Laat uw Windows 7-pc eruitzien als Mac OS X Leopard

make-your-windows-7-pc-look-like-mac-os-x-leopard foto 1Wilt u uw Windows 7-thema meer op Mac OS X laten lijken? Hier is een thema dat precies dat kan, zolang je al een gehackt uxtheme hebt.

Je moet natuurlijk eerst het uxstyle bèta-hulpprogramma installeren als je de aangepaste thema's wilt gebruiken, en we kunnen niet genoeg benadrukken dat al deze aangepaste, gehackte thema's je systeem mogelijk onbruikbaar kunnen maken, dus ga voorzichtig te werk en doe het niet neem het ons niet kwalijk als er iets misgaat. Je moet je ook afvragen waarom iemand het OS X-thema verkiest boven Windows 7 ...

Update: een commentator merkt op dat dit een systeemcrash voor hem veroorzaakte... ga voorzichtig te werk.Snow Leopard voor Win7 Beta2 (deviantART) [via tweaken met Vishal]

Meer verhalen

Een gebruiker toevoegen aan een groep (of tweede groep) op Linux

Het wijzigen van de groep waaraan een gebruiker is gekoppeld, is een vrij gemakkelijke taak, maar niet iedereen kent de opdrachten, vooral niet om een ​​gebruiker aan een secundaire groep toe te voegen. We lopen alle scenario's voor je door.

Beginnersgids voor het instellen van Windows 7 Media Center

Als u overstapt van XP naar Windows 7, is Media Center een van de nieuwe functies waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. In deze tutorial zullen we het proces van het voor de eerste keer configureren doornemen en enkele van de standaardfuncties bekijken.

Hoe een op zichzelf staande e-mailomgeving te bouwen

Een veel voorkomende functie van veel programma's is de mogelijkheid om e-mail te verzenden. Bij het werken aan ontwikkelingsprojecten of het doen van productdemo's die gebruikmaken van e-mail, kan het hebben van een omgeving waarvan u weet dat deze zal werken van cruciaal belang zijn. Voor deze situaties, met een volledig op zichzelf staand e-mailsysteem, zijn dat alle verzonden e-mails

Vier manieren om directe toegang tot een terminal in Linux te krijgen

Als je ooit een terminal nodig hebt die altijd beschikbaar is in Linux, zijn hier vier verschillende manieren waarop je een terminal kunt openen met maximaal drie knoppen.

E-mail importeren van Outlook naar Apple Mail.app met Thunderbird

Een probleem om te overwegen bij het overschakelen van Windows naar OS X is e-mail, aangezien Windows-gebruikers vaak geworteld zijn in Outlook. Vandaag laten we zien hoe u van Outlook naar Apple's Mail.app kunt gaan met Mozilla's Thunderbird als een brug om de kloof te overbruggen.

Gemakkelijker door lange Word-documenten navigeren met behulp van miniaturen

Als je ooit een lang Word-document moet lezen, kan het vervelend zijn om er helemaal doorheen te scrollen om te vinden wat je nodig hebt. Vandaag kijken we naar het gebruik van de miniatuurfunctie om er sneller doorheen te navigeren.

Lettertypen op uw pc installeren, beheren en verwijderen

Als je onlangs een aantal geweldige lettertypen hebt gevonden die je op je Windows-systeem wilt gebruiken, dan is het installeren ervan misschien niet iets waar je bekend mee bent. Vandaag laten we u zien hoe u deze lettertypen gemakkelijk kunt beheren.

Week in Geek: Scareware krijgt Live Support Edition

Deze week hebben we geleerd hoe u IM-gesprekken privé kunt houden, aan de slag kunt gaan met OneNote 2010, ontbrekende USB-drives in Windows 7 en Vista kunt vinden, aangepaste Ubuntu Live-cd's kunt maken, Google Android kunt testen op uw pc zonder een telefoon te kopen, en meer. Nu is het tijd om achterover te leunen en te genieten van de samenvatting van deze week

Desktop Fun: Bridges at Night Wallpaper Collection Series 1

Bruggen zijn er in alle soorten en maten over de hele wereld, maar als ze 's nachts worden bekeken, kunnen ze heel mooi zijn. Als je van combinaties van architectuur en verlichting houdt, kijk dan eens naar de eerste in onze serie Bridges at Night Wallpaper-collecties.

Een speciale virtuele webserver tweaken

Wanneer u een speciale virtuele server krijgt om uw website te laten draaien, is de kans groot dat deze voor iedereen is geconfigureerd en niet is aangepast om de prestaties voor het runnen van een website te maximaliseren.