Laad de URL van het laatste tabblad in een nieuw tabblad in Firefox

Ja, je bent er vrij zeker van dat je de meester bent van alles wat met Firefox te maken heeft. Ik bedoel, waarom zou je anders dit artikel lezen? Dus we moeten ons afvragen, heb je deze ooit eerder gezien?

Dus hier is hoe het werkt ... je moet beginnen met het indrukken van de sneltoets Ctrl + T om een ​​nieuw leeg tabblad te openen:

laad-de-laatste-tabblad-en-8217;s-url-in-een-nieuw-tabblad-in-firefox foto 1Druk dan gewoon op de sneltoets Ctrl+Z en zomaar, de laatste URL van het laatste tabblad waar je op zat, staat in je adresbalk.

laad-de-laatste-tabblad-en-8217;s-url-in-een-nieuw-tabblad-in-firefox foto 2

U zult in de bovenstaande schermafbeelding zien dat het laatste tabblad HTG was, en de onderstaande schermafbeelding is gemaakt met Lifehacker als het laatste geopende tabblad.

laad-de-laatste-tabblad-en-8217;s-url-in-een-nieuw-tabblad-in-firefox foto 3

Het enige echte gebruik dat we hiervoor kunnen bedenken, is een manier om het huidige tabblad snel te dupliceren - druk gewoon op Ctrl + T, dan op Ctrl + Z en vervolgens op Enter.

Anders dan dat, is het eigenlijk gewoon een domme geek-truc.

Meer verhalen

OpenShot is videobewerkingssoftware voor Ubuntu

Videobewerking is een belangrijk aspect van ons werk. Ik was op zoek naar een videobewerkingsoplossing voor mijn Ubuntu-machine en kwam dit handige stukje software tegen dat het bewerken van video's heel eenvoudig maakt. De software heet OpenShot en is een gratis en open source-oplossing voor het bewerken van video's

Vrijdagpret: Bricks Breaking & Cube Crash

Voor de Friday Fun van vandaag bekijken we een paar eenvoudige maar verslavende flashgames gebaseerd op instortende gekleurde stenen. Het is een zware week geweest en je hebt genoeg van je tijd aan het bedrijf gegeven, dus ontspan en heb plezier met deze spellen.

Toegang tot meerdere online services voor documenten en afbeeldingen met Open IT Online

Vindt u dat u op het laatste moment een wijziging moet aanbrengen in een document, spreadsheet, presentatie of afbeelding, maar heeft u geen toegang tot reguliere softwaresuites? Nu kunt u die situatie eenvoudig verhelpen met Open IT Online.

Toegang tot veelgebruikte items in Windows 7 met Jump Lists

Het vinden van een manier om gemakkelijk toegang te krijgen tot recent gebruikte bestanden, mappen en websites kan vervelend zijn in eerdere versies van Windows. Vandaag bekijken we de nieuwe Jump List-functie in Windows 7 waarmee u snel toegang hebt tot recent gebruikte items.

Verander uw computer in een bestands-, muziek- en webserver met Opera Unite

Wilt u op een gemakkelijke manier documenten, foto's en andere bestanden delen met mensen via internet? Dat kan nu met Opera Unite, een nieuwe service die bij de Opera 10-browser wordt geleverd. Vandaag bekijken we de nieuwe Unite-functie en wat deze te bieden heeft.

Vind gemakkelijk domeininformatie met Win32Whois

Heeft u ooit informatie nodig over een bepaald domein, maar wilt u dit op een gemakkelijke manier doen? Dat kan nu met Win32Whois.

Bezit uw domeinnaam en verzamel al uw sociale accounts met Chi.mp

Noot van de redactie: Chi.mp is een gratis service en we vinden het erg leuk, maar dit moet niet worden beschouwd als een officiële How-To Geek-goedkeuring.

Vrijdagpret: Big Diamond 2

Het is vrijdag en het is tijd om te ontspannen en plezier te hebben op je werkstation in de tijd van de baas. Vandaag bekijken we Big Diamond 2, een leuk en glanzend behendigheidsspel dat de tijd verstrijkt totdat het fluitsignaal klinkt.

Voeg variatie toe aan uw zoekopdrachten met Search Cloudlet

Gebruikt u graag Tag Clouds bij het zoeken op internet of wilt u misschien wat afwisseling in uw zoekopdrachten? Nu kunt u die leuke Tag Cloud-zoekboost krijgen in Firefox met Search Cloudlet.

Pauzeer inkomende e-mail met e-mailprioriteit

Tijdens een drukke werkdag lijkt het soms onmogelijk om de binnenkomende e-mails bij te houden. Vandaag bekijken we een hulpprogramma van Office Labs waarmee u inkomende e-mail kunt pauzeren en ze eenvoudig op prioriteit kunt sorteren.