Kies de teksteditor die wordt gebruikt om de broncode in Internet Explorer te bekijken

Iedereen heeft een favoriete teksteditor die ze graag gebruiken bij het bekijken van of werken met broncode. Als u niet tevreden bent met de standaardkeuze in Internet Explorer 8, sluit u dan bij ons aan terwijl we u laten zien hoe u toegang tot uw favoriete teksteditor kunt instellen.

Een blik op vroeger

Hier is Internet Explorer op ons testsysteem klaar om ons te helpen de broncode voor een van de pagina's hier op de site te bekijken.kies-de-teksteditor-gebruikt-om-broncode-in-internet-explorer-foto te bekijken 1

Misschien is Kladblok uw standaardbroncodeviewer...

Of in het geval van ons testsysteem waar EditPad Lite de standaard was vanwege keuzes die we maakten tijdens de installatie.

kies-de-teksteditor-gebruikt-om-broncode-in-internet-explorer-foto 3 te bekijken

Kies je favoriete teksteditor

De kans is groot dat je je eigen persoonlijke favoriet hebt en deze de standaard broncodeviewer wilt maken. Ga om te beginnen naar het menu Tools en klik op Developer Tools of druk op F12 om het venster Developer Tools te openen.

kies-de-teksteditor-gebruikt-om-broncode-in-internet-explorer-foto te bekijken 4

Zodra u het venster Ontwikkelaarstools heeft geopend, gaat u naar het menu Bestand, vervolgens Pas Internet Explorer-weergavebron aan en klikt u op Overige.

kies-de-teksteditor-gebruikt-om-broncode-in-internet-explorer-foto te bekijken 5

Nadat u op Overige heeft geklikt, ziet u de programmamap voor de huidige standaardapp. Hier kunt u de map Program Files voor EditPad Lite zien. Om de standaard-app te wijzigen, bladert u eenvoudig naar de juiste programmamap.

kies-de-teksteditor-gebruikt-om-broncode-in-internet-explorer-foto te bekijken 6

Op ons testsysteem hebben we besloten om de standaard te wijzigen in Editra. Zodra u het programma hebt gevonden dat u wilt gebruiken, klikt u op het .exe-bestand voor die app en klikt u op Openen. Als je eenmaal op Openen hebt geklikt, hoef je alleen nog maar het venster met ontwikkelaarstools te sluiten... al het andere is al geregeld.

kies-de-teksteditor-gebruikt-om-broncode-in-internet-explorer-foto te bekijken 7

En zo kunt u de broncode bekijken met uw favoriete teksteditor.

Conclusie

Als u niet tevreden bent met de standaard broncodeviewer in Internet Explorer 8, kunt u binnen een paar minuten toegang tot uw favoriete teksteditor instellen. Lekker, snel en makkelijk zoals het hoort.

Met dank aan HTG & TinyHacker-lezer Dwight voor de tip!

Meer verhalen

Weersomstandigheden bekijken in Windows 7 Media Center

Terwijl u naar uw favoriete programma's kijkt op Windows 7 Media Center, wilt u misschien een gemakkelijke manier om de weersomstandigheden te bekijken. Vandaag bekijken we Heatwave, een eenvoudige plug-in die u wereldwijde weersomstandigheden in WMC biedt.

Toegang tot Yahoo! E-mail en services in Chrome

Heb je een favoriete Yahoo! E-mailaccount of diensten die je graag de hele dag bijhoudt? Doe dan met ons mee terwijl we de Yahoo Mail voor Google Chrome-extensie bekijken.

Updates voor experimentele add-ons in Firefox controleren

Als u experimentele add-ons in Firefox gebruikt, heeft u de frustratie ervaren dat u handmatig moet controleren of er updates voor zijn. U kunt nu op de hoogte worden gehouden van updates voor experimentele add-ons naast de door Mozilla goedgekeurde add-ons met de EAVE-extensie.

ShellFolderFix onthoudt vensterlocaties in Windows 7

Weet je nog dat eerdere versies van Windows de grootte en locatie van Explorer-vensters onthielden toen je ze opende? Om de een of andere reden doet Windows 7 dit niet langer, maar vandaag bekijken we een handig hulpprogramma dat deze ergernis oplost.

Blader visueel door uw geopende tabbladen in Google Chrome

Bladert u liever visueel door uw geopende tabbladen in plaats van een lijst met tabbladen te gebruiken? Dan is de Visual Tabs-extensie voor Google Chrome misschien wel de visuele tool waarnaar u op zoek was.

Verzend tot 100 MB bijlagen met Outlook en drop.io

Veel zakelijke e-mailservers staan ​​slechts 5-10 MB bijlagen toe, maar tegenwoordig is het niet ongebruikelijk dat u een veel groter bestand naar een vriend of collega moet sturen. Dankzij drop.io en hun nieuwe Outlook-plug-in kun je nu gratis tot 100 MB bijlagen verzenden.

Ouderlijk toezicht instellen in Windows 7 Media Center

Als uw gezin Windows 7 Media Center gebruikt om veel films en tv te kijken, wilt u misschien bepaalde programma's van uw jongere kinderen blokkeren. Vandaag bekijken we de functie Ouderlijk toezicht in Windows 7 Media Player waarmee u bepaalde tv- en filmbeoordelingen kunt blokkeren.

Spotify installeren in Ubuntu 9.10 met Wine

Spotify is misschien wel de beste streaming muziekservice die online beschikbaar is. Spotify is beschikbaar onder Windows en Mac. Door Wine te gebruiken, kunt u Spotify echter ook op Ubuntu installeren.

Integreer Boxee met Media Center in Windows 7

Op zoek naar een manier om toegang te krijgen tot meer inhoud via Windows 7 Media Center? Misschien wil je een goede manier om heen en weer te springen tussen Boxee en Media Center met slechts een klik op de afstandsbediening? Vandaag laten we u zien hoe u toegang krijgt tot Boxee via Media Center met Boxee Integration 1.0.

Schakel de vertragingstijd voor Aero Peek in Windows 7 uit of wijzig deze

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om de vertragingstijd voor Aero Peek in Windows 7 aan te passen of wilt u de functie misschien helemaal uitschakelen? Kijk dan hoe eenvoudig het is om een ​​van beide te doen met de Desktop Peek Tweak.