Excel 2007 spreadsheets voor u laten lezen

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

In plaats van tussen een papieren versie van gegevens te kijken en deze te vergelijken met de gegevens die in de spreadsheet zijn ingevoerd, kunt u Excel uw spreadsheet laten voorlezen terwijl u naar de papieren versie kijkt.

Om dit te laten werken, moeten we enkele opdrachten toevoegen aan de werkbalk voor snelle toegang. In het dialoogvenster Aanpassen moet u Alle opdrachten kiezen en vervolgens alle opdrachten toevoegen die met Spreken beginnen. (Meer over het aanpassen van de werkbalk)maak-excel-2007-lees-spreadsheets-naar-jij foto 1

Je zou die items nu in je werkbalk voor snelle toegang moeten zien ...

maak-excel-2007-lees-spreadsheets-naar-jij foto 2

Selecteer nu de cellen die u in uw spreadsheet moet vergelijken.

maak-excel-2007-lees-spreadsheets-naar-jij foto 3

Ten slotte moeten we er gewoon voor kiezen om Excel per rij of per kolom te laten spreken. Druk op de knop Cellen uitspreken en Excel begint de rijen of kolommen te lezen. Om het te stoppen, drukt u op de knop Stop Speaking Cells.

maak-excel-2007-lees-spreadsheets-naar-jij foto 4

Om dit te laten werken, moet u natuurlijk wel luidsprekers op uw pc hebben aangesloten. U kunt ook het geluid en de snelheid van de stem wijzigen door naar Spraakeigenschappen te gaan.

Meer verhalen

Plezier op het werk: Microsoft Word 'Easter Egg'

Dit is niet echt een paasei, omdat het feitelijk is gedocumenteerd in de kennisbank van Microsoft, maar het is een van die functies die je gewoon niet had verwacht, dus het komt nog steeds in aanmerking.

Tabbed Explorer Add-on voor Windows Vista (en ook een Up-knop!)

Ik hoopte op een invoegtoepassing voor verkenner met tabbladen voor Windows Vista sinds ik de overstap maakte, maar waar de meesten van jullie het over hebben gehad, is het ontbreken van een omhoog-knop zoals XP die vroeger had. Lezer Shawn schreef een oplossing voor onze beide problemen: QTTabBar, een add-on voor Explorer waarmee u

Oplossen van 'Setup heeft geen harde schijven gevonden' tijdens de installatie van Windows XP

Een van de meest populaire onderwerpen onder onze lezers is het installeren van Windows XP op uw nieuwe Windows Vista-computer - soms om compatibiliteitsredenen, maar ook omdat veel mensen Vista gewoon niet zo leuk vinden.

Zoekformulieren toevoegen aan de Firefox-zoekbalk

Zou het niet cool zijn als u zoekplug-ins voor elk zoekformulier aan de Firefox-zoekbalk zou kunnen toevoegen, in plaats van de plug-in zelf te moeten maken of te wachten tot de site-eigenaar niet meer lui is en er een maakt?

Herstel eenvoudig uw computer met File and Settings Transfer Wizard XP (deel 2)

In deel één van deze tutorial hebben we onze bestanden en instellingen op een netwerkschijf opgeslagen. Laat me u nu laten zien hoe u ze naar uw nieuwe computer kunt overbrengen.

Schakel Windows Agenda uit in Windows Vista

Als u de ingebouwde Windows-agenda niet gebruikt of deze gebruikt om uw Google-agenda weer te geven, is het wellicht interessant om de toepassing uit Windows Vista te verwijderen.

Scan bestanden op virussen voordat u downloadt met Dr.Web

Als u regelmatig bestanden van verdachte sites downloadt, is het waarschijnlijk de moeite waard om te controleren op virussen voordat u downloadt, in plaats van te wachten om te zien of uw reguliere antivirussoftware deze na het downloaden zal opvangen.

Waarom verloopt mijn wachtwoord in Windows?

Een lezer op het forum vroeg gisteren waarom zijn wachtwoord steeds verliep tijdens zijn Windows Vista-installatie, dus hier is het antwoord voor iedereen: Windows XP Professional, Windows Vista Business en Windows Vista Ultimate hebben allemaal een ingebouwde functie waarmee gebruikersaccounts een wachtwoord verlopen.

Het vinden van RSS-abonnees telt via Apache-logboeken

Als je hebt geweigerd een dienst als FeedBurner te gebruiken om je RSS-feeds te verwerken, vraag je je misschien af ​​hoeveel abonnees je eigenlijk hebt. Dit werkt ook goed voor het vinden van het aantal abonnees voor specifieke categorieën of opmerkingen op uw site, die u normaal gesproken niet via FeedBurner zou gebruiken.

Voorkomen dat Windows Update de slaap-/afsluitknop kapt

Als een fervent gebruiker van de slaapfunctie op mijn laptop, was ik meer dan geïrriteerd door de gewoonte van Windows 7 of Vista om de slaap-/afsluitknop te veranderen in een knop Updates installeren en afsluiten wanneer er updates van Windows Update zijn.