Laat Aero-enabled Windows soepeler werken in Vista en Windows 7

Een van de vervelendere acties met de Windows Aero-interface is hoe het nieuwe vensters opent en sluit. Ze tonen de inhoud bij het minimaliseren en maximaliseren, wat onnodig lijkt en slechts een soort wow-factor is. Hier laten we u zien hoe u de functies eenvoudig kunt uitschakelen en de gebruikersinterface sneller kunt laten werken.

Typ eerst geavanceerde systeeminstellingen in het zoekvak in het menu Start en druk op Enter.Het venster Systeemeigenschappen wordt geopend en klik vanaf hier op de knop Instellingen onder Prestaties.

make-aero-enabled-windows-run-meer-soepel-in-vista-and-windows-7 foto 2

Selecteer op het tabblad Visuele effecten Aangepast en schakel het selectievakje uit naast Vensters animeren bij minimaliseren en maximaliseren en Vensterinhoud weergeven tijdens slepen, klik vervolgens op OK en sluit het venster Systeemeigenschappen.

make-aero-enabled-windows-run-meer-soepel-in-vista-and-windows-7 foto 3

Nu zult u merken dat vensters sneller worden geopend en slechts een omtrek van een venster terwijl u het over het scherm sleept.

make-aero-enabled-windows-run-meer-soepel-in-vista-and-windows-7 foto 4

Natuurlijk, als je Aero volledig wilt uitschakelen, zal de hele interface sneller werken, maar het ziet er niet zo cool uit. Door deze twee functies uit te schakelen, kun je soepel door de interface lopen terwijl je nog steeds geniet van het mooie uiterlijk van Aero-goedheid. Wanneer ik een nieuwe Windows 7- of Vista-machine instel of gebruik, zijn dit een van de eerste instellingen die ik uitschakel.

Meer verhalen

Met Grooveshark kun je je muziek online streamen en delen

Als je op zoek bent naar een muziekservice waarmee je onbeperkte hoeveelheden muziek kunt ontdekken en streamen, je eigen deuntjes kunt uploaden en delen via de populaire sociale netwerken, kun je Grooveshark eens proberen. Vandaag geven we u een overzicht van de service en wat deze te bieden heeft.

Dual Boot Uw vooraf geïnstalleerde Windows 7-computer met XP

Dus je hebt je glimmende nieuwe voorgeïnstalleerde Windows 7-computer tijdens de feestdagen gekregen, maar je wilt betrouwbare XP paraat hebben in een dual-boot setup. Vandaag zullen we een nieuwe partitie maken in Windows 7 en vervolgens XP erop installeren.

WOT (Web of Trust) toevoegen aan Google Chrome, Iron en ChromePlus

Als je hebt gewacht op de officiële WOT-extensie voor Google Chrome, Iron Browser en ChromePlus, dan is je wachten voorbij. Nu kunt u genieten van de volledige kracht van WOT in uw op Chromium-code gebaseerde browser.

Gebruik een web-besturingssysteem om werk gedaan te krijgen en bestanden op te slaan in de cloud

Er zijn tegenwoordig veel services waarmee u bestanden in de cloud kunt opslaan en deze vrijwel overal kunt openen. Deze diensten zijn ontzettend handig, maar wat als je ook een mobiel besturingssysteem nodig hebt? Vandaag bekijken we een aantal online besturingssystemen waarmee u uw

Goedheid voor automatisch oproepen inschakelen in Google Chrome

Heb je gewacht om de goedheid van de Auto-Paging-extensie van Firefox in Google Chrome te krijgen? Nou, je wachten is voorbij. Nu kunt u genieten van het overslaan van die volgende knoppen met de AutoPager Chrome-extensie.

Monitor meerdere Google-services in Chrome

Bent u op zoek naar een manier om meerdere Google-services te monitoren met slechts één extensie in plaats van meerdere? Dan wil je zeker eens kijken naar de One Number extensie voor Chrome.

Wat is Mobsync.exe en waarom is het actief?

U vraagt ​​zich waarschijnlijk af wat het proces mobsyc.exe aan het doen is in Taakbeheer of waarom er een groen en geel pictogram in het systeemvak staat. Hier zullen we bekijken wat het is en hoe u het kunt uitschakelen als u de functie niet gebruikt.

Hoe Antivirus Live en andere frauduleuze/nep-antivirusmalware te verwijderen?

Als je een pc hebt die is geïnfecteerd met het Antivirus Live-virus, wacht je een zware klus om deze te verwijderen. En we hebben de instructies om te helpen.

Vervang de nieuwe tabbladpagina van Google Chrome door snelkiesnummers

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor de nieuwe tabbladpagina in Google Chrome? Dan wilt u zeker de snelkiesextensie eens nader bekijken.

Vooraf opgemaakte koppelingen maken in Firefox

Ben je de vele handelingen die nodig zijn om een ​​goede link op te zetten beu tijdens het schrijven van artikelen of je blog? Nu kunt u het proces super vereenvoudigen met de Copy as HTML Link-extensie voor Firefox.