Krijg een klassiek startmenu in aerostijl in Windows 7

Mist u het klassieke startmenu in uw nieuwe Windows 7-installatie? Nu kun je het terugkrijgen en ook genieten van de Aero-Glass-look.

Voordat

Hier is het normale Startmenu op een van onze voorbeeldsystemen. Georganiseerd en leuk, maar het zou fijner zijn om heen en weer te kunnen schakelen tussen de reguliere en klassieke stijlen wanneer we maar wilden.krijg-een-aerostyled-klassiek-start-menu-in-windows-7 foto 1

Opstelling

Wanneer u de app downloadt, bevindt deze zich in een zipbestand en zodra u de inhoud hebt uitgepakt, is hier wat is inbegrepen. Op dit punt moet u een map Program Files maken, de inhoud erin plaatsen en een handige snelkoppeling maken. Nu ben je klaar om het klassieke menu terug te hebben.

krijg-een-aerostyled-klassiek-startmenu-in-windows-7 foto 2

Na

Zodra je de app start, wordt je menu automatisch omgezet naar de klassieke stijl. Door de afgeronde hoeken en het Aero-Glass effect ziet het er erg mooi uit. En toegang voor het klassieke stijlmenu is precies hetzelfde als voor het normale stijlmenu (d.w.z. Windows-toets, Ctrl + Esc of links klikken met de muisknop).

Op dit moment zijn functies voor slepen en neerzetten, toevoegen, verwijderen, hernoemen en sorteren van items niet beschikbaar in het klassieke Windows Start-menu. U kunt deze wijzigingen aanbrengen in uw normale stijlmenu en de wijzigingen worden weerspiegeld in het klassieke stijlmenu wanneer u terugschakelt.

Een leuke ingebouwde truc is het originele menu ... lijst. Klik erop om tijdelijk het normale menu te bekijken en te gebruiken en klik vervolgens op het Start Menu Orb-pictogram om terug te keren naar het klassieke menu.

krijg-een-aerostyled-klassiek-startmenu-in-windows-7 foto 5

Als u het klassieke stijlmenu wilt (of moet) verlaten, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Start Menu Orb om het afsluitvenster te openen.

Opmerking: als u wilt dat het klassieke Windows-startmenu elke keer automatisch wordt gestart met Windows, moet u de juiste snelkoppeling aan de startmap toevoegen.

krijg-een-aerostyled-klassiek-startmenu-in-windows-7 foto 6

Conclusie

Klassiek Windows Start Menu biedt een snelle en gemakkelijke manier om het klassieke menu terug te krijgen in Windows 7, terwijl u ook kunt genieten van de Aero-Glass look.

KENNISGEVING: De downloadlink is bijgewerkt naar een nieuwe bron.

Links

Klassieke Windows Start Menu downloaden

Meer verhalen

Opdrachten en functies vinden in Office 2007 op de gemakkelijke manier

Als u overstapt naar Office 2003 naar 2007, kan het moeilijk zijn om de juiste opdrachten te vinden voor het maken van uw documenten met behulp van het lint. Zoekopdrachten is een coole invoegtoepassing waarmee u snel opdrachten kunt zoeken en vinden.

Vermijd crapware met Giveaway of the Day gratis software

Giveaway of the Day is een interessante site en soms bieden ze een aantal fatsoenlijke programma's gratis aan. Er is echter altijd een addertje onder het gras, ze proberen crapware op te nemen tijdens de app-installatie. We laten u zien hoe u de extra rommel tijdens het installatieproces kunt vermijden.

Websites maken met KompoZer

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig uw eigen webpagina's te maken? KompoZer is een mooie eenvoudige website-editor waarmee u snel aan de slag kunt en vertrouwd raakt met het proces.

Betaal niet voor Windows-beveiliging als dat niet hoeft

Bij Lifehacker heb ik een interessant artikel geschreven voor How-To Geek-lezers, over hoe goed de standaard Windows-beveiligingstools werken als je gewoon een beetje gezond verstand gebruikt (en Microsoft Security Essentials installeert).

Maak het navigatiedeelvenster gemakkelijker te beheren in Windows 7

Windows 7 heeft veel verbeteringen aangebracht aan verschillende functies, maar Windows Verkenner kan een beetje vervelend zijn bij het organiseren van een grote verzameling bestanden en mappen. Vandaag laten we u een snelle tip zien om het beheersbaarder te maken.

Help het Blue Screen of Death oplossen met BlueScreenView

Voor Windows-gebruikers is het waarschijnlijk maar al te bekend om het Blue Screen of Death te zien, vooral in XP. Vandaag bekijken we BlueScreenView, een gratis hulpprogramma om de gegevens in de minidumpbestanden weer te geven en te interpreteren nadat de BSOD is opgetreden.

Verplaats het Live Messenger-pictogram naar het systeemvak in Windows 7

Als je de overstap naar Windows 7 hebt gemaakt en Windows Live Messenger gebruikt, is het je misschien opgevallen dat het pictogram in de nieuwe taakbalk blijft staan. Als je je hieraan ergert en het liever in het systeemvak (systeemvak) ziet, volg dan dit eenvoudige proces.

Voeg een Quick Restart-functie toe aan Firefox

Ben je gefrustreerd omdat je geen snelle en gemakkelijke manier hebt om Firefox opnieuw te starten na het wijzigen van de about:config-instellingen of een soortgelijke actie? Nu kan dat met een beetje extensiemagie.

We hebben 5 gratis exemplaren van de Excellent DisplayFusion Pro. Wil er een?

Wil je meer gratis spullen? Vandaag geven we 5 exemplaren weg die al 5 exemplaren van DisplayFusion Pro hebben weggegeven, een taakbalk met meerdere monitoren en een roterende applicatie voor bureaubladachtergronden waar we al heel lang fan van zijn. En het ondersteunt nu Windows 7!

Verander uw Windows 7-bibliotheekpictogrammen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit de standaardpictogrammen van Windows willen vervangen door iets anders? De nieuwe Windows 7-bibliotheekpictogrammen kunnen met een hack worden gewijzigd in een tekstbestand, maar er is een eenvoudigere manier. We zullen beide uitleggen.