Krijg een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle

Ben je het zat om altijd veel plug-ins toe te voegen aan pas geïnstalleerde audiospelers om de functionaliteit te krijgen die je wilt? Geniet van het gebruik van een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle.

Opmerking: Jaangle stond voorheen bekend als Teen Spirit.

InstallatieInstallatie voor Jangle is snel en eenvoudig met in totaal vier installatievensters om door te bladeren. Zoals je hier kunt zien, is de EULA kort en krachtig.

krijg-een-geweldige-uit-de-doos-audio-speler-met-jaangle foto 1

Dit berichtvenster krijg je te zien zodra je Jaangle opstart na installatie. Op dit punt kun je meteen beginnen met het toevoegen van muziek aan de muziekbibliotheek van Jangle of eerst naar het hoofdvenster gaan. Voor ons voorbeeld hebben we besloten een paar minuten te wachten voordat we muziek aan de bibliotheek toevoegen...

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 2

Dit is hoe Jaangle eruit zag toen hij voor het eerst begon ... gewoon wachten op een bibliotheek vol met muziekgoedheid. Merk op dat er vier afzonderlijke subvensters in het hoofdvenster zijn ... elk met de knoppen Toevoegen, Maximaliseren/Minimaliseren en Sluiten in de rechterbovenhoeken (erg leuk!).

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 3

Benieuwd wat de opties zijn voor het bovengenoemde subpaneel Add Button? Als u op de knop Toevoegen klikt, ziet u dit... u kunt zelfs de locaties van de subvensters in het hoofdvenster verplaatsen (geweldig!).

krijg-een-geweldige-uit-de-doos-audio-speler-met-jaangle foto 4

Opties

Tijd om eens goed naar de Opties van Jangle te kijken. Het eerste gebied geeft opties weer voor Minimaliseren naar lade, database-update, Windows Live Messenger die momenteel wordt afgespeeld, LastFM-scrobbelen, online serviceverbinding, updatecontrole, gebruik van lettertypen wissen en foutopsporing.

krijg-een-geweldige-uit-de-doos-audio-speler-met-jaangle foto 5

Hier kun je keuzes maken met betrekking tot de Mini-Player... Gedrag, Uiterlijk en Show. Merk op dat je de Mini-Player bovenop andere apps kunt houden en de transparantieniveaus en grootte kunt aanpassen (zeker leuk!).

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 6

Bepaal hoe u Information Retrieval voor uw muziekverzameling wilt aanpakken...kies alleen wat u leuk vindt of nodig heeft.

krijg-een-geweldige-uit-de-doos-audiospeler-met-jaangle foto 7

Maak de nodige aanpassingen voor Jangle Startup, General Player Control en Crossfade...

krijg-een-geweldige-uit-de-doos-audio-speler-met-jaangle foto 8

Gebruik je graag sneltoetsen? Stel hier een aangepaste set samen!

krijg-een-geweldige-uit-de-doos-audio-speler-met-jaangle foto 9

Selecteer de bestandsindelingen waarop u Tag Reading en Tag Writing wilt toepassen. U kunt ook selecties maken voor speciale tagondersteuning en leesdiepte...

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 10

Kies de standaardtaal die u voor Jangle wilt gebruiken... u kunt ook een taalbestand maken met de knop Aanmaken.

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 11

En nu voor een van de andere geweldige functies in Jaangle ... veel ingebouwde thema's! Er zijn negenenveertig thema's om uit te kiezen, dus veel plezier met het vinden van je favoriet!

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 12

Jangle in actie

Na het selecteren van een nieuw thema en het maken van enkele aanpassingen in Opties, zag ons voorbeeld er zo uit. Tijd om wat muziek toe te voegen aan de bibliotheek! Om muziek toe te voegen, klik je op Verzamelingen en vervolgens op Lokale verzamelingen bijwerken en blader je om de muziek te selecteren die je aan de muziekbibliotheek van Jangle wilt toevoegen.

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 13

Kies de kolommen die u weergegeven wilt hebben...

Nu hebben we onze eerste toevoeging aan onze bibliotheek klaar voor gebruik ... artiest-/albumfoto's worden weergegeven in het muziekbrowserpaneel, muzieklijst wordt weergegeven, afspeellijst wordt ingesteld en albuminformatie wordt ook weergegeven. Zien er fantastisch uit!

