Kopieer en plak in Outlook zonder uw opmaak te verpesten

Vaak moet u tekst uit verschillende bronnen in een e-mail kopiëren en plakken. Standaard behoudt Outlook de opmaak van wat het ook is dat u plakt in plaats van de opmaak van de e-mail die u opstelt. Hier is een snelle tip over hoe je dat gedrag kunt veranderen.

Kopieer- en plakopties wijzigen

Deze tip zou moeten werken voor Outlook 2003, 2007, 2010 en waarschijnlijk de meeste oudere en nieuwere versies. Deze oplossing is alleen van toepassing op e-mails die zijn opgesteld in HTML of Rich text. Het eerste dat u hoeft te doen, is Outlook openen en naar het menu Extra gaan en vervolgens opties selecteren.

kopieer-en-plak-in-outlook-zonder-uw-opmaak-foto te verknoeien 1Klik op het tabblad e-mailindeling en vervolgens op editoropties.

kopieer-en-plak-in-outlook-zonder-uw-opmaak-foto te verknoeien 2

Klik vervolgens op de geavanceerde opties aan de linkerkant.

kopieer-en-plak-in-outlook-zonder-uw-opmaak-foto te verknoeien 3

Scroll een beetje naar beneden en je ziet de opties voor knippen, kopiëren en plakken. Zet elke optie neer en selecteer de opmaak van de bestemmingsovereenkomst of bewaar alleen tekst.

kopieer-en-plak-in-outlook-zonder-uw-opmaak-foto te verknoeien 4

U kunt ook op de slimme knip- en plakopties klikken om uw plakken te verfijnen.

kopieer-en-plak-in-outlook-zonder-uw-opmaak-foto te verknoeien 5

Wanneer u nu een e-mail kopieert en plakt, moet uw opmaak hetzelfde blijven als uw oorspronkelijke e-mail in plaats van wat de oorspronkelijke bronopmaak ook was.

kopieer-en-plak-in-outlook-zonder-uw-opmaak-foto te verknoeien 6

Meer verhalen

Vrijdagpret: Snowboarden Supreme 2

Na een lange werkweek is het tijd om te ontspannen en plezier te maken. Deze week hebben we een coole stunt en trick snowboardgame die je kunt spelen.

Maak een snelkoppeling om problemen met Windows 7 op te lossen met behulp van systeemonderhoud

Er kunnen momenten zijn waarop Windows 7 niet correct lijkt te werken en een manier om problemen op te lossen is door Systeemonderhoud te gebruiken. In plaats van door verschillende menu's te gaan om toegang te krijgen, maken we er een snelkoppeling naar.

Gebruik OneNote om het onthouden van informatie gemakkelijker te maken

Of je nu net begint in het nieuwe schooljaar of al jaren niet meer naar school gaat, de meesten van ons moeten regelmatig nieuwe informatie onthouden en deze vaak aan anderen leren. Hier is een handige manier waarop u OneNote kunt gebruiken om informatie te onthouden met digitale flashcards.

Ga naar de programmeerschool met Google Code University

Wil je aan de slag met programmeren? Of het nu HTML, CSS, JavaScript of een andere code is, Google heeft een mooie verzameling materialen verzameld om je te helpen leren.

Upgrade uw oude iPod met Rockbox

Als je het zat bent om de nieuwe iPod-releases van Apple bij te houden, upgrade dan je oude iPod gratis met Rockbox. Met Rockbox kun je je verouderde iPod upgraden met nieuwe thema's, lettertypen, games en meer.

Hoe te voorkomen dat Yum de kernel bijwerkt?

Wanneer u productieservers gebruikt, is het enige dat u niet wilt doen, de kernel upgraden elke keer dat er een nieuwe update uitkomt. Waarom? Omdat dat de enige Linux-updatebewerking is die opnieuw moet worden opgestart zodra deze is voltooid, en in een productieomgeving is er vaak geen downtime.

Hoe vermoeide ogen van de computer te voorkomen en uw ogen gezond te houden?

Foto door ginnerobot

Een mobiele versie van uw WordPress-blog maken

Wil je je blog er geweldig uit laten zien op alle apparaten, niet alleen op computers? Smartphones en andere mobiele apparaten worden steeds populairder, dus hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat uw blog er geweldig uitziet, ongeacht waar mensen het op lezen.

Vraag de lezers: wat is uw favoriete sociale dienst of netwerk? [Opiniepeiling]

Sociale diensten en netwerken zijn een uitstekende manier om te ontspannen en plezier te hebben of om in contact te blijven met de belangrijke mensen in uw leven. Deze week willen we graag weten van welke sociale dienst of netwerk jij gebruik maakt.

Hoe u uw Linux-hostnaam kunt wijzigen zonder opnieuw op te starten

Als je lange tijd in de admin-wereld hebt gewerkt, ben je waarschijnlijk een instantie tegengekomen waarin je de hostnamen op je server moest wijzigen om te voldoen aan een bedrijfsnaamgevingsstandaard, maar je kunt ook geen downtime hebben. Dus hoe verander je de hostnaam zonder opnieuw op te starten?