Krijg aanpasbaar schrijven zonder afleiding met CreaWriter

Ben je op zoek naar afleidingsvrije schrijfsoftware waarmee je de achtergrond en geluiden kunt kiezen? Dan wil je zeker een kijkje nemen bij CreaWriter.

CreaWriter in actie

Als je CreaWriter voor de eerste keer start, zie je deze achtergrond en hoor je een stromend/stromend water-geluidsbestand. Absoluut een mooie start in een rustige schrijfomgeving.Hier is een nadere blik op de zijbalk Extra. Als u met uw muis over elke knop beweegt, ziet u een tooltip die laat zien wat die knop doet. Voor de nieuwsgierigen hebben we hier ook een lijst voor je.

  • Nieuw – Configuratie – Afsluiten
  • Opslaan als – Opslaan – Openen
  • Klein lettertype – Middelgroot lettertype – Groot lettertype
  • Lettertype A – Lettertype B – Lettertype C
  • Geluid aan/uit – Achtergrond aan/uit – Transparant aan/uit

krijg-aanpasbare-afleidingvrij-schrijven-met-creawriter foto 2

Dit is het configuratievenster. U kunt de effecten in-/uitschakelen of een nieuw achtergrond-/geluidsbestand kiezen (klik gewoon in de blanco). Als u klaar bent, klikt u op Aceptar.

krijg-aanpasbare-afleidingvrij-schrijven-met-creawriter foto 3

Hier is ons voorbeelddocument met een aangepaste achtergrond, het geluid en de transparantie gedeactiveerd, en zoveel schuifbare schrijfruimte als we nodig hebben. Het heen en weer gaan tussen CreaWriter en onze andere apps was zo eenvoudig als klikken op de Windows-toets.

Opmerking: als transparantie is geactiveerd, zijn achtergrondapps, enz. enigszins zichtbaar via CreaWriter.

Eén ding viel op toen we ons voorbeelddocument gingen opslaan... er werden geen bestandsextensies weergegeven in de vervolgkeuzelijst. Omdat we nieuwsgierig waren, besloten we om drie veelvoorkomende bestandsextensies te kiezen en te kijken wat de resultaten waren. We waren erg blij om te zien dat we ons voorbeelddocument konden opslaan in .txt-, .rtf- en .doc-indelingen. Dus als u een bestand gaat opslaan, moet u de extensie handmatig aan het einde toevoegen ...

Ons voorbeelddocument opgeslagen als een .txt-bestand...

Vervolgens opgeslagen als een .rtf-bestand...

En uiteindelijk opgeslagen als een .doc-bestand. Helemaal niet slecht…

Conclusie

Als je afleidingsvrije schrijfsoftware wilt waarmee je de achtergrond en/of geluiden kunt aanpassen, dan is dit degene waar je op hebt gewacht. Zie ons artikel over WriteMonkey voor nog een geweldige afleidingsvrije schrijfsoftware.

Links

CreaWriter downloaden

Meer verhalen

Blogberichten maken en publiceren in Word 2010 en 2007

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig blogberichten te maken en te publiceren met de bewerkingskracht van Microsoft Word? Vandaag bekijken we hoe u kwaliteitsblogposts kunt maken in Word 2010 en 2007.

Laat Microsoft Security Essentials sneller scannen door bepaalde bestandstypen uit te sluiten

Microsoft Security Essentials (MSE) is het gratis anti-malwarehulpprogramma bij uitstek hier bij How-To Geek, omdat het weinig systeembronnen nodig heeft en effectief is. Hier hebben we een snelle tip waarmee uw MSE-scans sneller kunnen worden uitgevoerd door bepaalde bestandstypen uit te sluiten.

Installeer Ubuntu Linux eenvoudig met Windows met behulp van het Wubi-installatieprogramma

Je bent misschien op zoek naar een manier om Ubuntu Linux uit te proberen, maar houdt niet van het idee om een ​​partitie te maken, een langzame live-cd te gebruiken, of je hebt niet genoeg middelen om een ​​virtuele machine te draaien. Vandaag bekijken we hoe u het Wubi-installatieprogramma kunt gebruiken om Ubuntu met weinig moeite op uw computer te laten werken.

Google-vertaalkracht toevoegen aan Firefox

Bent u op zoek naar een snelle, probleemloze manier om webpagina's te vertalen? Dan wil je zeker eens goed kijken naar de Translate-extensie voor Firefox.

Windows 7-welkomstscherm voor altijd? Hier is de oplossing (misschien)

Volgens dit Microsoft Knowledge Base-artikel, als u uw bureaublad hebt ingesteld om een ​​effen achtergrond in plaats van een achtergrond te gebruiken, blijft uw systeem 30 seconden hangen tijdens het aanmeldingsproces.

Bureaubladplezier: verzameling winterbehang

Als je op zoek was naar een mooi winterlandschap om je bureaublad op te fleuren, dan wil je zeker een kijkje nemen in de Winter Wallpaper-collectie die we vandaag voor je hebben.

Krijg toegang tot 100+ URL-verkortingsservices in Firefox

Gebruikt u elke dag URL-verkortingsservices en hebt u een snelle manier nodig om ze te openen? Nu hebt u toegang tot meer dan 100 verschillende services met de Shorten URL-extensie voor Firefox.

Windows 7 leren: energie-instellingen beheren

In XP weet u waarschijnlijk al hoe u de energie-instellingen voor uw systeem op een laptop of desktop moet beheren. Vandaag laten we u zien hoe u energie-instellingen beheert en aangepaste plannen maakt in Windows 7.

Friday Fun: Ga aan de slag met Quake Live

Een van de meer populaire FPS-games op pc is de Quake-serie, en nu kun je gratis online spelen met Quake Live. Vandaag geven we u een overzicht van hoe u het kunt laten werken en wat u kunt verwachten.

Controleer Google-services vanuit het systeemvak

Bent u op zoek naar een app die in uw systeemvak staat en u op de hoogte stelt wanneer u nieuwe items in uw Google-accounts heeft? Nu kunt u eenvoudig al uw favoriete Google-services volgen met Googsystray.