Laat uw XP-computer eruitzien als OS X

Om wat voor reden dan ook, veel Windows XP-gebruikers zijn geobsedeerd door hun desktop op een Mac te laten lijken. Het is geen nieuw fenomeen, maar de ondernemende mensen bij FlyakiteOSX hebben een heel gemakkelijke manier gecreëerd om je desktop zonder veel moeite om te toveren in een OS X-look & feel.

Opmerking: deze installatie zal veel bestanden wijzigen en een hele reeks hulpprogramma's installeren, dus ga voorzichtig te werk als u niet voorbereid bent om eventuele problemen op te lossen.

Wanneer u de installatie start, komt u uiteindelijk op dit scherm, waar u het vakje voor Systeemherstelpunt maken moet aanvinken, samen met de gewenste opties.maak-je-xp-computer-eruit-als-os-x foto 1

Na de installatie en het opnieuw opstarten van uw computer, krijgt u een bureaublad te zien dat erg op OS X lijkt.

Het werkt zelfs je afsluitscherm bij...

maak-je-xp-computer-eruit-als-os-x foto 3

En het inlogscherm...

maak-je-xp-computer-eruit-als-os-x foto 4

Er is een meegeleverde Systeemvoorkeuren-applicatie die er precies zo uitziet als die in OS X, maar anders werkt ... wanneer u op de pictogrammen klikt, wordt het relevante Windows-instellingenpaneel gestart.

maak-je-xp-computer-eruit-als-os-x foto 5

Als je problemen hebt om dit te verwijderen, onthoud dan dat je tijdens het instellen een herstelpunt hebt ingesteld. Je kunt altijd alles weer normaal maken door Systeemherstel te gebruiken als dat nodig is.

Bijwerken

Opmerking: sommige antivirussoftware lijkt een trojan in deze software te detecteren. Ik denk dat het een vals positief is, maar ik kan niet instaan ​​voor de softwaremaker, dus wees hoe dan ook gewaarschuwd.

U kunt de site van de auteur bezoeken voor een lijst met mirrors, of FlyaKiteOSX 3.5 downloaden van osx-e.com.

Meer verhalen

Bedien iemands bureaublad op een gemakkelijke manier

We hebben allemaal het telefoontje gekregen van een familielid met de vraag waarom hun computer niet goed werkt. Na een uur telefonische probleemoplossing of hulp op afstand, hebben we besloten dat we de volgende familiereünie overslaan om te voorkomen dat we om hulp worden gevraagd...

Vista Style Drive-pictogrammen downloaden in Windows XP

Een van de leuke kleine functies in Windows Vista waar u niet aan denkt, is de grafiek van de schijfruimte voor uw schijfpictogrammen, zodat u in één oogopslag visueel kunt zien hoeveel ruimte er wordt gebruikt. Er is geen reden om voor deze functie te upgraden, vooral omdat sommige programmeurs een klein hulpprogramma voor XP hebben gemaakt

Thema's toepassen op uw Windows Vista-zijbalk

Het uiterlijk van de Windows Vista Sidebar is een beetje saai en er is geen manier om het aan te passen met de standaardhulpmiddelen in Vista. Gelukkig zijn externe ontwikkelaars op het bord gestapt en hebben ze een applicatie gemaakt waarmee je de zijbalk een nieuw thema kunt geven.

Maak pictogrammen om de screensaver te starten op Windows 7 of Vista

Lezer Jeffrey schreef met de vraag hoe je een pictogram kunt maken om de screensaver in Windows Vista op te starten. Deze vraag komt zo vaak voor dat ik dacht dat ik het antwoord voor iedereen zou opschrijven, evenals een downloadbare set snelkoppelingen naar alle standaard screensavers (voor Vista-gebruikers).

Forceer Outlook 2007 om volledige IMAP-items te downloaden

Nadat ik heb geschreven over het instellen van Gmail IMAP in Outlook, heb ik veel feedback gekregen van gebruikers die zich afvroegen hoe Outlook het hele bericht kan laten downloaden in plaats van alleen de koppen. Je zult door een ingewikkelde reeks menu's moeten navigeren, maar het is echt vrij eenvoudig.

Zoeken naar rijen met speciale tekens in SQL Server

Toen ik vandaag een programmeerprobleem oploste, merkte ik dat je geen LIKE-zoekopdracht kunt gebruiken voor stringkolommen met speciale tekens zoals % of _ zonder een speciale syntaxis te gebruiken. Het oplossen van het probleem kostte maar een paar minuten, maar het onthouden van de syntaxis is altijd gemakkelijker als je erover schrijft.

Keyboard Ninja: beheer je GTD-taken met Tudumo

Als toetsenbord-ninja ben ik altijd erg ontevreden geweest over de keuzes voor takenlijsten, omdat geen van hen geschikt is voor de sneltoets-enthousiasteling ... totdat ik Tudumo tegenkwam, een geweldige kleine Windows-toepassing die de GTD-methodologie van David Allen volgt.

Versnel Amarok met grote muziekcollecties

Amarok is een geweldige applicatie voor het beheren en afspelen van je muziekcollectie, maar de standaardinstellingen zijn niet geoptimaliseerd voor snelheid als het gaat om grote muziekcollecties. De problemen zijn vooral merkbaar tijdens het gebruik van het zoekvak.

Oplossing voor speciale mappen die terugkeren naar het standaardmappictogram in Windows Vista

Mijn inbox is overspoeld met mensen die vragen waarom de mooie pictogrammen in hun gebruikersmap steeds weer gewone mappictogrammen worden en wat ze kunnen doen om het te repareren. Nadat ik het eerste artikel over de map Muziek had geschreven, besloot ik om alle informatie in één artikel te stoppen.

Alternatief voor echte spelers

Ik was vandaag aan het browsen naar een website die eigenlijk vereiste dat ik Real Player geïnstalleerd had. Echte speler? Ik zou die vervelende Spyware/resource-zwijn zeker niet op mijn pc zetten. Toen herinnerde ik me dat ik een versie van QuickTime Lite had geïnstalleerd om sites te bekijken die dat nodig hadden, dus ik dacht dat er een coole zou zijn