Kongregate Arcade zet honderden games op je Android-telefoon

kongregate-arcade-zet-honderden-games-op-je-android-telefoon foto 1

De razend populaire sociale gaming-site Kongregate heeft een mobiele gaming-app voor Android-telefoons uitgebracht. Vanuit de enkele app heb je toegang tot meer dan 300 games, kun je ze downloaden voor offline spelen en meer.

Normaal gesproken zouden we dit juweeltje wegstoppen voor wat Friday Fun-actie, maar in het licht van deze week die de meest deprimerende dag van het jaar rockt, hebben we besloten je af te leiden van Googlen hoe je de knoop van een beul kunt knopen met geweldige game-goodness. Graag gedaan!Kongregate Arcade verpakt veel gaming in een kleine app. Je kunt door Kongregate-games bladeren, ze downloaden om ze offline te spelen, ze bekijken en beoordelen, opmerkingen en topscores delen met je vrienden, Kongregate-badges verzamelen en meer.

Kongregate is momenteel een off-market-installatie, dus sla het zoeken op de Android Market over en zorg ervoor dat u uw systeeminstellingen bijwerkt om niet-market-applicatie-installaties toe te staan. Als u Flash 10.1+ nog niet op uw telefoon hebt geïnstalleerd, wordt u gevraagd het te installeren. Kongregate Arcade is een gratis download, alleen voor Android.

Kongregate voor Android [Kongregate via Droid Life]

Meer verhalen

Artikelen importeren tussen Pocket en Instapaper

Als u overweegt uw read-it-later-toepassing naar keuze te verlaten voor groenere weiden, hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen. Hier leest u hoe u alles van Pocket naar Instapaper of vice versa kunt verplaatsen, zonder een beat te missen.

Hoe de retweets van een Twitter-gebruiker te blokkeren (maar nog steeds hun tweets te zien)

Retweet iemand die je op Twitter volgt constant, waardoor je tijdlijn wordt overspoeld met onzin? Komen bepaalde accounts waarvan u nooit wilt horen toch opduiken? Hier leest u hoe u die dingen snel kunt filteren, zonder mensen die u anders leuk vindt te ontvolgen.

Leer de geeky-details van elk Apple-product, oud en nieuw

Als je een fan bent van Apple-producten, maar je hardware is beperkt tot wat je je kunt veroorloven, dan kun je nog steeds veel plezier beleven aan het maken van een reis door de productgeschiedenis van Apple met Mactracker.

Eén consult was genoeg om me te verkopen aan online artsen

Van het maken van een afspraak tot het slikken van een pil in 45 minuten.

Netflix komt volgende week naar Comcast X1-boxen

Als u geen Netflix-abonnee bent, kunt u voor Netflix betalen via uw Comcast-factuur.

Sony's PlayStation TV-service komt naar Mac- en pc-browsers

Na vorige week naar Android TV te zijn gekomen, is PlayStation-weergave aangekomen in Mac- en pc-browsers, wat betekent dat het beschikbaar is op zowat elk apparaat dat je maar kunt bedenken. L...

Japan heeft een aantal exclusieve PSVR-titels, maar je mist niet veel

Tenzij je een misselijkmakende sensatie krijgt door je ongemakkelijk en verward te voelen.

Apple staat op het punt om single sign-on voor Apple TV te lanceren

Het bedrijf heeft de functie overhandigd aan bètatesters om te zien hoe het in de echte wereld werkt.

Periscope introduceert Clinton- en Trump-maskers voorafgaand aan de verkiezingsdag

Stel je voor als een van de kandidaten tijdens je live-uitzending.

De waarheid over de geheime server van Trump en Rusland

Het is moeilijk om de hacks en barsten van de verkiezingen niet te volgen, zelfs als je dat niet wilt - elke dag is er een nieuwe beschuldiging of hysterische onthulling. Dus jij...