Lego City Undercover-cartridges vereisen een switch-installatie van 13 GB

De Nintendo Switch wordt geleverd met een zeer beperkt, niet-uitbreidbaar intern geheugen van slechts 32 GB. Slechts 26GB daarvan is bruikbaar als opslag. Het maakt de aankoop van een micro SD-kaart bijna verplicht, maar als u ervoor kiest om Switch-games op cartridges te kopen, hoeft u geen game te installeren. De 26GB zou dus gewoon voor savegames moeten zijn. Voor Lego City Undercover is dat zeker niet het geval.

Iedereen die ervoor kiest om een ​​fysiek exemplaar van Lego City Undercover te kopen wanneer het op 4 april wordt gelanceerd, staat voor een schok. Exemplaren van de game beginnen bij retailers te arriveren, en een opmerking over de case die op Reddit is geplaatst, onthult dat het downloaden en installeren van een game van 13 GB vereist is voordat het kan worden gespeeld.Je moet dus niet alleen 13 GB aan opslagruimte opzij zetten, ook al ben je de eigenaar van de cartridge, je moet ook verbinding hebben met internet en een grote download uitvoeren voordat de game speelbaar wordt.

Er zijn een aantal redenen waarom deze beslissing is genomen, de ene waarschijnlijker dan de andere. De eerste is dat het spel naar de productie is gestuurd voordat het klaar was om een ​​releasedatum te bereiken, wat betekent dat de 13 GB-patch nodig is om de speler een werkend spel te bieden. Dit lijkt onwaarschijnlijk omdat Lego City Undercover niet nieuw is. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2013 op de Wii U. De Switch-versie is gewoon een poort.

Verwant

  • Cartridges betekenen dat switch-games altijd meer kosten Cartridges betekenen dat switch-games altijd meer kosten

De tweede reden is dat uitgever Warner Bros. besloot geld te besparen. De kosten van elke Switch-cartridge nemen toe, afhankelijk van hoeveel gegevens erop zijn opgeslagen. Door een kleinere cartridge te verzenden en een download van 13 GB te eisen, bespaart Warner geld op elke geproduceerde cartridge. Als dit de reden is, maakt het de prijs van $ 60 van het spel nog moeilijker te slikken.

$ 60 betalen voor een spel dat slechts $ 20 kost op de Wii U is genoeg om velen ervan te weerhouden de game op de lanceringsdag te kopen. Maar zorgwekkender is het feit dat deze praktijk de norm zou kunnen worden voor uitgevers als het hen een aanzienlijk bedrag aan productiekosten bespaart. Laten we hopen van niet.

Aanbevolen verhalen

New York City klaagt Verizon aan wegens uitrol van glasvezel

Ambtenaren beweren dat de provider zijn FiOS-belofte heeft nagekomen.

Senaatswet zou een bevelschrift vereisen voor huiszoekingen aan de grens

Het komt samen met een golf van agenten die vragen om de mobiele telefoons van reizigers te zien.

Geek Trivia: LEGO gebruikt om oude werknemers te eren waarmee?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke cartridges voor gameconsoles bevatten co-processors in cartridges?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!