Kerstplezier: ontstress de feestdagen met online flashgames

De feestdagen kunnen een stressvolle tijd zijn, vooral nu de economie dit jaar sterft en het moeilijk wordt om cadeaus te betalen. We raden je aan wat tijd te verspillen met het spelen van flash-games met vakantiethema om je in de stemming te brengen, vooral als je de dag voor Kerstmis vastzit op je werk!

Als je even wilt ontsnappen aan alles wat met Kerstmis te maken heeft, kun je altijd je toevlucht nemen tot mijn persoonlijke favoriet, de eerder genoemde geekiest flashgame ooit, of een kijkje nemen in Mysticgeeks geweldige archief van Friday Fun.

Zonder verder oponthoud, op naar de lijst…Diepvriezen

Deze game doet me denken aan de originele Mario Bros-game, behalve dat de Kerstman de slechteriken niet van onderaf moet stoten, maar een groot ijspistool heeft om ze mee neer te schieten. Nogal wat leuks.

Speel Deep Freeze op miniclip.com

Sneeuwgrens

Deze game doet me denken aan een combinatie van Fantastic Contraption en Line Rider, behalve dat het iets eenvoudiger is. Je moet een lijn onder de elf trekken zodat hij alle cadeautjes kan pakken, en dan op de afspeelknop klikken om te zien of hij het haalt.

kerstpret-destress-de-vakantie-met-online-flash-games foto 2

Zeer verslavend, dus pas op!

Speel Snow Line op miniclip.com

Het kanon van de kerstman

Dit spel is schattig, hoewel niet zo leuk als de andere, maar ik dacht dat ik het toch zou toevoegen, alleen omdat het best goed gedaan is. Het basisidee is dat mensen op verschillende locaties denken aan het cadeau dat ze willen, en dat de Kerstman het cadeau op hen moet schieten.

kerstpret-de-stress-de-vakantie-met-online-flash-games foto 3

Speel Santa's Cannon op miniclip.com

Wrap aanval

Deze game is je standaard platformgame... je kunt de slechteriken neerschieten en cadeautjes verzamelen, en zelfs een ijsplatform schieten waarvan je kunt springen om hogere platforms te bereiken. Doet me denken aan het spelen van mijn originele NES.

kerstpret-de-stress-de-vakantie-met-online-flash-games foto 4

Speel Wrap Attack op miniclip.com

Pinguïn Rush

Herinner je je het ijsbergniveau in Super Mario 64 nog? Er was een minigame waarin je moest racen tegen een gigantische pinguïn... en deze game herinnert me daaraan. Echt ongelooflijk om te zien hoe ver computers zijn gekomen in slechts een paar jaar tijd.

Speel Penguin Rush op miniclip.com

Opmerking: je zult waarschijnlijk de Adobe Shockwave-plug-in moeten installeren als je een aantal van deze games wilt spelen.

Meer verhalen

Weekendplezier: kijk live tv op meerdere platforms met Livestation

De afgelopen weken hebben we verschillende toepassingen behandeld waarmee u televisieprogramma's op uw computer kunt bekijken. De nieuwste inzending in onze serie is Livestation, dat hun service onlangs heeft verbeterd en meer live televisie heeft dan alles wat we tot nu toe hebben behandeld.

Green Computing: bespaar inkt en papier met GreenPrint World Edition

Ook al hebben we technologieën zoals PDF's, e-mail en SharePoint-sites die het mogelijk maken om een ​​papierloos kantoor te realiseren, het lijkt erop dat er een oneindige stroom van printen gaande is, vooral in de kantooromgeving. Vandaag laten we u kennismaken met GreenPrint, een gemakkelijke en gratis manier om

Gebruikersaccounts verwijderen van het aanmeldingsscherm in Windows Vista

Als u meerdere gebruikersaccounts op uw computer heeft, vindt u het misschien vervelend om elke keer dat u de computer opstart op het pictogram voor uw gebruikersnaam te moeten klikken. Om dit probleem te verhelpen, kunt u een van de gebruikersaccounts verwijderen, of u kunt deze gewoon verbergen met een registerhack.

Back-up en herstel van hardwarestuurprogramma's op de gemakkelijke manier met dubbele driver

Een van de meer vervelende aspecten van het opnieuw installeren van een besturingssysteem is het opnieuw vinden van alle stuurprogramma's voor uw hardware. Vaak heb je de cd voor een nieuw hardwareapparaat misschien niet, en zelfs als je dat wel hebt gedaan, zijn de stuurprogramma's op de schijf waarschijnlijk verouderd.

Virtuele desktops krijgen op Windows XP

Dit gastartikel is geschreven door Emma van Laptopical.com, een site met nieuws en recensies voor laptops.

Geek Reviews: speel en neem internetradio op met Screamer Radio

Afgelopen weekend kwam ik een heel cool internetradio- en opnameprogramma tegen met de naam Screamer Radio. Dit programma is extreem licht op systeembronnen en biedt een heleboel muziek- en programmeerbronnen, inclusief opname met één druk op de knop.

Een wachtwoordhersteldiskette maken en gebruiken in Windows 7 of Vista

Het vergeten van uw wachtwoord kan een uiterst frustrerende situatie zijn, en we hebben al verteld hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen met de Ultimate Boot-cd en de System Rescue-cd, maar u kunt de situatie volledig voorkomen door een wachtwoordhersteldiskette te maken.

Snelle tip: eenvoudig schakelen tussen handtekeningen in Outlook 2007

Er zijn veel mensen die een groot deel van de dag in Microsoft Outlook leven. Mogelijk wilt of moet u uw e-mailhandtekening regelmatig wijzigen, afhankelijk van de persoon die u e-mailt of het account dat u gebruikt, en er is een heel eenvoudige manier om dit te doen die misschien niet voor de hand ligt.

Weekendplezier: neem internet-tv op op de drie grote platforms met Miro

Voortbordurend op onze serie die verschillende manieren laat zien om online televisie en andere videoprogramma's te kijken, brengen we u deze week Miro. Zie Miro als een TiVo voor uw computer die internetprogramma's zal downloaden en opslaan. Miro is beschikbaar voor alle drie de belangrijkste platforms, OS X, Windows en verschillende

Beveilig uw Gmail-account met SSL-codering zonder Gmail Notifier te breken

Welke firewall u ook gebruikt, als u online verbinding maakt met services zonder codering te gebruiken, bestaat de kans dat uw gegevens worden gekaapt, vooral als u verbinding maakt via een draadloos netwerk. Vandaag laten we u zien hoe u SSL voor Gmail inschakelt terwijl u de Gmail-melding nog steeds toestaat