Krijg meer informatie over contactpersonen de nieuwe Outlook Social Connector

Wil je snel meer te weten komen over de mensen met wie je mailt? Hier leest u hoe de Outlook Social Connector u kan helpen op de hoogte te blijven en verbonden te blijven zonder uren op Facebook te verspillen.

Hoewel Facebook en andere sociale netwerken vaak als tijdverspillers worden beschouwd, kunnen ze ook handige hulpmiddelen zijn om in contact te blijven met familie en vrienden en om te weten wat er in hun leven gebeurt. Bovendien is het een van de beste manieren om meer over iemand te weten te komen; wie heeft er niet iemand opgezocht die je een e-mail heeft gestuurd op Facebook om te zien wie ze werkelijk zijn?

De nieuwe Outlook Social Connector integreert uw favoriete sociale netwerken naadloos in Outlook, zodat u de foto van uw contacten en recente statusupdates kunt zien zonder Outlook te verlaten. We hebben al gekeken naar de LinkedIn-connector, dus laten we eens kijken hoe je het meer populaire Facebook ermee kunt gebruiken.De Outlook Social Connector installeren

Als u Outlook 2010 gebruikt, heeft u de Outlook Social Connector al geïnstalleerd. De Connector is echter onlangs bijgewerkt, dus zorg ervoor dat u Windows Update controleert en de nieuwste update installeert als u dat nog niet hebt gedaan.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 1

Als je nog steeds Outlook 2003 of 2007 gebruikt, wanhoop dan niet; u kunt ook nog steeds de Outlook Social Connector gebruiken! Ga naar de downloadlink hieronder en installeer deze zoals normaal. Het installatieprogramma laat het klinken alsof je het alleen met Outlook 2010 kunt gebruiken, maar de downloadsite van Microsoft belooft dat je het ook met Outlook 2003 en 2007 kunt gebruiken.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 2

De volgende keer dat u Outlook opent, wordt u gevraagd om sociale netwerken toe te voegen. Klik op Volgende om ze in te stellen.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 3

Of, als de Outlook Social Connector al actief was maar nog geen sociale netwerken had toegevoegd, klik dan op de link onder aan uw e-mails om ze toe te voegen zoals hierboven.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 4

Nu kunt u een van de vooraf geïnstalleerde connectoren toevoegen of op de link klikken om meer providers online te bekijken. De nieuwe Windows Live Messenger voegt standaard een connector toe, maar als je Facebook, LinkedIn of anderen wilt toevoegen, moet je een connector downloaden.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 5

Selecteer op de Connector-website het netwerk dat u wilt toevoegen. We gaan Facebook toevoegen, maar voel je vrij om een ​​of alle netwerken toe te voegen, afhankelijk van wat je gebruikt.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 6

Hiermee gaat u naar een downloadpagina op Microsoft Downloads. Selecteer de x86 bit-versie voor de meeste versies van Outlook; als u de 64-bits versie van Outlook 2010 gebruikt, kunt u in plaats daarvan de x64-download selecteren.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 7

Nadat het is gedownload, installeert u de connector zoals elk normaal programma. U hoeft Outlook niet te sluiten om de connector te installeren, maar u moet deze wel opnieuw opstarten voordat u uw Facebook-info kunt toevoegen.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 8

Houd er rekening mee dat wanneer u Outlook afsluit, wordt gevraagd of u een sociaal netwerk wilt toevoegen. Klik op Herinner mij later en start Outlook opnieuw zodat u uw Facebook-info kunt toevoegen.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 9

Wanneer u nu een sociaal netwerk gaat toevoegen zoals hierboven, ziet u Facebook vermeld als een beschikbaar sociaal netwerk.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 10

Klik op het selectievakje en voeg vervolgens uw Facebook-accountgegevens toe.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 11

Als je wilt, kun je ook Live Messenger toevoegen om updates van je vrienden op Windows Live te zien.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 12

Klik onderaan op Verbinden om door te gaan.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 13

Na enkele ogenblikken ziet u een bevestiging dat uw netwerken zijn verbonden. U kunt op het documentpictogram klikken om de instellingen te wijzigen als uw accounts niet correct zijn verbonden of als u het wachtwoord moet wijzigen.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 14

Als u klaar bent, klikt u op Voltooien onder aan het dialoogvenster.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 15

Outlook zal u feliciteren met het verbinden van uw sociale netwerken; sluit gewoon dit vak en u bent klaar om meer verbonden te blijven via Outlook.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 16

De Outlook Social Connector gebruiken

Zodra u sociale netwerken met Outlook hebt geïntegreerd, zullen uw e-mails u veel meer vertellen over uw vrienden en collega's. Telkens wanneer u een e-mail opent, vindt en toont Outlook automatisch de recente statusupdates, foto's en meer van Facebook van uw vriend, evenals e-mails die u onlangs van hen hebt verzonden en ontvangen.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 17

U kunt op een foto uit de updates van een vriend klikken om deze op Facebook in uw browser te openen.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 18

Groeps-e-mails zijn vooral interessant, omdat u informatie kunt zien over iedereen die in de e-mail wordt vermeld.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 19

Als u een contactpersoon als vriend op Facebook wilt toevoegen, klikt u op de knop Toevoegen en selecteert u vervolgens Facebook.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 20

Klik op Doorgaan om te bevestigen dat je deze persoon als Facebook-vriend wilt toevoegen. Dit is veel gemakkelijker dan proberen een contact te vinden op de zoekpagina van Facebook.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 21

