Little Photo biedt doodeenvoudige snapshots met één druk op de knop op Android

kleine-foto-aanbiedingen-dode-eenvoudige-onetouch-snapshots-op-android foto 1

Android: hoewel de meeste mensen van Little Photo houden vanwege de verscheidenheid aan speciale effecten na de verwerking die het heeft, houden we ervan om doodeenvoudig op het scherm te tikken om het sluitersysteem dat het gebruikt en de beoordeling op volledig scherm die volgt.

De meeste camera-apps voor smartphones hebben één uniforme en vervelende ontwerpfout: de trigger voor de camera is een kleine touchscreen-knop ergens op de scherminterface. Als er veel schittering op het scherm is of als je de telefoon in een ongemakkelijke hoek houdt, kan het erg vervelend zijn om op de knop te drukken (meestal de grootte van een dubbeltje of kleiner).Little Photo, een gratis camera-app voor het Android-platform, verandert het hele scherm in een trigger. Houd de telefoon vast zoals je wilt en maak de foto door ergens met je vinger op het hele touchscreen te tikken. Als u de voorkeur geeft aan een meer op hardware gebaseerde benadering, kunt u ook de volumeknop op uw telefoon gebruiken om de foto te activeren in plaats van op het scherm te tikken. Hoe dan ook, het is lichtjaren beter dan zoeken naar een niet-gestructureerde en kleine touchscreen-knop.

Naast de zo-gemakkelijk-het-pijn doet om overal te tikken, bevat Little Photo een volledige schermbeoordeling van de foto na elke snap.

Little photo is een gratis app, alleen voor Android. Klik op de onderstaande link om een ​​exemplaar uit de Google Play Store te halen. Kent u nog een geweldige Android-app met een eenvoudige one-touch-trigger? Geluid uit in de reacties.

Kleine foto [Google Play Store]

Meer verhalen

Vrijdagpret: rechte dobbelstenen

Er komt eindelijk weer een lange week ten einde, maar waarom niet genieten van een beetje plezier totdat u het weekend naar huis kunt gaan? In het spel van deze week waag je je kans met een worp van de dobbelstenen... misschien win je, maar misschien ook niet. Voel je je gelukkig?

De optionele functies van Windows beheren vanuit PowerShell in Windows

De meeste mensen weten dat u de optionele Windows-functies via het Configuratiescherm kunt in- of uitschakelen, maar vandaag laten we u zien hoe u hetzelfde kunt doen via de PowerShell-opdrachtregel in Windows 8.

Uit de doos met tips: iOS-look op Android, Google Maps als Time Machine, Wii Game Saves downloaden

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezerstips en delen ze met iedereen. Lees verder om te zien hoe u uw Android-telefoon op iOS kunt laten lijken, een Google Maps-mashup als een tijdmachine kunt gebruiken en Wii-games kunt downloaden.

Google's best verborgen spellen en paaseieren

Google staat erom bekend Easter Eggs - verborgen spelletjes, trucs en andere leuke dingen - in zijn producten te gooien. Ik weet zeker dat je een aantal van deze kleine dingen hebt gezien, of het nu de pictogrammen van de Android-versie zijn of een van de vele verborgen games in Chrome. Vandaag gaan we het hebben over enkele van

Ingebouwde Raspberry Pi-behuizing is goedkoop, stevig en wordt snel verzonden

Als je op zoek bent naar een Raspberry Pi-case - en als je onze Raspberry Pi-mediacentrumgids leest, weten we dat je dat bent - heb je ontdekt dat er een tekort aan cases is. Deze lasergesneden hoes is goedkoop, stevig, tegen...

Vrijdagpret: Blokken

Het spel van deze week draait helemaal om blokken... heel veel blokken. Je doel is om de blokken in kettingen van drie of meer te verplaatsen om het niveau te wissen met een minimum aantal zetten. In het begin lijkt het allemaal eenvoudig genoeg, maar ben je klaar voor de uitdaging die op je wacht?

Windows 8-apps uitvoeren als een andere gebruiker vanaf het startscherm

In eerdere versies van Windows kon je gewoon de Shift-toets ingedrukt houden en met de rechtermuisknop op een applicatie klikken om deze als een andere gebruiker uit te voeren, wat handig was om meerdere versies van een applicatie tegelijk uit te voeren. In Windows 8 werkt het een beetje anders.

Test en verbeter uw zoekvaardigheden met behulp van Geavanceerd zoeken met Google's online cursuswerk

Als je vorige maand om de een of andere reden de officiële online cursus van Google hebt gemist, kun je nog steeds profiteren van en toegang krijgen tot het online klaswerk van 'Power Searching with Google'. De online cursus werk...

Geek Trivia: Wiens dood bracht Twitter, Wikipedia en andere sites op hun knieën?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Snelkoppelingen voor Gmail leert u snelkoppelingen

Chrome: Gmail heeft een uitstekende reeks sneltoetsen als je de tijd neemt om ze te leren. Je kunt het proces radicaal versnellen met Shortcuts for Gmail, een handige kleine extensie die je doet denken aan het toetsenbord...