Koop Amerika's goedkoopste Android Nougat-telefoon via Amazon

Amazon deed het weer. De retailer heeft vandaag de Alcatel A30 van $ 59,99 geïntroduceerd, veruit de goedkoopste ontgrendelde telefoon in de VS met Android 7.0 Nougat. En het werkt zelfs op Verizon.

Er is natuurlijk een addertje onder het gras: je moet een Amazon Prime-lid zijn om die prijs te krijgen. Anders betaal je $ 99,99. De A30 werkt op AT&T, T-Mobile en Verizon, maar niet op Sprint.Amazon introduceerde ook de Moto G5 Plus (foto) voor Prime-leden, ontgrendeld voor $ 184,99, wat een geweldige deal is. Het is een van de weinige ontgrendelde telefoons die werken op alle vier de Amerikaanse netwerken, inclusief Sprint en Verizon.

Maar laten we teruggaan naar de Alcatel. Vorig jaar introduceerde Amazon de Blu R1 HD, die een enorme hit was voor $ 49,99. De R1 HD blijft te koop, maar de A30 biedt betere carrier-ondersteuning, de nieuwste versie van Android en een garantie van twee jaar.

Andere specificaties van de A30 zijn een 5-inch, 720p-scherm, een Qualcomm Snapdragon-processor, 8MP- en 5MP-camera's, 2 GB RAM en 16 GB opslag plus een MicroSD-kaartsleuf. Alcatel en Amazon hebben geen volledig specificatieblad of foto's van het apparaat verstrekt, hoewel ze nu op amazon.com/prime-exclusive-phones zouden moeten staan.

Verwant

  • Motorola Moto G5 PlusMotorola Moto G5 Plus

Het is ongehoord voor een goedkope telefoon als deze om de nieuwste versie van Android te gebruiken. Volgens Google draait momenteel slechts 2,8 procent van de Android-telefoons op Nougat. Er is natuurlijk geen garantie voor functie-upgrades, wat het alleen maar belangrijker maakt om de nieuwste versie te krijgen.

De A30 is zeer goed te vergelijken met andere goedkope, ontgrendelde apparaten, waarvan de meeste niet compatibel zijn met Verizon. Voor minder dan $ 100 bij Amazon kun je bijvoorbeeld een oudere Moto G LTE, een Blu Studio Selfie 2 of een Kyocera DuraForce krijgen, maar ze draaien allemaal op oudere versies van Android, hebben langzamere processors of missen LTE.

De A30 zal volgende maand beschikbaar zijn, zegt Amazon, en we hopen hem dan te beoordelen. In de tussentijd, als je niet helemaal aan prijs gebonden bent, lijkt de $ 184,99 Moto G5 Plus een geweldige deal.

Aanbevolen verhalen

Wilt u meer geld verdienen? Voel je op je gemak door deze ene moeilijke vraag te stellen.

Zonder deze cruciale kennis kun je niet onderhandelen over salaris.

Misfit Vapor draait Android Wear 2.0

Dat betekent dat de smartwatch honderden apps ondersteunt, plus tal van andere functies, zoals aangepaste wijzerplaten, ingebouwde muziekfunctionaliteit en Google Assistant.

Tesla wordt goedkoopste elektriciteitsbron in Hawaï

Een zonnepaneel en opslagbatterijen op het eiland Kauai produceren hernieuwbare energie voor minder per kilowattuur dan elektriciteitscentrales op fossiele brandstoffen.

Samsung brengt Android Nougat naar de Galaxy S7 en S7 Edge

Nu de Note 7 weg is, richt Samsung zich op zijn andere vlaggenschepen.