Laat uw pc eruitzien als Windows Phone 7

Windows Phone 7 biedt een unieke en opwindende gebruikersinterface die veel informatie efficiënt op het scherm weergeeft. En met een eenvoudig Rainmeter-thema kunt u dezelfde gebruikersinterface en inhoud rechtstreeks op uw Windows 7-bureaublad hebben.

Verander uw bureaublad in een Windows Phone 7-lookalike

Om uw Windows 7-bureaublad een Windows Phone 7-make-over te geven, moet u eerst de gratis Rainmeter-applicatie hebben geïnstalleerd. Als je het niet hebt geïnstalleerd, download het dan via de onderstaande link en voer de installatie uit. Accepteer de licentieovereenkomst en installeer deze met de standaardinstellingen.maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 1

Standaard wordt Rainmeter automatisch gestart wanneer u uw computer opstart. Als u dit niet wilt, kunt u het vinkje tijdens de installatie uitschakelen.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 2

Download nu het Omnimo UI-thema voor Rainmeter (link hieronder). U moet de map eerst uitpakken.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 3

Dit thema gebruikt de Segoe UI en het Segoe UI Light-lettertype, dus gebruikers van Windows Vista moeten eerst het lettertype segoeuil.ttf installeren en XP-gebruikers moeten eerst zowel het lettertype segoeui.ttf als het lettertype segoeuil.ttf installeren. Kopieer de juiste lettertypen naar C:WindowsFonts, of dubbelklik in Vista op het lettertype en selecteer Installeren.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 4

Voer nu de installatie van het Rainmeter-thema uit. Dubbelklik op Rainstaller.exe in de map Omnimo.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 5

Klik op Express-installatie om het thema en de skin aan Rainmeter toe te voegen.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 6

Klik op Voltooien en standaard wordt Rainmeter geopend met uw nieuwe thema.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 7

Wanneer het nieuwe thema de eerste keer wordt geopend, wordt u gevraagd het leesmij-bestand te lezen of gewoon naar de galerij te gaan.

Wanneer u de galerij opent, kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan tegels en gadgets om op uw bureaublad te plaatsen. U kunt ook een ander kleurenschema voor uw tegels kiezen.

Als je klaar bent, klik je op de X in de rechterbovenhoek om de galerij te sluiten. Welkom op uw Windows Phone 7-bureaublad! Veel van de gadgets zijn dynamisch en u kunt de instellingen voor de meeste ervan wijzigen. Het enige wat ontbreekt zijn de overgangsanimaties die Windows Phone 7 laat zien als je een applicatie opstart.

Om het nog meer op Windows Phone 7 te laten lijken, kun je je achtergrond zwart maken. Dit maakt het bureaubladthema echt dramatisch.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 11

En als u gadgets wilt toevoegen of het kleurenschema wilt wijzigen, klikt u gewoon op het +-logo bovenaan.

maak-je-pc-eruit-als-windows-telefoon-7 foto 12

Als je niet kunt wachten om de nieuwe Windows-telefoon 7 te krijgen, is dit een geweldige manier om de schoonheid van de gebruikersinterface van de telefoon op je bureaublad te ervaren.

Links

Regenmeter downloaden

Download het Omnimo UI Rainmeter-thema

Meer verhalen

Vrijdagpret: ontvoering

Eindelijk is er weer een vrijdag en is het tijd om de middag te verspillen aan bedrijfstijd met het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we een leuk spel genaamd Abduction.

Speel elke dag een nieuw willekeurig spel in Chrome

Als u elke dag een paar momenten kunt ontspannen, kan de tijd zo veel beter verstrijken en kunt u zich verfrist voelen. Als je favoriete methode om te ontspannen het spelen van een snel spelletje is, doe dan mee en bekijk de Random Games van MyGiochi.net-extensie voor Google Chrome.

Wijs een netwerkschijf toe van XP naar Windows 7

We hebben veel vragen ontvangen over het toewijzen van een schijf van XP naar Windows 7 om gemakkelijk toegang te krijgen tot gegevens. Vandaag bekijken we hoe u een schijf kunt toewijzen in Windows 7 en hoe u deze kunt toewijzen aan een XP-schijf vanuit Windows 7.

Snelle oplossing voor Google Afbeeldingen zoeken

Ben je het onnodige laden van webpagina's en extra klikken op links beu om toegang te krijgen tot een afbeelding die je hebt gevonden met Google Afbeeldingen zoeken? Nu kunt u rechtstreeks naar de afbeelding zelf springen met de clickGOOGLEview-extensie voor Google Chrome.

Mediastreaming in Windows Home Server naar Windows Media Player inschakelen

Een van de coole functies van Windows Home Server is de mogelijkheid om foto's, muziek en video naar andere computers in uw netwerk te streamen. Vandaag bekijken we hoe u streaming in WHS naar Windows Media Player in Vista en Windows 7 kunt inschakelen.

Help carpale tunnelproblemen voorkomen met Workrave

Of het nu voor werk of vrije tijd is, velen van ons brengen elke dag te veel tijd op de computer door. Hierdoor lopen we het risico carpaletunnelproblemen te krijgen of te verergeren, maar dankzij Workrave kunt u deze problemen helpen voorkomen.

Voeg de Prullenbak toe aan het Startmenu in Windows 7

Heb je ooit geprobeerd de Prullenbak te openen door te zoeken naar de Prullenbak in het menu Start, om niets te vinden? Hier is een snelle truc waarmee u de Prullenbak rechtstreeks vanuit uw Windows Start-menu-zoekopdracht kunt vinden.

Open meerdere sites zonder de menu's in Firefox opnieuw te openen

Ben je gefrustreerd omdat je je menu's opnieuw moet openen voor elke website die je nodig hebt of wilt bekijken? Nu kunt u die menu's open houden terwijl u meerdere websites opent met de Stay-Open Menu-extensie voor Firefox.

Vraag de lezers: welke webbrowser gebruikt u?

Gisteren hebben we gekeken naar het stemscherm van de browser, dat 12 verschillende browsers biedt als alternatief voor IE voor Europese Windows-gebruikers. Dit zette ons aan het denken over de vraag van deze week. Welke browser gebruikt u voor uw dagelijkse webnavigatie?

Converteer video en verwijder reclame in Windows 7 Media Center met MCEBuddy 2x

Kijk vandaag eens naar MCEBuddy voor Windows 7 Media Center. Deze handige app neemt automatisch uw opgenomen tv-bestanden en converteert ze naar MP4-, AVI-, WMV- of MPEG-indeling. Het heeft zelfs de mogelijkheid om die vervelende reclames tijdens het conversieproces te verwijderen.