Koppel meerdere ISO-afbeeldingen met behulp van Virtual CloneDrive

Ik heb eerder geschreven over het monteren van een ISO-image in Windows Vista met behulp van Virtual CloneDrive, maar ik dacht dat ik een stap verder zou gaan en uitleggen hoe je meer dan één ISO tegelijk kunt aankoppelen.

Wat ik zo leuk vind aan deze applicatie, is hoe eenvoudig het is om een ​​ISO te koppelen ... je dubbelklikt erop en het is gekoppeld.

Om een ​​extra virtuele schijf toe te voegen, gaat u naar uw startmenu en start u Virtual CloneDrive vanaf daar. Wijzig de vervolgkeuzelijst voor het aantal schijven in het gewenste aantal.mount-meerdere-iso-images-met-virtual-clonedrive foto 1

Wanneer u dubbelklikt op een ISO-image, wordt deze altijd op de eerste schijf gemount. Als u een bepaalde ISO in een van de andere virtuele schijven wilt mounten, moet u Deze computer openen en met de rechtermuisknop op de schijf klikken.

mount-meerdere-iso-images-met-virtual-clonedrive foto 2

Kies Virtual CloneDrive in het menu en vervolgens Mount. U wordt gevraagd om het pad naar de ISO-afbeelding te kiezen.

Als u een schijf wilt ontkoppelen, kunt u hetzelfde doen, maar dan de optie Ontkoppelen kiezen.

Opmerking: deze software werkt niet in de 64-bits versie van Vista.

Meer verhalen

Versnel Windows Vista Start Menu Zoeken door resultaten te beperken

Het zoekvak in het startmenu van Windows Vista is een van mijn favoriete functies in Vista, maar het zoeken kan behoorlijk traag zijn als je veel persoonlijke bestanden hebt, omdat het zoeken in het startmenu standaard ook zoekt naar bestanden, Windows-contacten, Windows Mail, Geschiedenis, en favorieten.

Verborgen BootScreen inschakelen in Windows Vista

Het opstartscherm van Windows Vista is zinloos, maar Microsoft besloot een visueel aantrekkelijker opstartscherm te verbergen dat gemakkelijk en met weinig moeite kan worden ingeschakeld. Ik weet niet zeker waarom ze het opstartscherm niet beter hebben gemaakt.

Mac OSX Expose Clone voor Windows Vista

Expose is een applicatie op Mac OSX die alle geopende vensters met een druk op een toets betegelt, zodat je er snel tussen kunt kiezen. Nu is er eindelijk een Mac OSX Expose-kloontoepassing voor Windows Vista die geweldig werkt! Niet alleen dat, maar het is open source, dus je kunt het verbeteren als je wilt

Trim de opgeblazen vensterranden van Windows Vista

Windows Vista heeft standaard enorme randen, waarschijnlijk om te pronken met de nieuwe transparantie. Als u de voorkeur geeft aan een meer afgeslankte, minimale aanpak, kunt u deze instelling eenvoudig configureren om het redelijker te maken.

Waarom zien mijn Windows Vista-lettertypen er verschrikkelijk uit?

Als je net een computer hebt gekocht waarop Windows Vista is geïnstalleerd en je lettertypen er vreselijk uitzien, vooral wanneer je op internet surft, kan het zijn dat de standaardinstellingen die door de fabrikant zijn ingeschakeld, het vloeiend maken van lettertypen hebben uitgeschakeld.

Schakel Windows Verkenner Klikgeluiden uit in Windows 7 of Vista

De klikgeluiden van Windows Verkenner zijn genoeg om je na een tijdje gek te maken. Je zou denken dat de configuratie-optie om ze uit te schakelen een selectievakje zou zijn met de tekst Stop Irritant, maar dat is gewoon niet het geval.

MySql: geef toestemming voor aanmelding van rootgebruikers vanaf elke host

Merk op dat dit niet erg veilig is en alleen mag worden gebruikt voor een lokale ontwikkelbox waar je geen zin hebt om individuele machtigingen in te stellen, maar toch verbinding moet maken vanaf andere machines.

Start een toepassing die is toegewezen aan een specifieke CPU in Windows 7, 8 of Vista

Windows heeft een optie waarmee u een toepassing kunt starten en de CPU-affiniteit kunt instellen, waardoor de toepassing wordt toegewezen aan een specifieke CPU in een dual-coresysteem.

Snel de lijst met netwerkverbindingen openen in Windows 7 of Vista

Een van de grootste ergernissen voor mij in Windows 7 of Vista is dat je de lijst met netwerkverbindingen niet meteen kunt openen om de lijst met adapters te zien zoals je zou kunnen in XP.

Schakel pop-upmeldingen van Security Center uit in Windows Vista

Als u besluit automatische updates uit te schakelen, zult u zich dood ergeren aan pop-upberichten van het Beveiligingscentrum die u vertellen dat u uw computerbeveiliging moet controleren of uw firewallstatus moet controleren als u de firewall hebt uitgeschakeld. Het is maar goed dat je die berichten kunt uitschakelen.