cm). Wat betreft die versterkte poorten, je krijgt USB-C, USB 3.0, HDMI, een combo-microfoon/audio-aansluiting en een SD-kaartlezer.

Verwant

  • We kunnen eindelijk een AMD-aangedreven Chromebook krijgenWe kunnen eindelijk een AMD-aangedreven Chromebook krijgen

Met $ 279 is het ongeveer $ 100 duurder dan de equivalente 11,6-inch Chromebooks die al op de markt zijn. Ze hebben echter meestal geen aanraakscherm of de mogelijkheid om te veranderen in een tabletformaat. Ze worden meestal alleen geleverd met 16 GB opslagruimte en een langzamere processor, dus u wint ook op die fronten voor het extra geld.

De Flex 11 komt voor het einde van de maand beschikbaar. Omdat Chrome draait, heb je volledige toegang tot de Google Play Store, maar Lenovo maakt er een groot probleem van hoe deze Chromebook 'naadloos' Skype, Evernote, Slack en een schat aan games, HD-films en wat dan ook kan draaien anders wil je erop gooien.

Aanbevolen verhalen

Praktisch: Lenovo Miix 320 2-in-1

De Lenovo Miix 320 is een betaalbare 2-in-1 gericht op millennials en digitale nomaden.

Verizon belooft 5G aan 11 steden tegen het midden van het jaar

Als je in deze steden bent, komt er supersnel draadloos internet voor thuis.

Samsung en Google hebben werk te doen voordat de Chromebook Pro wordt gelanceerd

Er is hier veel potentieel, maar Android-apps en het stylusgestuurde touchscreen zijn nog niet klaar.

Kymco's slimme scooter combineert waarschuwingen met een aanpasbaar ontwerp

Maak van je snelheidsmeter een foto van je kat.