Klassieke VST-plug-ins voor thuisopname

Aangezien ik een gitarist ben en dol ben op computertechnologie, zou het niet goed zijn als ik geen enkele artikelen over thuisopname zou opnemen. Ik ben geenszins een expert op dit gebied. Muziek is een hobby voor mij en ik leer van de ervaringen van anderen en good old fashion trial and error.

Sommige softwaresuites voor thuisopname kunnen behoorlijk duur zijn, afhankelijk van hoe diep je de productie wilt hebben. Het hebben van een rack-montage van hardware-effecten kan ook veel geld opleveren. Deze software-effecten doen hun best om hun hardware-tegenhangers na te bootsen.

Vandaag wil ik je enkele van mijn favoriete VST-plug-ins laten zien die volledig gratis zijn en heel goed werken. Wanneer ik mijn gitaar en bas aan het opnemen ben, gebruik ik meestal de microfoon van de versterker om te proberen de best mogelijke echte hardwareklank te krijgen die ik kan, en gebruik dan VST-plug-ins om de verschillende tracks te mixen. Al het volgende kan worden gedownload van Kjaerhus Audio.Klassiek koor

classic-vst-plug-ins-voor-home-recording foto 1

Klassieke Flanger

classic-vst-plug-ins-voor-home-recording foto 2

Klassieke compressor - (Dit is waarschijnlijk mijn favoriete VST-plug-in)

classic-vst-plug-ins-voor-home-recording foto 3

Klassieke galm

classic-vst-plug-ins-voor-home-recording foto 4

Klassieke vertraging

classic-vst-plug-ins-voor-home-recording foto 5

Nadat u deze programma's hebt gedownload, voegt u ze eenvoudig toe aan de VST-map van uw thuisopnameprogramma. Deze effecten kunnen worden gebruikt op alle geluiden die je opneemt, inclusief gitaar, bas, drums, zang ... enz. Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is experimenteren als een gekke wetenschapper! Het is erg leuk en je weet maar nooit dat je de volgende Rick Rubin wordt!

Meer verhalen

Verfraai uw Word 2007-documenten met alinearanden en arcering

Hier is een snelle tip om wat extra flair toe te voegen aan alinea's in uw Word 2007-documenten om ze te laten opvallen.

Oude stuurprogramma's verwijderen na het upgraden naar nieuwe hardware

Als je rare problemen ervaart na het upgraden van je hardware, of als je net een upgrade hebt uitgevoerd naar het nieuwste hardwareapparaat en niet de gewenste prestaties ziet, wil je misschien de oude stuurprogramma's verwijderen die nog steeds voor de oude hardware zijn geïnstalleerd , ook al kun je ze normaal gesproken niet zien in

Herstel ontbrekende/verborgen items in het Configuratiescherm van Windows 7 of Vista

Heb je je ooit afgevraagd waar het pictogram Beeldscherminstellingen of de map Netwerkverbindingen in de klassieke weergave van het Configuratiescherm is gebleven? Trouwens, waarom kun je ze niet zoeken met behulp van de zoekfunctie in het startmenu? Omdat het verboden is om in het register te laden - daarom.

Gizmo's, gadgets en widgets Oh Bleh!

Noem ze wat je wilt Gadgets, Widgets, Gizmo's ... maar wat ze zijn is dom. Ik heb geen enkele gadget gevonden die allesbehalve vervelend is. Geen van deze kleine eye candy-speeltjes doet iets om mijn computerervaring te verbeteren. Integendeel, ze irriteren me en vreten waardevolle computerbronnen op

Firefox-extensies compatibel maken nadat Firefox-update ze zonder goede reden heeft verbroken

Ik was niet van plan om vanavond nog een Firefox-artikel te schrijven, maar na het herstarten van Firefox liep de automatische updater zonder mijn toestemming en brak mijn favoriete extensie. Ik zou natuurlijk de extensie kunnen openen en het probleem handmatig kunnen oplossen, maar het is gewoon belachelijk om dat te moeten doen.

Plaknotities toevoegen aan elke pagina met Internote voor Firefox

Hoe vaak heb je een plaknotitie op een pagina willen plaatsen om je aan iets te herinneren? U kunt bijvoorbeeld een plakbriefje op digg.com plaatsen, zodat u de volgende keer dat u het bezoekt, aangeeft dat u echt iets productiever zou moeten doen. =)

Voeg Sudo toe aan je laatste bash-commando met '!!' Syntaxis

Hoe vaak heb je een opdracht in je linux-shell getypt en realiseerde je je toen dat je sudo was vergeten te typen, zodat je een fout krijgt of het gevreesde alleen-lezen-bestand bewerkt? Dit overkomt me veel meer dan ik zou willen toegeven, dus ik schrijf erover.

Upgrade de firmware van uw router

Als u een router in uw thuisnetwerk gebruikt, is het erg belangrijk om uw firmware up-to-date te houden. Firmware is software die is ingebed in de hardware van uw router. Aangezien een meerderheid van de mensen een bekabelde of draadloze router van Linksys bezit, zal ik de stappen op Linksys WRT54GS laten zien. Afhankelijk van

Pas uw welkomstfoto's aan in Windows Vista

Iedereen weet hoe ze hun Vista-aanmeldings-/startmenu-afbeelding moeten wijzigen, maar als u een nieuwe afbeelding selecteert, verwijdert Windows Vista de laatste afbeelding volledig uit de lijst, waardoor alleen de nieuwe afbeelding en de standaardafbeeldingen overblijven. Gebruikt iemand echt de robot of de visfoto?

Verander het online winkelvenster Media Player

Je hoeft geen genoegen te nemen met MTV's Urge-muziekwinkel als je Windows Media Player 11 gebruikt. In feite heb je verschillende winkels waaruit je kunt kiezen. De lijst met winkels omvat Napster, emusic, puretracks en anderen. U kunt ook video-downloadwinkels gebruiken, zoals MovieLink.