Kopieer Windows-foutberichten naar het klembord

Wist u dat u, in plaats van lange, pijnlijke foutmeldingen opnieuw te typen wanneer u Google voor een oplossing probeert te zoeken, gewoon Ctrl+C kunt gebruiken om de tekst van het bericht naar het klembord te kopiëren?

Als u dit zelf wilt testen, opent u gewoon Windows Verkenner en typt u een onjuiste stationsletter in de adresbalk, en u krijgt meteen een foutmelding.

kopieer-windows-foutberichten-naar-het-klembord foto 1Druk gewoon op Ctrl + C wanneer u een foutmelding krijgt, en dan kunt u deze in Kladblok plakken (of waar u maar wilt)

kopieer-windows-foutberichten-naar-het-klembord foto 2

Persoonlijk plak ik de foutmeldingen liever in een leeg kladblokvenster, zodat ik slechts een deel ervan kan selecteren om in Google te plakken. Dit is ook een perfecte manier om uw foutmeldingen te kopiëren wanneer u om hulp vraagt ​​op ons forum.

Deze tip zou moeten werken in Windows Vista of XP of 2003.

Meer verhalen

Make Monday Not Suck: Flow

Ik begin een nieuwe zondag-functie waar ik iets leuks voor je zal posten om bij de hand te houden, zodat je maandag niet zuigt. Bij gebrek aan een betere titel heet de functie Make Monday Not Suck. Ik ga iets op je pc doen terwijl je aan het werk bent. Dus als de baas je inademt

Waarom werkt Automatisch aanvullen niet altijd in Firefox?

Als u het type persoon bent dat Firefox altijd toestaat om uw inloggegevens op te slaan voor de sites die u bezoekt, kunt u erg gefrustreerd raken wanneer u een site tegenkomt die u niet eens vraagt ​​om de inloggegevens op te slaan. We hebben een idee van wat hier aan de hand is.

Laat de taalbalk verdwijnen

Een van mijn grootste ergernissen is de taalbalk.

Installeer Windows XP op uw vooraf geïnstalleerde Windows Vista-computer

De vraag die mij het vaakst wordt gesteld is Hoe installeer ik een dual-boot met Windows XP op mijn nieuwe Windows Vista-computer? Het antwoord is dat het niet zo moeilijk is, het kost gewoon veel tijd en je moet een exemplaar van Windows XP hebben.

Windows System Center Essentials 2007

Deze week had ik de kans om Microsoft's System Center Essentials (SEC) 2007 te bekijken. Ik dacht dat ik dit zou delen met al onze IT-nerds die er zijn.

Update-interval van live bladwijzers in Firefox wijzigen

Als je een fan bent van de Live Bookmarks-functie, vraag je je misschien af ​​hoe je ze sneller kunt laten updaten, aangezien de standaard updatetijd eenmaal per uur is en er geen plaats in de interface is om dit te configureren.

Nog een blog waarop u zich moet abonneren

De meesten van jullie zijn bekend met Mysticgeek, onze vaste IT-beheerder, vanwege al zijn artikelen over Microsoft Office. Wat je waarschijnlijk niet weet, is dat hij zijn eigen persoonlijke blog heeft die hier wordt gehost op de How-To Geek Blogs, en hij schrijft ook voor The Source, een nieuwe blog die we hosten

Instellingen Windows Home Server beheren

Hier leest u hoe u de basisinstellingen van Windows Home Server kunt beheren. Screenshots spreken voor zich, dus hier gaan we!

Snelle tip: gebruik tabtekens in tekstvakvakken in Firefox

Als je ooit tab-tekens in tekstvakken met meerdere regels in Firefox wilde kunnen gebruiken, dan heb je geluk omdat iemand een Firefox-extensie heeft gemaakt waarmee je precies dat kunt doen.

Een gebruiker toevoegen in Windows Home Server

Windows Home Server bevindt zich nog in de bètafase, maar wanneer het officieel wordt uitgebracht, hebben we alle informatie die u nodig hebt om uw thuisserver effectief te beheren. Hier is een korte handleiding over hoe u een nieuwe gebruiker aan uw thuisserver kunt toevoegen.