Krijg kleurcodes in meerdere formaten met DCPicker

Heeft u een kleur op een webpagina gezien waarvan u de kleurcode echt wilde (of nodig had)? Met DCPicker kunt u nu gemakkelijk de informatie krijgen die u nodig heeft in zes kleurcode-indelingen.

Opstelling

De installatie voor DCPicker is heel eenvoudig. Pak de bestanden uit, voeg ze toe aan een map en maak een nieuwe snelkoppeling.krijg-kleurcodes-in-meerdere-formaten-met-dcpicker foto 1

Zo ziet DCPicker eruit als je hem opstart... alles is meteen klaar voor gebruik.

krijg-kleurcodes-in-meerdere-formaten-met-dcpicker foto 2

Als u een bepaald kleurcodeformaat heeft waarmee u wilt beginnen, dan kunt u dat kiezen met behulp van het menu Opmaak voordat u aan de slag gaat.

krijg-kleurcodes-in-meerdere-formaten-met-dcpicker foto 3

Opties

U kunt DCPicker instellen om op de voorgrond te blijven, het aantal kleuren dat in de geschiedenis is opgeslagen, en desgewenst aangepaste formaten toevoegen in het optievenster.

krijg-kleurcodes-in-meerdere-formaten-met-dcpicker foto 4

DCPicker in actie

Om kleurcodes te krijgen, pak je het Kleurkiezerpictogram en sleep je het over de kleur waarover je informatie nodig hebt.

krijg-kleurcodes-in-meerdere-formaten-met-dcpicker foto 5

Zoals je kunt zien in de schermafbeelding, heeft DCPicker eenvoudig de code voor het groene gebied geleverd. Let op de kleurenlijst aan de rechterkant van het DCPicker-venster... u hebt snel toegang tot uw negen meest recent bekeken kleuren.

Misschien heeft u de kleurcode in meerdere formaten nodig... geen probleem. Klik eenvoudig op het menu Opmaak en selecteer het juiste formaat om er gemakkelijk tussen te schakelen. U kunt ook de schuifbalkpijlen naast de numerieke code gebruiken om tussen indelingen te schakelen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om kleurcodes te krijgen, dan is DCPicker zeker een aanbevolen programma om in uw toolbox voor het bouwen van websites te hebben.

Links

DCPicker downloaden (versie 1.11.3.13)

Meer verhalen

Beperk de toegang tot programma's met AppLocker in Windows 7

Als u een computer deelt en niet wilt dat andere gebruikers toegang krijgen tot bepaalde toepassingen, is er een nieuwe functie in Windows 7 waarmee u ze kunt blokkeren. Vandaag kijken we snel naar het beperken van de programma's die andere gebruikers kunnen openen met AppLocker.

Bewaar een webpagina in PDF-formaat met Web2PDF

Heeft u op een website een leuk artikel gevonden dat u als pdf-bestand wilt of moet opslaan? Zie hoe eenvoudig het is om een ​​webpagina naar PDF-bestanden te converteren met Firefox of uw favoriete browser.

Opdrachten en functies vinden in Office 2007 op de gemakkelijke manier

Als u overstapt naar Office 2003 naar 2007, kan het moeilijk zijn om de juiste opdrachten te vinden voor het maken van uw documenten met behulp van het lint. Zoekopdrachten is een coole invoegtoepassing waarmee u snel opdrachten kunt zoeken en vinden.

Vermijd crapware met Giveaway of the Day gratis software

Giveaway of the Day is een interessante site en soms bieden ze een aantal fatsoenlijke programma's gratis aan. Er is echter altijd een addertje onder het gras, ze proberen crapware op te nemen tijdens de app-installatie. We laten u zien hoe u de extra rommel tijdens het installatieproces kunt vermijden.

Websites maken met KompoZer

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig uw eigen webpagina's te maken? KompoZer is een mooie eenvoudige website-editor waarmee u snel aan de slag kunt en vertrouwd raakt met het proces.

Betaal niet voor Windows-beveiliging als dat niet hoeft

Bij Lifehacker heb ik een interessant artikel geschreven voor How-To Geek-lezers, over hoe goed de standaard Windows-beveiligingstools werken als je gewoon een beetje gezond verstand gebruikt (en Microsoft Security Essentials installeert).

Maak het navigatiedeelvenster gemakkelijker te beheren in Windows 7

Windows 7 heeft veel verbeteringen aangebracht aan verschillende functies, maar Windows Verkenner kan een beetje vervelend zijn bij het organiseren van een grote verzameling bestanden en mappen. Vandaag laten we u een snelle tip zien om het beheersbaarder te maken.

Help het Blue Screen of Death oplossen met BlueScreenView

Voor Windows-gebruikers is het waarschijnlijk maar al te bekend om het Blue Screen of Death te zien, vooral in XP. Vandaag bekijken we BlueScreenView, een gratis hulpprogramma om de gegevens in de minidumpbestanden weer te geven en te interpreteren nadat de BSOD is opgetreden.

Verplaats het Live Messenger-pictogram naar het systeemvak in Windows 7

Als je de overstap naar Windows 7 hebt gemaakt en Windows Live Messenger gebruikt, is het je misschien opgevallen dat het pictogram in de nieuwe taakbalk blijft staan. Als je je hieraan ergert en het liever in het systeemvak (systeemvak) ziet, volg dan dit eenvoudige proces.

Voeg een Quick Restart-functie toe aan Firefox

Ben je gefrustreerd omdat je geen snelle en gemakkelijke manier hebt om Firefox opnieuw te starten na het wijzigen van de about:config-instellingen of een soortgelijke actie? Nu kan dat met een beetje extensiemagie.