Laatste AVTest.org Anti-Virus Testresultaten voor januari – februari 2014 vrijgegeven

laatste-avtestorg-antivirus-test-resultaten-voor-januari--en-8211;-februari-2014-vrijgegeven foto 1

Als je het leuk vindt om bij te houden hoe goed het uitgebreide gebied van softwarebeveiligingsproducten het doet, dan zijn de testresultaten van AVTest.org altijd een goede bron om te raadplegen, vooral als je op zoek bent naar een nieuw antivirusproduct om te gebruiken. Met dit in gedachten kunt u zien hoe goed alle beveiligingsproducten het hebben gedaan tijdens de laatste testronde die is uitgevoerd door AVTest.org.

Zoals altijd zijn er enkele wijzigingen in de 'grafieken' geweest voor hoe goed sommige antivirusproducten het hebben gedaan ... sommige zijn gestegen en andere zijn gedaald. U kunt zien hoe goed uw favoriet het heeft gedaan, of als u op zoek bent naar een nieuw product om te gebruiken, een beter geïnformeerde beslissing kunt nemen op basis van de resultaten via de onderstaande links.Opmerking: we voegen de link toe voor de nieuwste testresultaten die ook op Windows 8-systemen zijn gedaan (als u die liever gebruikt).

Home (Consumer) Level-producten op Windows 7 64-bit-systemen jan.-feb. 2014 [AVTest.org]

Home (Consumer) Level-producten op Windows 8.1 64-bits systemen nov.-dec. 2013 [AVTest.org]

[via ZDNet Nieuws]

Meer verhalen

Pc-onderhoud: uw computer van binnen en van buiten schoonmaken

Het opschonen van uw computer is het enige dat u elke dag kunt doen om schijfruimte vrij te houden en waardevolle systeembronnen vrij te maken. Bovendien zorgt daadwerkelijke fysieke opruiming, zoals bij afstoffen, ervoor dat uw computer letterlijk gemakkelijker kan ademen, wat op zijn beurt de levensduur van uw systeem verlengt.

Geek Trivia: Bart Simpon's hit uit de jaren 90 Do The Bartman Was Ghost Geschreven door niemand minder dan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Schakel de bevestiging in bij het verwijderen van bestanden en mappen met de opdracht rm in Ubuntu

Standaard wordt in Ubuntu 13.10 bij het verwijderen van bestanden op de opdrachtregel met de opdracht rm geen bevestiging weergegeven voordat het bestand wordt verwijderd. Maar misschien wilt u die extra laag bescherming. U kunt eenvoudig de bevestiging voor het verwijderen van bestanden aanzetten.

Pc-onderhoud: geef geen geld uit, het schoonmaken van uw eigen pc is eenvoudig

Deze serie is voor moeders, vaders, oma's en opa's en iedereen in de stamboom die ooit hun nerdfamilielid heeft gevraagd om hun computer te repareren tijdens een vakantiebezoek. Het is voor de beginnende of informele computergebruiker die niet wil zitten rondhangen met het oplossen van problemen en het uitproberen

Ondersteuning voor Windows XP is op 8 april 2014 beëindigd: waarom Windows u waarschuwt

Microsoft zal op 8 april 2014 geen nieuwe beveiligingspatches voor Windows XP uitbrengen en ze zorgen ervoor dat alle Windows XP-gebruikers dit weten. Na dit punt staat u er alleen voor - geen beveiligingsupdates meer voor Windows XP!

Geek Trivia: met een mes op een ketchupfles tikken om de ketchup te extraheren vanwege?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: bevindt zich de meest door slangen aangetaste plek op aarde?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Desktop Fun: Rainbows Wallpaper Collection Series 2

De ietwat spontane verschijning van regenbogen zorgt voor een geweldige verrassing bij de gelegenheden dat we ze te zien krijgen. Voeg wat natuurlijke kleuren toe aan je bureaublad met de tweede in onze serie Rainbows Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: Welk voedsel was het ooit mogelijk om in kaasachtige voorverpakte plakjes te kopen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de terminalgeschiedenis op Linux of macOS te wissen

Druk op de pijl omhoog in de Mac- of Linux-opdrachtregel en je ziet de laatste opdracht die je hebt uitgevoerd. Blijf omhoog drukken en je zult meer commando's zien; je kunt dagen, maanden of zelfs jaren teruggaan.