KeyCounter houdt uw toetsaanslagen en muisklikken bij

keycounter-tracks-your-keystrokes-and-muiskliks foto 1Als je ooit een brandende behoefte hebt gehad om te weten hoe vaak je het toetsenbord aanraakt en elke dag met je muis klikt, kan KeyCounter, een kleine draagbare app, helpen om aan je geeky statistische behoeften te voldoen.

Vorig jaar kwam ik op Twitter en Facebook met deze vraag:

Een app aanbevelen om het aantal getypte toetsen/woorden bij te houden? (Geen keylogger, ik ben gewoon nerd-nieuwsgierig over hoeveel toetsaanslagen ik per dag raak)Ik hield mijn ogen open op zoek naar die one-trick pony, een keystroke-tracker, maar vond er nooit een. Vandaag, via de serendipiteit van mijn RSS-feed, heb ik er een gevonden! Softwareblog Addictive Tips benadrukte KeyCounter, een ultralichtgewicht, gratis en draagbare toetsaanslag- en muisklikteller. Download de app, voer hem uit en laat hem staan. Het telt stilletjes elke klik van uw toetsenbord en muisknoppen en geeft deze weer in grafiekvorm. Elke dag wordt gearchiveerd en kan in de toekomst worden herzien.

Praktisch gezien is deze tool een superlichte manier om te zien wanneer je de hele dag actief bent op de computer. Op een leuke en geeky toon, het is geweldig om te zien hoeveel je je toetsenbord elke dag misbruikt.

KeyCounter [Zhorn-software via verslavende tips]

Meer verhalen

Maak uw eigen snelle rekenmachinefunctie voor de terminal

Als je op mij lijkt, heb je altijd een Terminal-venster geopend en heb je waarschijnlijk zelfs een sneltoets toegewezen om het op elk moment te openen. Dus waarom zou je de saaie rekenmachine openen als je vergelijkingen daar op de opdrachtregel kunt oplossen?

De standaardtoepassing voor een bestandstype wijzigen in Mac OS X

Als je een recente Mac OS X-conversie bent, vraag je je misschien af ​​hoe je een bepaald bestandstype kunt forceren om te openen in een andere toepassing dan de standaard. Nee? Nou, we gaan het hoe dan ook uitleggen.

Hoe u uw Android-telefoon op afstand kunt bekijken en bedienen

Als je ooit hebt gewild dat je het scherm van je Android-telefoon op je bureaublad kon zien of het op afstand kon bedienen met je muis en toetsenbord, laten we je in deze eenvoudige handleiding zien hoe je op afstand toegang krijgt tot je Android-apparaat.

Hack een zaklamp van $ 10 in een ultraheldere Premium One

Als je op zoek bent naar een felle zaklamp zonder een arm en een been te betalen, wijzigt deze eenvoudige hack een goedkope zaklamp van $ 10 om zo helder te zijn als een zaklamp van $ 95.

Vraag het de lezers: geeft u de voorkeur aan gedrukte tijdschriften, online artikelen of beide voor uw belangrijke geeky-leesbehoeften?

We lezen allemaal graag informatie over nieuwe computerhardware, gadgets, software en how-to-artikelen om ons te helpen en te voldoen aan onze behoefte aan geeky-kennis. Deze week willen we weten of je liever een abonnement neemt op gedrukte tijdschriften, al je leeswerk online doet of een combinatie van

Focus Booster is een gestroomlijnde en gratis productiviteitstimer

Als je op zoek bent naar een onopvallende timer die op de achtergrond verdwijnt, maar je toch helpt om je te concentreren en je werk in overzichtelijke tijdsdelen te verdelen, dan is de op Adobe Air gebaseerde Focus Booster de lichtgewicht tool voor jou.

RGB-en? CMYK? Alfa? Wat zijn beeldkanalen en wat betekenen ze?

Ze zijn er, op de loer in uw afbeeldingsbestanden. Maar heb je je ooit afgevraagd wat beeldkanalen zijn? En wat hebben ze met RGB en CMYK te maken? Hier is het antwoord.

Uw tweetstatistieken archiveren, zoeken en bekijken met ThinkUp

Bezorgd over het archiveren van uw tweets? Wilt u een krachtigere zoekopdracht? Wil je je tweetstatistieken zien? U kunt dat allemaal en meer doen door ThinkUp op uw thuisserver te installeren.

Desktopmeldingen inschakelen voor Gmail in Chrome

Vorig jaar heeft Google desktopmeldingen voor Google Agenda uitgerold, nu kun je ook Gmail- en Gchat-meldingen op je desktop krijgen. Lees verder terwijl we u helpen bij het configureren van beide.

Maak screenshots en bewerk ze in Chrome en Iron met behulp van Aviary Screen Capture

Ben jij iemand die graag (of moet) vaak screenshots maken tijdens het browsen? Nu kunt u het proces stroomlijnen voor het eenvoudig vastleggen en bewerken van screenshots met de Aviary Screen Capture-extensie voor Chrome en Iron.