Pas op, abonnementsboxen: Amazon Prime Wardrobe is hier

Er is winkelen voor kleding, en dan is er een serieuze revisie van de kledingkast waardoor je uitgeput raakt nadat je door het plaatselijke winkelcentrum hebt gerend en je auto hebt gevuld met spullen die je misschien de volgende dag terugbrengt.

Amazon hoopt de laatste situatie gemakkelijker te maken met zijn nieuwe Prime Wardrobe-service, die deze week naar sommige Amazon Prime-leden wordt uitgerold.Prime Wardrobe bootst het aanbod na van verschillende 'try before you buy'-startups zoals Stitch Fix: je kiest drie of meer items uit Amazon's collectie schoenen, accessoires en kleding; je past ze aan; en dan kies je degene die je wilt houden en stuur je de rest gratis terug.

Op typische Amazon-manier biedt het bedrijf toenemende kortingen op basis van hoeveel van uw bestelling u besluit te houden, van 10 procent korting op drie tot vier artikelen tot 20 procent korting op vijf of meer. Door meer items te houden, kan Amazon de verzendkosten voor retourzendingen verlagen, een gedrag dat het ook aanmoedigt met 'no-rush'-verzendkortingen op reguliere Prime-bestellingen.

Verwant

  • High Fashion naar Amazon: je kunt niet bij ons zitten High Fashion naar Amazon: je kunt niet bij ons zitten

Amazon zegt dat er meer dan een miljoen items beschikbaar zijn via Prime Wardrobe. Merken zijn onder andere Calvin Klein, Levis, Adidas, Timex, Carter's, Hugo Boss en Lacoste. Het is onduidelijk hoe de catalogusprijzen van afzonderlijke items zich verhouden tot die van Amazon's concurrenten, aangezien het bètaprogramma momenteel alleen openstaat voor Prime-leden die zijn uitgenodigd. Ervan uitgaande dat je bent uitgenodigd, heeft Prime Wardrobe geen extra kosten bovenop de reguliere Prime-lidmaatschapsbijdrage.

Het nieuws komt nadat Amazon in april de Amazon Look onthulde, een handsfree camera en stijlassistent. Je sluit de gadget van $ 200 aan op een klein statief op je dressoir of nachtkastje (of monteert hem aan de muur), zodat de dieptegevoelige camera en ingebouwde LED's je hele lichaam duidelijk kunnen zien. Dan kun je hem dankzij een geïntegreerde Alexa vragen om een ​​foto of een korte video van je outfit te maken.

Prime Wardrobe is de laatste stap in de grootse retailambities van Amazon, die de laatste tijd een nog hectischere fase lijken in te gaan. Vorige week kondigde het bedrijf een overname aan van de high-end supermarktketen Whole Foods, een stap die het toegang geeft tot een reeds bestaand netwerk van fysieke winkels om zijn goederen te verkopen.

Aanbevolen verhalen

De beste deals van de Wirecutter: de Apple Watch Series 1 (42 mm) daalt naar $ 230

De Apple Watch Series 1 zakt naar $ 230, plus andere deals, waaronder de A2+-luidsprekers van Audioengine en de Logitech Harmony Elite-afstandsbediening.

Humble Bundle Abonnement van $ 12 voegt Humble Trove Games toe

Naast het ontvangen van elke maand $ 100 aan samengestelde games, ontgrendelt Humble Trove toegang tot een volledige catalogus van Humble Originals en andere DRM-vrije games.

Apple HomePod vs. Amazon Echo vs. Google Home: Smart Speaker Showdown

Met HomePod plaatst Apple Siri in een luidspreker om het op te nemen tegen de Amazon Echo en Google Home. Laten we eens kijken hoe ze het tegen elkaar opnemen.

Het blijkt dat de beveiliging van pacemakers angstaanjagend is

Zaken van het hart mogen niet achteloos worden behandeld.