Voeg kleur toe aan uw Google Reader-lijsten voor een betere weergave

voeg-kleur-aan-uw-google-reader-lijsten-voor-beter-bekijken-foto toe 1Soms wordt de eenvoudige witte achtergrond in Google Reader een beetje eentonig. Nu kunt u gekleurde randen toevoegen of de items volledig inkleuren om ze beter te laten opvallen.

Nadat u het script hebt geïnstalleerd, gaat u naar de instellingen van Google Reader en selecteert u het tabblad Voorkeuren. Onderaan ziet u een nieuwe sectie Kleuren waar u de opties kunt selecteren die het beste bij uw behoeften passen. Voor ons voorbeeld hebben we de optie Entry Body gedeselecteerd en in plaats daarvan voor Entry Frames geselecteerd. Zoals hier te zien is, zullen vermeldingen die zijn gemarkeerd als Gelezen, lichter van kleur zijn.

Let op: De kleuren zijn afgeleid van de titels van de feeds.voeg-kleur-aan-uw-google-reader-lijsten-voor-beter-bekijken-foto toe 2

Google Reader - Kleurrijke lijstweergave [Userscripts.org]

Meer verhalen

Pas op voor valse TweetDeck-updateberichten op Twitter

Er verschijnen updates op Twitter die mensen aansporen om een ​​update naar TweetDeck te downloaden. Het probleem is dat de update nep is.

Krijg toegang tot serieuze online spreadsheetkracht met Zoho Sheet 2.0

Zoho's online spreadsheet-app is geüpdatet naar versie 2.0 en heeft nu een serieuze celtelling.

Hoe de thuisgroepfunctie in Windows 7 in of uit te schakelen

Heb je ooit de Homegroup-functie in Windows 7 gebruikt? Het is een geweldige manier om bestanden en printers te delen met al uw Windows 7-computers, maar als u dit niet meer wilt, kunt u de functie eenvoudig in- of uitschakelen.

Hoe toon je alleen ongelezen e-mails in Gmail? [Antwoorden]

Inbox overvol? Soms helpt het om alleen de ongelezen e-mailberichten weer te geven, zodat u sneller door de lijst kunt bladeren en uw inbox kunt opruimen. De functie Ongelezen selecteren in Gmail vinkt alleen de vakjes naast de ongelezen berichten aan, maar hier leest u hoe u alleen ongelezen berichten kunt weergeven.

Hoe door het opdrachtpromptvenster te scrollen met het toetsenbord

Zodra u dit hebt gedaan, slaat u het script op en dubbelklikt u erop om het op te starten. U kunt nu met het toetsenbord door het opdrachtpromptvenster bladeren. Persoonlijk gebruik ik liever Shift+Page Up of Down om te scrollen, omdat dat de meest Linux-manier is om het te doen.

Problemen met het laden van Linux-servers diagnosticeren met een eenvoudig script

Als je al langere tijd beheerder bent, heb je zeker situaties ontdekt waarin een server piekt in CPU-gebruik of geheugengebruik en/of belastingsniveaus. 'top' rennen zal je ook niet altijd het antwoord geven. Dus hoe vind je die stiekeme processen die je systeem opeten?

De How-To Geek Guide voor Windows 7 Media Center

Als u van XP naar Windows 7 bent overgestapt, is dit misschien de eerste keer dat u toegang hebt tot Media Center. Hier hebben we een handleiding gemaakt voor onze beste tips, trucs en tutorials voor het gebruik van Windows 7 Media Center.

E-mail gebruiken om gratis tekstberichten (sms) naar mobiele telefoons te verzenden

Soms zou het zeker nuttig zijn om een ​​snel sms-bericht te sturen naar iemand die je kent. Maar wat als u achter uw computer zit en uw mobiele telefoon niet kunt gebruiken? Start gewoon je favoriete e-mailaccount en verstuur dat bericht met behulp van de SMS Gateway-adressen die we hebben verzameld

Beginner: tijden plannen om live tv-uitzendingen op te nemen in Windows 7 Media Center

Als u een nieuwe gebruiker van Windows 7 Media Center bent, weet u dat het als een DVR kan fungeren en Live TV kan pauzeren of opnemen. Je kunt er een schema voor instellen om ook je favoriete tv-programma's op te nemen.

Wijzig de prioriteit van het draadloze netwerk om Windows 7 eerst het juiste netwerk te laten kiezen

Als je meerdere draadloze netwerken hebt of als je een van die dual-band Wireless-N-routers hebt met twee afzonderlijke netwerken, vraag je je misschien af ​​hoe je Windows kunt vertellen met welk netwerk je eerst verbinding moet maken. Hier is de uitleg.