LED-aangedreven Halloween-lichtshow verlicht buurt

Dit doe-het-zelf LED-display valt diep in de We vinden het geweldig; blij dat hij niet onze buurcategorie is. Bekijk de video om een ​​1144-kanaals LED-extravaganza te zien.

Het huis in de bovenstaande video is de afgelopen jaren verschillende keren verschenen, maar dit jaar is verreweg de meest overdreven versie. Met duizenden LED's georganiseerd in een enorm scala aan programmeerbare kanalen, is de lichtshow iets om te aanschouwen. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat zijn buren even zware gordijnen gebruiken om de verblindende lichtshow te blokkeren.

Voor de nieuwsgierigen bestuurt hij de hele vergadering met apparatuur van Light-O-Rama - als je in zijn voetsporen wilt treden, ga dan naar de Light-O-Rama-forums.Dit is Halloween - Halloween 2011 [via Hack A Day]

Meer verhalen

Desktop Fun: Seashells Wallpaper Collection Series 1

Schelpen zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, elk met een uniek verhaal achter hun reis naar de kust. Nu kunt u deze schatten uit de diepte naar uw bureaublad brengen met de eerste in onze serie Seashells Wallpaper-collecties.

Afsluiten / opnieuw opstarten / slapen toevoegen aan het Windows 8 Metro-startscherm

Als je de Developer Preview van Windows 8 hebt geïnstalleerd, heb je waarschijnlijk de nogal obscure methode ontdekt om het systeem af te sluiten. Er is een eenvoudigere manier om uw computer af te sluiten, opnieuw op te starten, te slapen en in de slaapstand te zetten. U kunt tegels toevoegen aan het Windows 8 Metro Start-scherm waarmee:

Wat je zei: hoe je computerhulp op afstand biedt

Eerder deze week vroegen we je om je tips en trucs te delen om vrienden en familie te helpen wanneer je niet direct bij de terminal met hen kunt zitten. Lees verder om te zien hoe uw medelezers op afstand helpen.

Een diepgaande blik op Windows 8 Taakbeheer

De Task Manager in Windows 8 heeft een serieuze revisie ondergaan, bekijk dit informatieve bericht van het Windows 8 Development Team voor een overzicht van alle nieuwe functies en lay-outs.

Vrijdagpret: Prizma-puzzeluitdagingen

Er zit weer een lange werkweek op, dus waarom niet een beetje plezier maken terwijl je wacht om naar huis te gaan? In de game van deze week is het jouw missie om met succes energiebruggen te creëren tussen twee punten op een isometrisch raster voordat de energie opraakt.

Android installeren op uw HP Touchpad

Wat is er beter dan een tablet van $ 100? Een tablet van $ 100 die twee besturingssystemen kan draaien! Het touchpad was een koopje en nu je webOS hebt ontdekt, kun je Android proberen. Hier leest u hoe u het in 3 eenvoudige stappen installeert.

Uit de doos met tips: Windows 8 Secure Boot verwijderen, apps starten vanuit Media Center en Windows-installaties versnellen

Een keer per week ronden we af en delen we uitstekende lezerstips met je. Deze week kijken we naar het verwijderen van de beperking op Secure Boot van Windows 8, een open source-oplossing voor het starten van apps vanuit Windows Media Center en een eenvoudige truc om Windows-installaties te versnellen.

Panoramische en portret Windows 7-thema's van fotograaf Andrei Niculescu [Dubbel thema]

Moe van hetzelfde oude thema op je bureaublad? Voeg dan een dubbele dosis goedheid toe met deze twee geweldige thema's van fotograaf Andrei Niculescu! Het eerste thema richt zich op panoramische uitzichten op buitenomgevingen in Roemenië...

Gebruik WolframAlpha als een veilige wachtwoordgenerator

Heb je een veilig wachtwoord nodig en ben je weg van je favoriete app voor wachtwoordbeheer? WolframAlpha, de wiskundige zoekmachine, kan direct een aanpasbaar veilig wachtwoord voor u genereren.

JustBeamIt maakt directe P2P-bestandsoverdracht in een handomdraai

U wilt een bestand verzenden, maar het is te groot voor e-mail, uw ontvanger weet niet hoe hij moet FTP-en en hij zit achter een beperkende firewall. JustBeamIt kan helpen: het bestand slepen en neerzetten en ze vervolgens de ...