Als u echter een e-mail van Facebook ontvangt, toont Outlook u recente e-mails die u van Facebook hebt ontvangen in plaats van updates van de vriend die u een bericht of bericht heeft gestuurd. Dit komt omdat Outlook informatie opzocht van het e-mailadres van de afzender en berichten van Facebook allemaal worden verzonden vanaf een geautomatiseerde service in plaats van vanuit het account van uw vriend.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-social-connector foto 22

De Outlook Connector helpt je ook om beter in contact te blijven met je e-mails. Je kunt alle bijlagen en e-mails zien die je hebt verzonden naar of ontvangen van een contactpersoon. Dit is een geweldige manier om dat rapport te vinden dat u kwijt bent of om uzelf eraan te herinneren waar u vorige week over aan het e-mailen was. Verken de verschillende tabbladen in de Connector om nog meer over uw contactpersoon te vinden.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 23

Schakel de Outlook Social Connector opnieuw in

Als u de Outlook Social Connector in eerste instantie niet nuttig vond, heeft u deze mogelijk uitgeschakeld. U moet het opnieuw inschakelen om Facebook-updates en meer in Outlook te zien. Open uw Outlook-instellingen; klik in Outlook 2010 op het menu Bestand en selecteer Opties.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 24

Selecteer Add-ins uit de opties aan de linkerkant, selecteer vervolgens Com Add-ins naast Beheren en klik op Go.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 25

Vink het vakje aan naast Microsoft Outlook Social Connector en klik op Ok om het opnieuw in te schakelen. Nu kunt u sociale netwerken toevoegen zoals hierboven.

krijg-meer-info-over-contacten-de-nieuwe-outlook-sociale-connector foto 26

Conclusie
Of je nu verslaafd bent aan sociale netwerken of het gewoon gebruikt omdat al je vrienden en familie dat doen, de Outlook-connector is een geweldige manier om te weten wat er met je vrienden gebeurt zonder dat je de hele tijd op Facebook hoeft te blijven. Omdat het ook gerelateerde e-mails en bijlagen kan tonen, kan het je zelfs productiever maken in Outlook!

Links

Download de Outlook Social Connector voor Outlook 2003 en 2007

Download Social Connectors voor Outlook

Meer verhalen

Bevestiging WAARSCHUWING: ONBESCHERMD PRIVÉ SLEUTELBESTAND! op Linux

Als u deze foutmelding krijgt, stelt u waarschijnlijk de machtigingen voor uw verborgen .ssh-map in uw gebruikersmap opnieuw in en werken uw sleutels niet meer. Het is erg belangrijk dat deze bestanden niet door zomaar iemand kunnen worden geschreven met een login op de box, dus openssh zal je een foutmelding geven als je

Koppel een gedeelde Windows-map op Linux met Samba

Als je een schijf van een Linux-computer wilt toewijzen aan een gedeelde map op een Windows-computer of een gedeelde map op een Linux-computer met Samba, dan is er een eenvoudige manier om dit vanaf de opdrachtregel te doen.

Beginner Geek: aan de slag met OneNote 2010

Heb je wel eens van OneNote gehoord, maar vraag je je af wat het precies is en hoe je het kunt gebruiken? Laten we eens kijken naar OneNote 2010 en zien hoe u het kunt gebruiken om meer georganiseerd en verbonden te blijven.

Voorkom dat rsync al uw bandbreedte gebruikt

Als u het hulpprogramma rsync gebruikt om uw back-ups gesynchroniseerd te houden van uw databaseserver naar uw back-up- of secundaire bestandsserver, wilt u misschien voorkomen dat het script te veel bandbreedte gebruikt. Hier is hoe.

Voeg je eigen domein toe aan je Tumblr-blog

Wil je je Tumblr-blog personaliseren met je eigen domeinnaam? Hier leest u hoe u een domein kunt omleiden naar Tumblr en het kunt registreren bij uw blog.

Hoe de Android Market in de Google Android Emulator in te schakelen

Wil je apps uit de Android Market uitproberen op je pc? We hebben u onlangs laten zien hoe u Android in een emulator op uw pc kunt uitvoeren, dus hier leest u hoe u apps van de Android Market in de emulator kunt installeren.

Vrijdagpret: Onslaught Shooter

Vrijdag is weer voorbij en het is tijd om wat plezier te hebben terwijl je de werkdag afrondt. Deze week hebben we een leuk spel waarin jij de enige overgebleven soldaat bent die zijn fortbunker moet verdedigen.

Eenvoudige videoconversie via slepen en neerzetten voor Android, iPhone en PSP met Miro

Ben je op zoek naar een manier om snel een film voor je iPhone, PSP of Android-apparaat te converteren zonder te knoeien met verwarrende instellingen en opties? Vandaag zullen we kijken naar een eenvoudige manier om uw videobestanden te converteren met Miro Video Converter.

Automatische websiteversleuteling toevoegen aan Firefox

Wilt u websites automatisch versleuteld en veilig laten openen? Schakel een vaste lijst met websites in en de mogelijkheid om uw eigen sets met versleutelingsregels te maken met de HTTPS Everywhere-extensie voor Firefox.

Bestanden koppelen en openen in een ISO-image op Linux

Net als al het andere op Linux, is het het gemakkelijkst om dingen vanaf de opdrachtregel te doen, en als we te maken hebben met servers, is dat waarschijnlijk het enige waar we gemakkelijk toegang toe hebben. Gelukkig is het triviaal om een ​​ISO-image te mounten in Linux.