Laatste AV-TEST.org-resultaten voor Android-antivirussoftware nu beschikbaar om te bekijken

nieuwste-avtestorg-resultaten-voor-android-antivirus-software-nu-beschikbaar-voor-bekijken foto 1

Of het nu een betrouwbare favoriet is of een glimmend nieuw Android-apparaat, u kunt overwegen antivirussoftware toe te voegen om uw telefoon en/of tablet te beschermen. De vraag is echter welke antivirussoftware u kiest? De nieuwste reeks testresultaten van AV-TEST.org zijn nu beschikbaar om te bekijken en kunnen u helpen een betere, beter geïnformeerde beslissing te nemen.

Wanneer u naar de pagina met testresultaten gaat, scrolt u omlaag en klikt u op de naam van de antivirussoftware waarvoor u de score wilt zien. De resultaten voor elke antivirussoftware zijn onderverdeeld in drie categorieën: bescherming, bruikbaarheid en beschikbare functies.Android Mobile Device Anti-Virus – Testresultaten november 2015 [AV-TEST.org Android]

[via ZDNet Nieuws]

Meer verhalen

Wi-Fi instellen op uw Raspberry Pi via de opdrachtregel

Je hebt je headless Raspberry Pi precies zo geconfigureerd als je wilt, hij is geïnstalleerd en werkt soepel, maar plotseling wil je hem weghalen van zijn Ethernet-kabel met een wifi-module. Sla het aansluiten van alle randapparatuur over en voeg snel Wi-Fi-ondersteuning toe vanaf de opdrachtregel.

Hoe u uw foto's radicaal kunt verbeteren met een flitsdiffuser

Veel mensen vermijden het gebruik van de flitser van hun camera omdat het mensen wegspoelt, harde schaduwen creëert en meestal de achtergrond van de foto overweldigt. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u veelvoorkomende flitsproblemen kunt voorkomen met een eenvoudige flitsdiffuser.

Moet ik mijn kabelmodem echt minstens 10 seconden loskoppelen?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: Waar komen de meest productieve bliksemstormen op aarde voor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Registratie om inactieve Yahoo-gebruikers-ID's te claimen is nu geopend

Als u een van de mensen bent die uitkijkt naar een betere gebruikersnaam voor een Yahoo-account, dan is dit het moment om snel naar de verlanglijstwebsite te gaan en uw voorkeursselecties te registreren.

Hoe u de LastPass-bladwijzers in Safari op uw iPad of iPhone gebruikt

Natuurlijk, LastPass heeft een browser-app die u kunt gebruiken, maar wie wil dat doen? De native Safari-browser werkt heel goed en alle andere apps werken ermee. Dus hier leest u hoe u LastPass in Safari op iOS gebruikt.

Uw proxy-instellingen instellen in Windows 8.1

Traditioneel stelt u de proxy-instellingen van uw pc in via Internet Explorer. We vinden dit niet triviaal zoals de meeste mensen, maar het lijkt erop dat Microsoft ons een alternatieve optie heeft gegeven in Windows 8.1. Hier is hoe het in te stellen.

Geek Trivia: werd de naam van Tech Giant Hewlett-Packard bepaald door?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

4 manieren om ouderlijk toezicht op uw thuisnetwerk in te stellen

Ouderlijk toezicht kan het web filteren en onbedoelde toegang tot ongepaste websites blokkeren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, van het configureren van ouderlijk toezicht voor het hele netwerk op uw router tot het gebruik van ouderlijk toezicht dat is ingebouwd in Windows of software van derden.

Schakel de Charms Hot Corner uit zonder een registerhack op Windows 8.1

Een van onze grootste ergernissen over het gebruik van Windows 8 op een desktop-pc was de Hot Corner-functie, die de Charms Bar opriep wanneer je met je muis in de rechterbovenhoek van het scherm zweefde. De Charms Hot Corner is nu optioneel in Windows 8.1 en hier leest u hoe u deze kunt uitschakelen.