Krijg eenvoudig toegang tot pc-instellingen vanaf uw bureaublad in Windows 8 en 8.1

toegang-pc-instellingen-gemakkelijk-van-uw-desktop-in-windows-8-en-81 foto 1

Toegang krijgen tot de instellingen van uw systeem in Windows 8 is niet bepaald het meest eenvoudige proces, dus als u uw instellingen vaak moet wijzigen, kan het een beetje frustrerend zijn. Met dat in gedachten hebben de goede mensen van 7 Tutorials een geweldige snelkoppeling gemaakt die al het gedoe bij het openen van die instellingen wegneemt en het 'tweaken' van Windows 8 veel gemakkelijker maakt.

Pak na het downloaden van het zipbestand het exe-bestand uit en plaats het in een geschikte map, en maak vervolgens een snelkoppeling. Zodra u de nieuwe snelkoppeling op de gewenste locatie hebt ingesteld (d.w.z. bureaublad of vastgemaakt aan de taakbalk), was toegang tot uw systeeminstellingen nog nooit zo eenvoudig in Windows 8 en 8.1!toegang-pc-instellingen-gemakkelijk-van-uw-desktop-in-windows-8-en-81 foto 2

Speciale opmerking: als u iemand bent die bestanden door VirusTotal laat lopen voordat u ze gebruikt, moet u er rekening mee houden dat twee vermeldingen daar (Commtouch en Symantec) het bestand als malware markeren. We hadden geen enkel probleem met ons systeem en geloven dat de malware-vlaggen valse positieven zijn.

Download de bureaubladsnelkoppeling naar pc-instellingen, voor Windows 8 & 8.1 [7 zelfstudies]

Meer verhalen

Hoe verwijder je een standaard bestandsassociatie in Windows 7?

De optie om een ​​bestandskoppeling te verwijderen is opvallend afwezig in de gebruikersinterface van bestandskoppelingen in Windows 7, dus hoe kunt u bestandskoppelingen verwijderen die u niet langer wilt? Lees verder terwijl we onderzoeken hoe u een standaard bestandskoppeling kunt verwijderen.

Geek Trivia: Frosted Security Glass kan worden verslagen met welk gemeenschappelijk item?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Klimaatveranderingen hebben welk wezen verlaten zonder natuurlijke camouflage?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Internet Explorer 11 Release Preview voor Windows 7 nu beschikbaar om te downloaden

De voortgang op Internet Explorer 11 voor Windows 7 blijft doorgaan en deze week heeft Microsoft een nieuwe release-preview beschikbaar gesteld voor diegenen die geïnteresseerd zijn om het uit te proberen.

Hoeveel vertraagt ​​antivirus de opstarttijd van uw pc?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel tijd er wordt toegevoegd aan het opstartproces door je antivirusoplossing? Deze handige grafiek toont u het antwoord, met enkele verrassende resultaten.

Kunt u meerdere Chrome-tabbladen naar een nieuw venster verplaatsen?

Sleep een tabblad van de tabbladbalk in Google Chrome en het verandert in een gloednieuw venster. Is er een manier om die truc te repliceren met meerdere tabbladen om eenvoudig een groep tabbladen af ​​te breken in een nieuw Chrome-venster?

Geek Trivia: Toen de Sovjet-Unie viel, gebruikten verslaggevers welke technologie om media-black-outs te omzeilen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke Britse ridder heeft een zwaard gesmeed uit een meteoriet?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Verjaag de maandagblues met de Game of Thrones 8 Bit Game

Ben je een fervent Game of Thrones-fan? Sleurt je maandag gewoon mee en heb je behoefte aan iets leuks om te doen? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt om vandaag een glimlach op je gezicht te toveren! Geniet van klassieke retro-stijl gaming met de gratis Game of Thrones 8 Bit Game van Abel Alves.

HTG beoordeelt de Ouya-gameconsole: in ieder geval geweldig voor emulators

Zoals elke nieuwkomer in de gamewereld, heeft de Ouya-microconsole een hele reeks verliefde fans en een gelijk (zo niet groter) aantal tegenstanders. Wat is het verhaal achter het kleine gameplatform en is het je tijd en geld waard? Lees verder terwijl we de eigenzinnige kleine Android-aangedreven game-machine beoordelen.