Kantaris is een unieke mediaspeler op basis van VLC

Wat krijg je als je het speelt-alles-aspect van VLC combineert met de prettige interface van Windows Media Player? Vandaag laten we je de superstrakke Kantaris-mediaspeler zien.

Kantaris Media Player gebruiken

Kantaris is een snelle download van ongeveer 10 MB en is zeer eenvoudig te installeren volgens de installatiewizard.kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 1

Kantaris kan vrijwel elk type mediabestand afspelen dat u ermee wilt associëren.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 2

De gebruikersinterface is zeer intuïtief en biedt coole opties zoals Last.FM Radio, het bekijken van films en het maken van een videobibliotheek.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 3

Klik op de Info-knop om albumhoezen en nummerinformatie op te halen uit de Last.FM-database.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 4

U kunt de Last.FM-knop gebruiken om gemakkelijk rechtstreeks vanaf de speler naar muziek te zoeken en ernaar te luisteren.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc-foto 5

Het biedt een aantal coole visualisaties die je ook kunt veranderen.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 6

U kunt ook de meeste videobestanden afspelen met Kantaris en gemakkelijk toegang krijgen tot instellingen door ergens op het filmscherm met de rechtermuisknop te klikken.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 7

Een andere geweldige functie is de mogelijkheid om Apple-filmtrailers vanuit de app te bekijken.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 8

Keyboard Ninja's zullen de mogelijkheid waarderen om sneltoetsen voor verschillende functies aan te passen.

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc foto 9

Over het algemeen is dit een geweldige speler met een aantrekkelijke interface en gebruiksvriendelijke opties. Het heeft nog niet alle functies die in VLC worden aangeboden, maar dit project is constant in ontwikkeling, dus er zou meer coolheid moeten komen. Op dit moment draait Kantaris alleen op Windows

** Opmerking van de redactie: ik wil Scott, onze forumbeheerder, speciaal bedanken voor het wijzen op deze speler! **

kantaris-is-een-unieke-mediaspeler-gebaseerd-op-vlc-foto 10

Kantaris voor Windows downloaden

Meer verhalen

Friday Fun: Light Bot is een belachelijk geeky Flash-puzzelspel

Het is weer vrijdag en het is tijd om een ​​zeer geeky flashgame te spelen! Light-Bot is een leuk 3D-puzzelspel waarbij je verschillende commando's gebruikt om het kleine personage te manoeuvreren om de blauwe tegel te laten oplichten.

Converteer PDF-bestanden naar Word-documenten en andere formaten

De meesten van ons kennen eenvoudige manieren om een ​​Word- of ander tekstdocument om te zetten in een PDF, maar wat als we een PDF naar Word moeten converteren? Vandaag zullen we enkele methoden bekijken om een ​​PDF-document om te zetten in een Word- of ander tekstdocument.

Houd uw software up-to-date met Personal Software Inspector

Hoe vaak ben je naar een website geweest om erachter te komen dat je niet de juiste versie van Flash of Shockwave hebt, of heb je een document of bestand ontvangen dat niet werkt met de huidige versie van de software die je hebt geïnstalleerd?

Open Office Easter Egg: Speel Space Invaders in Calc

Het vinden van een paasei in films is meestal cool, maar het vinden in software is nog cooler. Vandaag zullen we kijken naar het verborgen spel in het Open Office Spreadsheet-programma Calc.

Geekplezier voor jou en de kinderen met Crayon Physics Deluxe

Je vindt niet elke dag een spel dat net zo verslavend en leuk is voor zowel jezelf als de kleintjes, maar Crayon Physics Deluxe is er zeker een. Dit is een leuk en uitdagend 2D-puzzelspel waarmee je technische vaardigheden kunt testen met krijttekeningen die tot leven komen als echte fysieke objecten.

Een ISO-image branden in Windows 7

Eindelijk biedt Microsoft de mogelijkheid om ISO-images op schijf te branden in Windows 7. Ik heb deze functie een paar keer gebruikt en het werkt ongelooflijk goed en is gemakkelijk te gebruiken.

Vrijdagpret: online flashgames om het weekend in te luiden

Soms kan het weekend hier niet snel genoeg komen. Om je te helpen het weekend in te gaan, een paar leuke online games om te spelen terwijl je wacht op het fluitsignaal, dus laten we meteen beginnen.

Stripboeken lezen op uw computer

Het lezen en organiseren van een stripboekenverzameling op uw computer is efficiënt en erg leuk. Vandaag zullen we een aantal gratis applicaties bekijken waarmee je je favoriete stripboeken op je computer kunt lezen.

Help kinderen online veilig te houden met KidZui

Een geweldig hulpmiddel om uw kinderen online veilig te houden, is KidZui, een browser met een kinderthema met meer dan 1 miljoen kindvriendelijke websites, foto's en video's. Vandaag laten we zien hoe het werkt.

Friday Fun: Track Mania Nations Forever

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald ... TGIF en tijd voor wat plezier! Vandaag hebben we een leuk spel dat helemaal gratis is en van hoge kwaliteit. Track Mania Nations Forever is een racespel in arcade-stijl voor Windows dat je online kunt spelen.