Krijg toegang tot 100+ URL-verkortingsservices in Firefox

Gebruikt u elke dag URL-verkortingsservices en hebt u een snelle manier nodig om ze te openen? Nu hebt u toegang tot meer dan 100 verschillende services met de Shorten URL-extensie voor Firefox.

Welke diensten zijn beschikbaar?

Hier is een lijst van de URL-verkortingsservices die toegankelijk zijn met de extensie. Je hebt vast genoeg om uit te kiezen...Opties

Zodra u de extensie hebt geïnstalleerd, moet u eerst naar de opties gaan om uw favoriete URL-verkortingsservice uit de vervolgkeuzelijst te kiezen. Merk op dat je een van de drie diensten kunt kiezen die specifiek gericht zijn op mp3's.

U kunt ervoor kiezen om pictogrammen in de contextmenu's weer te geven, nieuw gemaakte verkorte URL's automatisch naar het klembord te kopiëren en/of ze op een microblogdienst te plaatsen.

Opmerking: u kunt slechts één niet-mp3-service tegelijk actief hebben.

get-access-to-100-url-shortening-services-in-firefox foto 2

URL in actie verkorten

Er is een werkbalkknop beschikbaar om te gebruiken, maar voor ons voorbeeld hebben we ervoor gekozen om de contextmenu's te gebruiken. Klik met de rechtermuisknop ergens binnen een webpagina om een ​​verkorte URL voor die specifieke pagina te maken...

Opmerking: u kunt ook verkorte URL's maken voor frames/iframes.

Klik met de rechtermuisknop op links binnen webpagina's om er een verkorte URL voor te maken...

U kunt zelfs verkorte URL's maken voor afbeeldingen op webpagina's.

Heeft u een bladwijzer waarvoor u een verkorte URL nodig heeft? Geen probleem ... klik gewoon met de rechtermuisknop op de juiste bladwijzer en maak uw nieuwe verkorte URL aan.

Maak je liever een verkorte URL van een tabblad? Ook heel makkelijk te doen…

Wanneer u uw nieuwe verkorte URL hebt gemaakt, wordt deze automatisch weergegeven in de adresbalk (en gekopieerd naar uw klembord als u die optie hebt geselecteerd). Makkelijk in gebruik en erg handig…

get-access-to-100-url-shortening-services-in-firefox foto 8

Conclusie

Als u URL Shortening-services vaak elke dag gebruikt, bespaart de Shorten URL-extensie u tijd en kunt u weer verder met browsen.

Links

Download de Shorten URL-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de Shorten URL-extensie (Extension Homepage)

Meer verhalen

Beheer applicaties in een 3D-desktopomgeving met T3Desk

Ben je op zoek naar een Alt+Tab-vervanging die functionaliteit, coole eye-candy toevoegt en niet het vervelende Windows Flip 3D is? Vandaag bekijken we T3Desk, een gratis hulpprogramma voor het beheren van toepassingsvensters op uw bureaublad.

Wat is CCC.exe en waarom wordt het uitgevoerd?

U leest dit artikel waarschijnlijk omdat u gefrustreerd bent over dat CCC.exe-proces dat in Taakbeheer wordt uitgevoerd, en u wilt weten hoe u er vanaf kunt komen, of in ieder geval wilt begrijpen waar het voor dient.

De softwarelicentieovereenkomst (of EULA) ontleed en uitgelegd

Als je dit artikel hebt kunnen lezen, zul je niet geschokt zijn te weten dat het doel van de advocaat die de EULA opstelt, is om gordel- en bretels-typebescherming voor hun klanten in te voeren en ze doen het redelijk goed. Hoewel deze bepalingen streng zijn voor de eindgebruiker, is de meerderheid

3 Handige sites om uw dagelijkse coupons en aanbiedingen te vinden

Voor degenen onder u die op zoek zijn naar nieuwe sites voor deals en coupons voor een breed scala aan goodies, wil ik u twee sites aanbieden die ik gebruik en die u wat tijd en $$ zullen besparen.

Start websites eenvoudig in Firefox met uw toetsenbord

Ben je een toetsenbord-ninja die op zoek is naar een manier om nog meer te doen in Firefox met je toetsenbord? Zie hoe gemakkelijk het is om die ninja-magie te gebruiken met de SiteLauncher-extensie.

7 regels om naar te leven bij het delegeren op het werk

Als u productief en succesvol wilt zijn op het werk, moet u niet langer die persoon op het werk zijn die goed omgaat met delegeren en moet u werken aan de persoon die goed delegeert. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze regel, maar de sleutel is dat die gevallen er maar heel weinig moeten zijn als je wilt

Stomme geektrucs: schakel de geheime 'How-To Geek'-modus in Windows 7 in

We hebben het nog nooit aan iemand verteld, maar Windows heeft een verborgen How-To Geek-modus die u kunt inschakelen en waarmee u op één pagina toegang krijgt tot alle hulpprogramma's van het Configuratiescherm - en we hebben de geheime methode hier voor u gedocumenteerd.

Week in Geek: De Desktop Wallpaper-editie

In het afgelopen jaar hebben we een aantal interessante wallpaper-posts gepost, en voor de Week in Geek van vandaag hebben we de beste op een rij gezet, evenals een aantal zeer interessante Productive Geek-posts, en meer.

Een snelkoppeling toevoegen in PowerShell met aliassen

Een hardwerkende beheerder is constant meerdere programma's aan het openen en sluiten om werk gedaan te krijgen. Wanneer je in PowerShell werkt, kunnen we aliassen gebruiken om zo snel mogelijk over te schakelen naar een nieuw programma.

Derde jaar How-To Geek: vertakken en wild groeien

Het is het einde van het jaar, de tijd waarin iedereen terugkijkt op het jaar ervoor en terugdenkt aan wat er is gebeurd. Het is tijd voor navelstaren, mensen!