Opmerking: Albums/mappen voor elke specifieke artiest worden weergegeven onder een inklapbare/uitbreidbare categoriekop zoals weergegeven.

Zo ziet de minispeler eruit als je het hoofdvenster hebt geminimaliseerd (gedeeltelijke transparantie ingeschakeld). Perfecte toegang tot uw speler zonder schermvastgoed op te eten (geweldig!).

Opmerking: u kunt het transparantieniveau aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

krijg-een-geweldige-uit-de-doos-audio-speler-met-jaangle foto 16

Hier is het rechtsklikmenu voor individuele muziekbestanden.

krijg-een-geweldige-out-of-the-box-audio-speler-met-jaangle foto 17

Conclusie

Als je moe bent geworden van het zoeken naar plug-ins en het vervolgens configureren en aanpassen van diezelfde plug-ins om je huidige audiospeler beter geschikt te maken voor wat je wilt, dan zal Jaangle zeker een zeer aangename en plezierige verandering zijn! Dit is zeker een aanbevolen installatie!

Links

Download Jangle (versie 0.97.951)

Werkt op: Windows XP – Vista

Geïnstalleerd op: Windows Vista (32 bit), Service Pack 2

Meer verhalen

Vervang Windows Live Messenger door Emesene

Ben je het opgeblazen gevoel van Windows Live Messenger beu en zou je willen dat er een eenvoudigere en schonere vervanging was waarmee je je live.com- en hotmail.com-accounts zou kunnen gebruiken? Zoek niet verder, nu kun je al die boodschapper-goedheid hebben met Emesene!

Vrijdagpret: Sloopstad

Weer een week achter de rug en het is tijd om te ontspannen en een flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Voor de Friday Fun van vandaag bekijken we het leuke en uitdagende physics-spel Demolition City.

Hoe de Windows 7 RC te upgraden naar RTM (definitieve release)

De definitieve versie van Windows 7 is gisteren uitgebracht voor MS Technet-abonnees, maar u kunt niet rechtstreeks upgraden vanaf een pre-releaseversie - tenminste, niet zonder een snelle en gemakkelijke oplossing, en we hebben u gedekt.

Eenvoudig bestanden versnipperen met Moo0 File Shredder

Heeft u een kleine maar effectieve app nodig om bestanden op uw computersysteem te vernietigen? Nu kunt u klein en effectief zijn met Moo0 File Shredder.

Miro 2.5 verbetert snelheid en prestaties voor Windows-, Linux- en Mac-versies

Als u op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke desktoptoepassing voor het beheren van online audio- en video-inhoud, is het de moeite waard om de nieuwste versie van Miro te bekijken. De laatste keer dat we naar de Open Source-videospeler en podcastclient keken, was iets minder dan een jaar geleden en sindsdien hebben ze het veel verbeterd.

Verwijder malware van een geïnfecteerd systeem met Ad-Aware 2009

Eerder deze week hebben we je laten zien hoeveel een probleem spyware eigenlijk is, en daarna hebben we je laten zien hoe je het kunt opruimen met Spybot - en in de les van vandaag laten we je zien hoe je de rommel had kunnen opruimen met Ad-Aware 2009.

Tijdelijke oplossingen voor mislukte installatie van extensies en thema's in Firefox

Heb je ooit geprobeerd een extensie of thema in Firefox te installeren en kreeg je de irritante foutmelding Invalid file hash (mogelijke downloadcorruptie)? Nu kunt u werken aan het oplossen van dat probleem met de volgende tijdelijke oplossingen.

Vernietig malware efficiënt met Spybot Search & Destroy

Eerst hebben we u laten zien hoe gemakkelijk uw computer geïnfecteerd kan raken met spyware, crapware en andere ongewenste software - en vandaag laten we u zien hoe u uw systeem kunt opschonen met Spybot Search & Destroy.

Tabgedrag aanpassen in Firefox met Tab Kit

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het tabbladgedrag in Firefox te specialiseren? Met de Tab Kit-extensie kunt u de tab-ervaring personaliseren naar uw hartenwensen.

Vrijdagpret: leer hoe je een Rubiks kubus oplost

Toen ik tien jaar oud was, loste ik mijn eerste Rubik's Cube op. Dat klopt, ik heb alle stickers eraf gehaald en er weer op de juiste manier op gezet. Afgelopen weekend besloot ik dat het tijd was om te leren hoe ik het op de juiste manier kon oplossen.