Geef de adresbalk van Firefox een boost met CyberSearch

Op zoek naar een manier om de adresbalk van Firefox een boost te geven met gespecialiseerde (en aanpasbare) op trefwoorden gebaseerde zoekopdrachten? Dan moet je zeker eens goed kijken bij CyberSearch.

CyberSearch in actie

Hier is een lijst van de ingebouwde trefwoorden die bij de CyberSearch-extensie worden geleverd ... zeker een zeer mooie startlijst. U zult deze waarschijnlijk ergens willen noteren om er snel naar te kunnen verwijzen, totdat u de extensie een tijdje hebt gebruikt. Tijd om te zien hoe de dingen eruit zien met enkele snelle voorbeelden...Opmerking: u kunt desgewenst nieuwe gepersonaliseerde zoekwoorden voor u toevoegen in de opties.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 1

Voor ons eerste voorbeeld hebben we de Bing Spell-functie gebruikt en met opzet het woord kantoor verkeerd gespeld. Merk op dat de juiste spelling direct bovenaan de lijst wordt weergegeven.

Opmerking: de blauwe achtergrondkleur is geselecteerd in de opties om de resultaten van CyberSearch te laten opvallen.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 2

Toen besloten we om de Google Web Function te gebruiken om te zoeken naar de term howtogeek. Absoluut veel resultaten ... en er zijn handige identificerende website-favicons voor elke vermelding.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 3

En tot slot een zoekopdracht met behulp van de Google Video-functie met de term Windows 7. Nogmaals, de favicons zijn erg handig bij het identificeren van de specifieke video-webservice waarop elke video zich bevindt.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 4

Opties

In het tabblad Trefwoorden kunt u nieuwe trefwoorden beheren en/of toevoegen. Terwijl u zich in dit tabblad bevindt, is het raadzaam trefwoorden in te schakelen om de functionaliteit van de extensie te maximaliseren.

Opmerking: de hierboven getoonde startlijst voor trefwoorden werkt nog steeds goed zonder hier trefwoorden in te schakelen.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 5

Wijzig hoe CyberSearch werkt in het tabblad Gedrag. Hoewel het vergrootglaspictogram in de adresbalkresultaten helpt bij het identificeren van retourzendingen van CyberSearch versus andere items, zal het aanpassen van de kleur ervoor zorgen dat ze nog beter opvallen.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 6

Schakel instellingen voor afzonderlijke trefwoorden, automatisch zoeken naar domeinen of resultaten met meerdere pagina's in het tabblad Triggers in of uit.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 7

Bepaal de weergave-eigenschappen voor CyberSearch in het tabblad Uiterlijk. Merk op dat u een bepaald aantal rijen en resultaten voor CyberSearch kunt specificeren in de adresbalk.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 8

Importeer/exporteer CyberSearch-sleutelwoorden of importeer/beheer Firefox-sleutelwoorden in het tabblad Importeren/exporteren.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 9

Als om wat voor reden dan ook uw instellingen in de war zijn geraakt of als u gewoon opnieuw wilt beginnen, kunt u alles terugzetten naar de oorspronkelijke standaardinstellingen in het tabblad Reset.

supercharge-firefox-en-rsquo;s-adresbalk-met-cybersearch foto 10

Conclusie

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om de adresbalk van Firefox te verbeteren, dan wilt u zeker dat deze extensie aan uw browser wordt toegevoegd.

Links

Download de CyberSearch-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de CyberSearch-extensie (Extension Homepage) **Inclusief demovideo**

Meer verhalen

Hoe u uw Facebook-account kunt vergrendelen

Facebook stelt je zeker in staat om gemakkelijk met anderen te communiceren, maar als je niet oppast, kan bepaalde informatie die je privé wilt houden, worden blootgesteld. Hier bekijken we hoe u uw profiel kunt vergrendelen en hoe u andere ergernissen kunt voorkomen.

Stomme geektrucs: Windows 7 Easter Egg toont de XP Alt-Tab-prompt

Dit is een van die volledig zinloze trucs die geen enkele nuttige toepassing heeft, maar het is nog steeds leuk om erachter te komen hoe het moet. Het blijkt dat er een bug in Windows 7 zit die onder bepaalde voorwaarden de oude Alt-Tab-switcher in XP-stijl start.

Toegang tot tabbladgeschiedenis vanuit de tabbladbalk in Firefox

Heeft u uw menuwerkbalk verborgen (of uitgeschakeld), maar wilt u een snelle manier om toegang te krijgen tot de geschiedenis van uw tabbladen? Dat kan nu met de Tab Session History-extensie voor Firefox.

De 20 beste Windows-tweaks die nog steeds werken in Windows 7

Windows 7 wordt deze week uitgebracht en het is een enorme upgrade van eerdere versies van Windows. De grote vraag voor ons nerds is echter: zullen al mijn favoriete tweaks nog steeds werken?

Vermijd de Apple QuickTime Bloat met QT Lite

Soms kom je een website tegen waarvoor QuickTime nodig is om een ​​video te bekijken. In plaats van de opgeblazen QuickTime-versie van Apple te installeren, bekijken we vandaag QT Lite dat alleen de essentiële componenten installeert die nodig zijn om QuickTime-inhoud op een webpagina af te spelen.

Snel bladwijzers toevoegen aan Delicious in Firefox

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om bladwijzers toe te voegen aan uw Delicious-account? Dat kan nu met de post 2 del.icio.us-extensie voor Firefox.

Laad de URL van het laatste tabblad in een nieuw tabblad in Firefox

Ja, je bent er vrij zeker van dat je de meester bent van alles wat met Firefox te maken heeft. Ik bedoel, waarom zou je anders dit artikel lezen? Dus we moeten ons afvragen, heb je deze ooit eerder gezien?

Week in Geek: The Fun Flash Games Edition

Als je al meer dan een paar dagen abonnee bent, weet je dat we hier dol zijn op Good Friday Fun. Je hebt waarschijnlijk ook gemerkt dat we de games hier soms op HTG plaatsen, maar we hebben de sectie nooit officieel gelanceerd - tot nu toe.

Kijk NFL Sunday Night Football op je pc

Als je een fan bent van de NFL, kan het vervelend zijn als je niet achter een tv zit en op zondagavond een wedstrijd wilt kijken. Vandaag bekijken we de nette opzet die NBC biedt om de game op hun website te bekijken.

Vrijdagpret: Gravitee 2

Vrijdag is eindelijk weer aangebroken en het is tijd om te ontspannen en een coole flashgame te spelen tijdens bedrijfstijd. Vandaag bekijken we Gravitee 2, een interstellair golfspel.