Laat Explorer venstertitels weergeven in Windows Vista

Niemand weet echt zeker waarom Microsoft heeft besloten dat verkennervensters geen titel meer mogen hebben, maar zo zijn de dingen. Je kunt nog steeds in de adresbalk kijken naar welke map je kijkt, maar er is nog een andere optie.

Deze optie komt in de vorm van een klein hulpprogramma genaamd AeroBar dat niets anders doet dan titels aan uw Explorer-vensters toevoegen op basis van de huidige map.

U kunt het hulpprogramma hier in actie zien:make-explorer-show-window-titels-in-windows-vista foto 1

Het enige dat u hoeft te doen, is het uitvoerbare bestand downloaden en uitvoeren, en als u van het effect houdt, voegt u het hulpprogramma toe aan uw opstartgroep.

Als u wilt voorkomen dat deze toepassing wordt uitgevoerd, moet u Taakbeheer gebruiken, het proces Aerobar.exe in de lijst zoeken en vervolgens op Proces beëindigen klikken.

Opmerking: er is geen reden om elk hulpprogramma waar we over schrijven te installeren, installeer gewoon degene die uw ergernissen oplossen.

Download AeroBar.exe van psscript.net [directe download]

Meer verhalen

Op een gemakkelijke manier een FavIcon maken

Ik heb onlangs besloten om de FavIcon voor deze site (het kleine pictogram in de adresbalk) bij te werken. De oude was iets dat ik zelf in de visuele studio had gehackt, en het leek me gewoon niet vriendelijk genoeg voor mij.

PDF-bestanden (Portable Document Format) maken – Deel 2

Zoals ik in mijn vorige bericht al zei, vond ik het geweldig dat OpenOffice zo'n gemakkelijke creatie van PDF-bestanden mogelijk maakt. In dit bericht laat ik zien hoe we dit toch in OpenOffice kunnen doen zonder de open source office-suite daadwerkelijk te installeren. We kunnen dit bereiken met behulp van Portable Apps, waaronder OpenOffice

PDF-bestanden (Portable Document Format) maken – Deel 1

Er zijn verschillende manieren om PDF-bestanden te maken. In deze serie ga ik door een aantal van mijn favoriete manieren om ze te maken. Ik moedig ook uw feedback aan over de manier waarop u omgaat met PDF en de veelheid aan kantoortoepassingsextensies die er zijn!

Zorg ervoor dat Firefox alleen handmatig getypte URL's automatisch aanvult

Nadat ik begon met het testen van de laatste tip over het inschakelen van inline automatische aanvulling in de adresbalk, bedacht ik me dat hoewel links uit mijn browsergeschiedenis in de lijst bleven verschijnen, ik die waarschijnlijk nooit zou typen.

Snelle tip: e-mail uw agenda in Outlook 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Online muziekfabriek

Ik struikelde vandaag over deze coole online muziekapplicatie. JamStudio.com is een erg coole site waar je audioloops kunt mixen zonder dat je hoeft te weten hoe je muziek moet lezen of schrijven. Ik heb al een paar uur op deze site verspild. Als je een muziekfan bent, zul je een geweldige tijd hebben met

Rant: blijf thuis als je ziek bent!

Dit is geen technisch artikel, maar heeft invloed op ons allemaal die op kantoor werken. Toen ik vandaag binnenkwam om mijn dag te beginnen... DRIE mensen liepen hoestend, hackend en snotterend langs mijn kantoor. Hier is geen reden voor! Het is al erg genoeg dat we naar een waardeloze baan moeten gaan en een

De Lazy Links-verzameling van maandag van de How-To Geek-blogs

Ik heb besloten mijn luiheid te gebruiken als een excuus om een ​​aantal van de goede dingen te promoten die de bloggers op de How-To Geek Blogs de afgelopen twee weken hebben bedacht.

Inline voltooiing inschakelen in de Firefox-adresbalk

Wanneer u in Firefox begint te typen in de adresbalk, ziet u normaal gesproken een pop-upmenu met alle URL's die uw browser kent. Maar wat als je het beu bent om elke keer op de pijl-omlaag te drukken, en het liever ook volledig inline hebt?

Hoe de Register-editor aan het Configuratiescherm toe te voegen

Het is me altijd vreemd opgevallen dat systeem-tweakers de register-editor de hele tijd gebruiken om ergernissen in Windows op te lossen, maar niemand heeft een tweak gemaakt om de register-editor aan het configuratiescherm toe te voegen... tot nu toe.