Hermit verhuurt je huis als kantoorruimte terwijl je aan het werk bent

Hoewel werken op afstand toeneemt, is het nog steeds vrij typisch dat een huis overdag leeg staat terwijl kinderen naar school zijn en ouders aan het werk zijn. Maar waar de meeste mensen een leegstaand huis zien, zien anderen een zakelijke kans, en daar komt Hermit Offices om de hoek kijken. Ze willen je huis overdag verhuren om als kantoor te fungeren.

Een groep volslagen vreemden in uw huis hebben zonder toezicht klinkt misschien als uw ergste nachtmerrie, maar het is precies wat Hermit Offices aanbiedt om te doen. In ruil daarvoor verdien je een extra inkomen uit een ruimte die anders niet wordt gebruikt. Het bedrijf zorgt voor alles wat met verhuur te maken heeft, inclusief verzekeringen, beveiliging en vastgoedbeheer. Het enige dat huiseigenaren moeten bieden, is een eenpersoonskamer voor het bedrijf, snelle breedband, verlichting en toegang tot voorzieningen.Volgens Tech City News zal de loting voor kleine bedrijven kostenbesparingen zijn. Volgens Hermit kan de huur wel de helft zijn van die van commerciële kantoorruimte, en omdat het een huis is, is er gegarandeerd toegang tot werkfaciliteiten, waaronder een keuken en badkamer. Toegang tot een thuiskantoor is meestal tussen 8.30 uur en 18.00 uur, hoewel dat varieert afhankelijk van wie er in elk pand woont.

Verwant

  • PCMag Startup Toolkit: februari 2017PCMag Startup Toolkit: februari 2017

Hermit is al actief en biedt een scala aan verhuurmogelijkheden voor thuiskantoren in Londen voor maximaal 10 personen. Als het succesvol blijkt, zal het zeker uitbreiden naar andere grote steden waar de huur altijd hoog is.

Of dit aantrekkelijk lijkt of niet, hangt af van hoe comfortabel u zich voelt met een groep vreemden, niet alleen in uw huis, maar ook van uw faciliteiten. Dat brengt veel vertrouwen met zich mee, zelfs als Hermit verzekeringen en veiligheidscontroles aanbiedt. Met dat in gedachten lijkt het waarschijnlijker dat dit aantrekkelijk zal zijn voor mensen die leegstaand onroerend goed bezitten en wat geld willen verdienen terwijl ze proberen het volledig te verhuren of te verkopen.

Aanbevolen verhalen

8 manieren om uw denken te veranderen van werknemer naar eigenaar

Zelfs de beste werknemers kunnen moeite hebben om zich aan te passen wanneer ze de baas worden.

Assistent AI van Google Pixel geüpgraded voor slimme huisbediening

De AI-helper is momenteel echter alleen beschikbaar op de smartphones van de zoekgigant.

De cloud en Office houden Microsoft overeind tijdens pc-inzinking

En nogmaals, telefoons waren een grote teleurstelling voor het bedrijf.