Koop een Vizio 43-inch HDTV, $ 100 Dell-cadeaubon voor slechts $ 250

Op zoek naar een voordelige HDTV voor uw werkkamer, slaapkamer of kantoor? Op dit moment verkoopt Dell de 43-inch Vizio D43n-E1 1080p HDTV voor slechts $ 249,99. Beter nog, Dell geeft voor een beperkte tijd een bonus van $ 100 eGift-kaart.

Krijg deze dealMet een vraagprijs die zo laag is, zijn de specificaties hier verrassend goed. Dit model heeft een Full HD-resolutie van 1.920 x 1.080, een effectieve verversingssnelheid van 60 Hz, een dynamische contrastverhouding van 200.000-tegen-1, full-array LED-achtergrondverlichting, een verticale/horizontale kijkhoek van 178 graden, een omgevingslichtsensor , en een ingebouwd 8W stereo luidsprekersysteem.

Vanuit connectiviteitsperspectief heb je genoeg opties. Het heeft twee HDMI-poorten, een component/composiet-ingang, een USB-poort, optische digitale audio-uitgang en een line-out. Of u nu een kabelbox, een laptop of een console aansluit, u bent hier vrijwel zeker gedekt.

Qua stroomverbruik zal deze kleine HDTV niet al te veel schelen in je energierekening. De stand-bymodus verbruikt ongeveer 0,5 W, normaal gebruik ongeveer 37,5 W en het verbruik voor een heel jaar wordt geschat op ongeveer 73 kWh. En aangezien het Energy Star (versie 7) gekwalificeerd is, kunt u erop vertrouwen dat u geen elektriciteit verspilt.

Wat betreft de eGift-kaart van $ 100, je ontvangt deze binnen een maand na je aankoop. Zodra het beschikbaar is, kunt u dat saldo toepassen op vrijwel alles in de Dell online winkel. Je zou mogelijk een nieuwe muis of toetsenbord kunnen pakken, maar honderd dollar van de prijs van een Xbox One of PS4 kloppen lijkt een bijzonder solide investering voor je gloednieuwe HDTV.

Ga voor meer geweldige HDTV-deals naar TechBargains.com.

Onze handelsgroep zoekt de beste deals en producten voor de PCMag Deals-posts. We werken onafhankelijk van redactie en advertenties en kunnen een percentage van de verkoop verdienen als je iets koopt via een link op de post. Als u geïnteresseerd bent in het promoten van uw deals, neem dan contact met ons op via commerce@ziffdavis.com.

Aanbevolen verhalen

Wil je je kleden voor succes? Weg met de dure pakken en aan het werk

De waarde van je kleding heeft niets te maken met de waarde van je werk en ideeën.

Heb je een Vizio-tv? Het heeft je misschien bespioneerd

Vizio verzamelde in het geheim kijkgegevens van 11 miljoen tv's, volgens een FTC-klacht.

50 manieren om vandaag $ 100 extra te verdienen

Extra geld komt altijd van pas.

Waarom HDCP fouten op uw HDTV veroorzaakt en hoe u dit kunt oplossen?

Buiten het medeweten van de meeste consumenten is er een anti-piraterijprotocol ingebouwd in de HDMI-kabelstandaard. Het heeft niet alleen een slechte staat van dienst als het gaat om het voorkomen van piraterij, het verbreekt voor veel mensen de kijkervaring. Lees verder terwijl we uitleggen hoe het werkt, waarom het je tv kapot maakt,